Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Configurarea telefonului Windows Phone pentru copii
1.659 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sa rulam Windows 8 pe orice telefon sau tableta Android
1.811 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se instaleaza nativ Windows pe un Mac
1.598 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum lucrezi cu Paint in Windows
1.621 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se instaleaza Windows 8 de pe stick
1.543 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ai un Windows perfect fara virusi, sau erori
1.383 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum poti avea PERFORMANTA MAI BUNA in WINDOWS
598 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum blocam accesul la internet unor aplicatii
1.217 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum se face un dvd bootabil Windows 7
1.208 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Windows 10 review
1.278 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Tehnologie-IT
 

 

Sfaturi si solutii Windows Phone

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 04.09.2015  Adauga la favorite 1.414 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
•Acest subiect se refera la Windows Phone 8.1. Daca pe telefonul dumneavoastra ruleaza Windows Phone 8, este posibil ca unele dintre optiuni si pictograme sa arate putin diferit, iar unele functionalitati este posibil sa nu fie disponibile. Verificati ce versiune de software aveti si aflati daca este disponibila o actualizare.
•Unele aplicatii si caracteristici nu functioneaza pe telefoane care au mai putin de 1 GB de memorie RAM. Pentru a vedea cata memorie are telefonul, vizitati site-ul web al producatorului sau consultati documentatia telefonului.

▼Top sfaturi

•Trageti cu degetul pentru a va vedea aplicatiile – Trageti cu degetul din ecranul Start pentru a va vedea lista Aplicatii. Apasati pe orice litera din alfabet si atingeti alta litera pentru a face salt acolo—sau atingeti Cautati pictograma Cautati pentru a face salt direct la o anumita aplicatie.
•Blocare rotire ecran – Cititi pe canapea, in pat sau atarnand intr-un copac—totul este acum posibil cu blocarea rotirii ecranului. In lista Aplicatii, faceti salt la Setari pictograma Setari > Rotire ecran pentru a activa aceasta functie.
•Faceti o copie de rezerva – Salvati toate continuturile in cloud —faceti o copie de rezerva la lista Aplicatii, la setari, la mesajele text si la fotografii. In lista Aplicatii, faceti salt la Setari pictograma Setari > Copie de rezerva pentru a activa aceasta functie.
•Notificari si actiuni rapide – acum este simplu sa va verificati din zbor notificarile si actiunile rapide. Trageti cu degetul in jos din partea de sus a ecranului pentru a deschide centrul de actiune. Atingeti o notificare pentru a deschide aplicatia asociata (de exemplu, e-mail) sau trageti cu degetul peste pentru a sterge notificarea. Atingeti o actiune rapida (cum ar fi blocarea rotirii sau luminozitatea) pentru a o folosi.
•Reduceti consumul de date – In lista Aplicatii, faceti salt la Data Sense pictograma Data Sense pentru a gestiona modul in care telefonul va utilizeaza datele. De asemenea, puteti folosi Wi-Fi inteligent pentru ca telefonul sa se conecteze automat la hotspoturi Wi-Fi deschise. Atingeti doar Setari pictograma Setari > Wi-Fi > Wi-Fi inteligent pentru a incepe. (Nu toti operatorii de telefonie mobila ofera functia Data Sense.)
•Reporniti telefonul – Daca telefonul dumneavoastra nu mai raspunde la comenzi, in general puteti sa il reporniti pentru a rezolva problema. Pentru mai multe informatii, consultati sectiunea Repornirea telefonului.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.