Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ce nu stii despre samponul uscat
1.183 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Samponul uscat
1.391 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Remedii pentru PAR USCAT si DETERIORAT
225 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Reguli pentru a alege samponul potrivit tipului de par
1.619 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Masca pentru par uscat
1.051 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tratamente pentru parul uscat si deteriorat!
1.068 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tratamente pentru parul uscat si deteriorat!
535 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rutina de spalat parul cret/uscat/vopsit/deteriorat
1.527 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  9 greseli care iti ingrasa parul
1.156 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ne spalam parul corect
1.277 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Despre samponul uscat

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.07.2015  Adauga la favorite 1.271 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Glandele sebacee secreta uleiuri naturale (sebum) cu care hranesc pielea si parul. La anumite persoane, aceste glande tind sa produca o cantitate mai mare de sebum care duce la ingrasarea rapida a parului, iar asta presupune ca vei fi nevoita sa il speli foarte des. Aceste spalari nu sunt tocmai recomandate si, de aceea, hairstylistii recomanda folosirea samponului uscat pe care il poti gasi in varianta pudra sau spray.

Cand sa-l folosesti
Acest produs te va ajuta sa-ti speli parul mai rar, asta in cazul in care o faci aproape zilnic si doresti sa maresti perioada pana la urmatoarea spalare, sau sa-l improspatezi in situatii de urgenta (o intalnire neprevazuta, vacante scurte, dupa ora de sport, etc), fara a fi nevoita sa-l clatesti. E de retinut faptul ca acest tip de sampon absoarbe excesul de ulei si nu curata parul asa cum o face un sampon obisnuit.

Aplicare
Si pentru ca, multe ori, persoanele care il folosesc se plang ca le raman urme albe pe par, trebuie acordata putina atentie la modul de aplicare. Imparte-ti parul in carari si pulverizeaza sprayul la radacini, la o distanta de cativa centimetri. Lasa-l sa actioneze cateva minute, maseaza usor scalpul si, apoi, piapana-ti bine parul cu o perie lata. Totusi, exista si marci de sampon uscat care pun la dispozitie tipuri special dedicate anumitor nuante de par, asa ca poti lua in calcul si acest aspect.

Homemade
Daca nu ai un sampon uscat la indemana sau ti se pare prea scump, poti opta pentru pudra de talc, amidonul de porumb, argila pudra sau bicarbonatul de sodiu. Efectele lor depind in mare masura de tipul de par, asa ca inainte de a te hotari asupra unuia dintre ele, testeaza-le. Pentru a oferi o aroma placuta, il poti combina cu ierburi sau flori uscate. Pune-le intr-un borcan inchis ermetic si lasa-le timp de 2-4 saptamani intr-un loc uscat si intunecat. Nu te gandi sa amesteci pudra cu uleiuri esentiale pentru ca acestea vor anula efectele absorbante ale pudrei.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.