Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  10 Lucruri pe care nu trebuie sa le faci ca animator
2.905 vizite - 0 comentarii
adaugat de bunele
 
  10 Lucruri pe care nu trebuie sa le faci la aeroport HD
20.293 vizite - 0 comentarii
adaugat de bunele
 
  MaicaDor.ro (parodie reclama)
5.588 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  10 Lucruri pe care NU trebuie sa le faci la muzeu
1.169 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  10 Lucruri pe care nu trebuie facute de managerul bancii
3.779 vizite - 0 comentarii
adaugat de bunele
 
  10 Lucruri pe care nu trebuie sa le faci in autobuz
2.457 vizite - 0 comentarii
adaugat de margareta
 
  10 lucruri care NU trebuie sa le faci in Taxi
1.865 vizite - 0 comentarii
adaugat de bunele
 
  10 Lucruri pe care nu trebuie sa le faci cu politistii
1.474 vizite - 0 comentarii
adaugat de bunele
 
  10 Lucruri pe care nu trebuie sa le faci la sauna
1.390 vizite - 0 comentarii
adaugat de bunele
 
  10 Lucruri pe care NU trebuie sa le faci de Craciun
1.214 vizite - 0 comentarii
adaugat de margareta
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Haioase >> Funny
 

 

Ce trebuie sa faci daca vine...soacra in vizita

 
 
 
 
 
Adaugat de emil 29.08.2014  Adauga la favorite 1.565 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ce trebuie sa faci daca vine...soacra in vizit

Nu putine au fost relatiile care s-au dus pe apa sambetei din cauza unei relatii nefericite cu soacra. O buna relatie cu mama iubitului tau este esentiala pentru a te asigura ca ai parte de armonie in cuplu, cu atat mai mult cu cat se stie ca mamele de baieti sunt putin mai exigente si nu accepta orice femeie in viata copilului ei.

Iata cateva sfaturi pentru a te asigura ca te intelegi bine cu soacra.

Petreceti cat mai mult timp impreuna

"La ai tai mergem de multe ori pe an, pe ai mei ii vizitam prea putin!". Este un repros cu care te poti confrunta de-a lungul relatiei si pe care trebuie sa-l iei drept un avertisment. Este posibil ca mama soacra sa i se planga fiului, iar acesta sa-ti reproseze tie. Daca vrei sa te ai bine cu socrii, dar in special cu soacra, trebuie gasit un echilibru intre vizitele alocate parintilor. Cel putin la inceput, este indicat sa petreci cat mai mult timp impreuna cu ea.

Ofera-i respect

Nu iti tine soacra la distanta si ai grija sa fii in permanenta gata sa-i sari in ajutor. Trateaz-o cum se cuvine, ascult-o si cere-i sfaturi atunci cand simti nevoia. In acest fel ea se va simti mai aproape de tine, mai ales ca isi va da seama ca ii acorzi respectul cuvenit, acela al femeii care l-a nascut si crescut pe barbatul de langa ea.

Felul in care te intelegi cu soacra prezice viitorul relatiei

Fii ordonata

Ok, sa presupunem ca nu esti cea mai ordonata femeie din lume, insa atunci cand stii ca vine soacra in vizita trebuie sa te asiguri ca ai casa intr-o curatienie si ordine impecabile. Ai grija sa speli vasele, hainele sa fie calcate si puse in dulap, nu lasa la vedere lenjerie intima, curata dusul, spala pe jos, sterge praful, astfel incat casa ta sa arate perfect.

Demonstreaza-ti dragostea pentru fiul ei

Micile dovezi de iubire, iesirile romantice, chiar si faptul ca ii calci, speli si gatesti. Sunt semne pe care ea le observa in timp si datorita carora te va aprecia si mai mult. Astfel va avea incredere in tine si va fi multumita pentru ca fiul ei si-a gasit o partenera buna, care sa-i acorde atentia si ingrijirea de care are nevoie.

Nu locuiti sub acelasi acoperis

Oricat de mult v-ati dori sa va intelegeti bine, atunci cand imparti acelasi acoperis cu soacra mai devreme sau mai tarziu vor aparea discutii. Cel mai bine este sa locuiesti doar tu cu iubitul tau, insa este important sa iti asiguri soacra ca este oricand binevenita la voi in casa.

5 lucruri pe care soacra ta nu le va recunoaste

Fa-i pe plac

Asculta-i sugestiile si incearca ca macar de cateva dintre ele sa tii cont. Nu iti distrugi orgoliul daca faci ciorba asa cum spune ea ori daca aplici metoda ei de spalat haine. Cine stie, poate in acest fel iti imbunatatesti chiar si relatia cu iubitul! Important va fi insa ca soacra ta te va apecia mai mult pentru efortul pe care il depui in a tine cont de sfaturile ei.

Nu vorbi cu ea de problemele de cuplu

Oricat de multa dreptate ai avea, in general orice mama isi va apara puiul, asa ca va fi dificil pentru tine sa mentii o buna relatie cu soacra daca aduci in discutie problemele de cuplu. Ai grija sa nu ii scoti la inaintare defectele si sa nu il critici de fata cu ea. Cel mai bine este sa eviti astfel de discutii.
a


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.