Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Decorarea locuintei in stilul japonez, feng-shui
1.100 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plante frumose de interior.
259 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Fantana cu ghiveci pentru jardiniere usor de bricolaj
146 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum salvam culturile pe timp de seceta
222 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa cresti un nuc din seminte
262 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  (www.produsedingospodarie.ro RECOMAND) Telemea de vaca
659 vizite - 0 comentarii
adaugat de coltucsiasociatii
 
  Cultivarea castravetilor
857 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Adeziv flexibil pe baza de ciment - Ceresit CM 17
2.250 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
  Cum se planteaza orhideea?
1.203 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum pastram iarna plantele tropicale vii
471 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Casa si gradina
 

 

Fantana-Feng Shui

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.07.2015  Adauga la favorite 2.018 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Feng Shui este o filozofie de echilibrare a energiilor interioare si exterioare, a spatiului cu noi insine. Armonia in camin este ceea ce toti cauta, iar cultura chineza detine secretul. Cu ajutorul remediilor Feng Shui puteti aduce liniste in casa, intelegere in cuplu, sanatate si succes in cariera. Cateva notiuni simple, insusite si aplicate corect, va pot face viata mai buna. Specialistul Salah Graine va explica principiile acestei arte si cum le puteti folosi in beneficiul dumneavoastra. In acest numar veti afla cat de importanta este prezenta unei fantani in casa sau in gradina.
Activeaza energia pozitiva
Fantanile sunt unele dintre cele mai populare produse Feng Shui. Ele pot fi amplasate in interiorul sau in exteriorul casei dumneavoastra si va aduc elementul si energia apei, un simbol de bogatie si prosperitate. De asemenea, sunetul si miscarea acesteia activeaza energia pozitiva, adica chi-ul.
Un alt bun motiv pentru a avea o fantana este acela ca apa difuzeaza ioni negativi. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca acestia - molecule de oxigen care au o sarcina electrica negativa in exces - ofera organismului o stare de bine. Mai mult decat atat, stimuleaza si armonizeaza majoritatea proceselor vitale, dar si pe cele din sfera psihicului si a emotionalului. Acesti ioni cresc capacitatea de concentrare, vigilenta, imbunatatesc sistemul imunitar si calmeaza durerile de cap si iritatiile cailor respiratorii.
Se asaza in est, sud-est sau nord
Cele mai bune zone pentru a amplasa o fantana in casa dumneavoastra sunt: bucataria, sufrageria, holul si urmatoarele puncte cardinale: est - zona de sanatate si familie, sud-est - zona de prosperitate si abundenta, nord - zona de cariera si cunoastere.
Nu este recomandat sa o puneti in sud, deoarece acela este locul de faima si recunoastere, ce apartine elementului foc. Astfel, ciclul apa-foc este unul distructiv - apa stinge focul - si riscati sa creati o zona de conflict permanent.
De asemenea, nu trebuie sa puneti fantana in dormitor, pentru ca va aduce o energie incarcata cu griji, va sfatuieste Salah Graine.
Pe ea puteti amplasa pietre naturale, cristale (bucati de pietre semipretioase) sau chiar noua monede Feng Shui. Puteti pune chiar si uleiuri volatile in apa.
Folosind cristale, pietre si banuti, beneficiile transmise de fantana se vor dubla.
Astfel de obiecte de exterior sunt mai importante decat cele de interior. Daca aveti o gradina si doriti sa mentineti fluxul energiei pozitive, pozitionati o fantana in fata casei sau la intrarea principala, in curtea dumneavoastra.
Asigurati-va ca aceasta este orientata catre nord, est sau coltul de sud-est al gradinii, deoarece aceste locatii au nevoie de energia apei curgatoare pentru a va aduce sanatate si prosperitate.
- Pastrati fantana curata si ingrijita si schimbati periodic apa. Astfel, puteti fi siguri ca veti beneficia tot timpul de un flux de prosperitate si sanatate


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.