Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Copiii Junglei (Germania 2011) Aventuri,Drama / 131 min
1.590 vizite - 0 comentarii
adaugat de suzy
 
  Araf (Turcia 2012) Drama,Subtitrat RO / 124 min
11.026 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  A doua sotie (Turcia 2012)) Drama 93 min
2.405 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Evim Sensin (Turcia 2012) Fantastic,Romantic 100 min
2.298 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Fericire (Turcia 2007) Drama 126 min Sb.rom
1.685 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Furtuna pe Bosfor (Turcia 2014) Drama / 102 minute
2.996 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gallipoli 1915 (Turcia 2012) Drama,Razboi,Istoric 121 mi
4.127 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cucerirea Constantinopolului (Turcia 2012)Ist 182 min
1.438 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu-mi lasa mana (Turcia 2018)Drama 152 min Sb rom ep 8
1.936 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Te iubesc, omule (Turcia 2014) 95min Sb engleza
834 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Dila (Turcia 2012) / Ep 41

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 03.09.2015  Adauga la favorite 2.233 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Fatma ii spune lui Riza despre relatia dintre mama lor si vechil. Riza se enerveaza si tipa la ea, neacceptand ca adevarat ceea ce ea vazuse si auzise. El coboara scarile urmat de Fatma care tot incearca sa-i explice ca este adevarat totul, dar Riza o someaza sa taca si demareaza. In acest timp Suat ii aduce noi dovezi ca Riza este ucigasul lui Ihsan, iar Azer sta de vorba cu Sultan cand este sunat de Fatma ca sa-o ajute in impasul in care se afla acum Melike si Haydar fata de fratele ei.


Riza se duce acasa iar Fatma o anunta pe Melike despre ceea ce a facut, boieroaica fiind ingrijorata de felul in care va reactiona fiul ei. Atunci se duce imediat la grajd sa-l convinga pe Haydar sa plece inainte sa ajunga Riza acasa, totusi vechilul nu este de acord. Insa Riza este atat de furios incat nu accepta nici o explicatie, iar cand apare Azer incercand sa calmeze situatia, Riza ii aplica un pumn in urma caruia Azer cade, apoi trage un glonte foarte aproape de fata lui. Azer nu se lasa intimidat si se ridica de jos continuand sa vorbeasca si sa detensioneze situatia, convingandu-l pe Riza sa coboare bratul inarmat. Pe Melike o duce in casa, iar dupa ce stau de vorba toti cei trei barbati, Azer il ia si pe Haydar din fata furiei lui Riza.


Dila episodul 41 - rezumat
Povestea continua cu bataia dintre Riza si Azer care este intrerupta de venirea Fatmei. Pentru ca nu si-a potolit nervii, Riza intra in casa si o cearta pe Melike, care nu suporta ca fiul ei s-o judece si il plesneste, apoi boieroaica o ia la rost si pe Fatma pentru ca a starnit o asemenea furtuna in familie. Azer o incolteste pe Sultan din nou, aratandu-i ca stie cum si-a construit jocul si apararea in cazul uciderii lui Eren. Sultan este uluita de ceea ce-i spune Azer, dar se pare ca el nu are toate piesele puzzle-ului construit de Sultan si nici nu poate demonstra fara echivoc vinovatia ei. In plus, ea primeste un plic adus de un baiat cu un mesaj scris cu litere de tipar, cum ca pedeapsa ei cea mai mare este ca are o crima pe constiinta.

Serdar, care s-a suparat pe Riza, nutreste planuri de razbunare impotriva atat a lui Azer, pentru ca i-a luat-o pe Fatma, cat si a lui Riza, de care s-a simtit tradat. Kadir o aduce pe Arzu la scoala la care invata Melis ca s-o vada intr-o pauza, de la gardul scolii. Melike si Haydar, care a plecat de la conacul Selamoglu, se intalnesc la o terasa fara clienti pe malul marii, iar Azer, ascuns, le face poze cu telefonul mobil. Melike pleaca cu taxiul cu care a venit iar pe drum o vede pe Arzu mergand la cativa pasi inaintea lui Kadir. Melike se da jos din taxi sa o ameninte pe Arzu, iar Kadir asculta ce vorbesc ele, dar Melike ii mai spune ceva cu vocea foarte joasa si el nu intelege.

La finalul episodului, Sultan este gata sa nasca, in timp ce o masina a politiei vine la Riza sa-l aresteze. Pentru ca el se arata nedumerit, Suat, iese din masina lui, facandu-l pe Riza sa inteleaga dintr-odata totul.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.