Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Top Atractii Turistice,Seul,Corea de Sud.Ghid calatorie
1.957 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Top 5 Atractii Turistice, Otava (Canada) -Ghid calatorie
1.717 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Top 10 Atractii Turistice,Londra (Anglia)-Ghid calatorie
2.273 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Top 10 Atractii Turistice,Tokio (Japonia),Ghid calatorie
2.110 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Top 10 Atractii Turistice, Roma (Italia) Ghid calatorie
2.095 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Top 10 Atractii Turistice, Kioto (Japonia)
2.042 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Top 5 Atractii Turistice, Brazilia - Ghid calatorie
1.448 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Top 10 Atractii Turistice, Paris (Franta) Ghid calatorie
2.312 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Top 10 Atractii Turistice,Madrid (Spania)-Ghid calatorie
2.108 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
  Top 10 Atractii Turistice Viena (Austria)-ghid calatorie
1.940 vizite - 0 comentarii
adaugat de oscar
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Top 5 atractii turistice de vizitat in Florenta

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 03.07.2014  Adauga la favorite 859 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Capitala regiunii Toscana din Italia, Florenta, este un oras apreciat pe plan international pentru concentratia mare de arta si arhitectura renascentista. A servit ca un centru important pentru comertul medieval, orasul dand nastere miscarii Renasterii italiene. Simuland un muzeu enorm de arta in aer liber, orasul Florenta atrage milioane de turisti in fiecare an.


5.Palazzo Vecchio


Una dintre cele mai importante cladiri din Florenta este Palazzo Vecchio, un palat imens ce vegheaza asupra Piazza de la Signoria. Construit in secolul 12, Pallazo Vecchio a gazduit puternica familie Medici precum si organismele de conducere timp de sase secole. Din 1872 o parte serveste ca muzeu, iar cealalta ca primarie a orasului. Acest impresionant palat aduna o multitudine de artefacte, opere de arta, fresce minunate, sculpturi complicate, tavane pictate si tapiterii ce prezinta evenimente istorice si biblice.


4.Piazza de la Signoria


A servit de-a lungul timpului ca un important centru politic, fiind un loc unde s-au petrecut importante evenimente istorice. Este o piata minunata ce se afla printre principalele atractii ale Florentei. Aici puteti vizita locuri precum: Palazzo Vecchio, Muzeul Uffizi, Palazzo Uguccioni, Loggia de Langi si podul Ponte Vecchio. Aceasta piata este de asemenea un loc plin de sculpturi: Statuia lui David de Michelangelo, Fantana lui Neptun, Hercule, Cacus, precum si Perseu cu Capul Meduzei.


3.Galeria Uffizi


Considerata in zilele noastre ca unul dintre cele mai mari muzee din lume, Galeria Uffizi se afla in Piazza della Signoria. Acest fost palat a fost construit in 1560 pentru a gazdui magistratii orasului. Dupa ce dinastia Medici a renuntat la putere, palatul s-a transformat intr-o galerie de arta si si-a expus impresionanta colectie de comori renascentiste. Este deschisa publicului inca din 1765. La Galeria Uffizi veti admira opere de arta ale unor artisti precum Michelangelo, Botticelli, Leonardo Da Vinci si Titian.


2.Ponte Vecchio


Se intinde peste raul Arno si este unul dintre cele mai fotografiate poduri din Florenta. Remarcat pentru cele 3 arcuri segmentate, podul a fost construit de catre etrusci si reconstruit in secolul 14. Caracteristica cea mai izbitoare a sa este linia de magazine de bijuterii ce se afla la capetele acestuia. Multi turisti vin aici pentru a face cumparaturi si fotografii. Pe timpul noptii puteti vedea un peisaj superb cand lumina podului se reflecta in apa.


1.Santa Maria del Fiore


Dominand peisajul din Florenta, Santa Maria del Fiore este o catedrala adesea numita si Domul (Duomo). Cunoscuta astazi ca fiind cea mai mare constructie cu dom, aceasta catedrala regala dateaza de peste 600 de ani si are o arhitectura aparte. Incepand cu fatada gotica din marmura rosie, verde si alba si terminand cu interiorul din vitralii, mozaicuri, fresce si statui din bronz, acest complex include si structuri ale clopotnitei lui Giotto si Baptisery. O plimbare pana in varf va recompensa turistii cu o priveliste incredibila asupra Florentei si a imprejurimilor.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.