Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Amintiri despre Elvis Presley - Documentar
1.670 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Viata secreta a lui Elvis Presley - Documentar BBC
4.193 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Viata secreta a lui Elvis Presley - Documentar
1.967 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Elvis Presley - That's All Right / 1972 live
1.075 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihai
 
  Elvis Presley Interview, 1958
1.310 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Elvis Presley - Ultimele 24 de ore
1.548 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihai
 
  Documentar Bob Marley - dezvaluirea unui mister
1.469 vizite - 0 comentarii
adaugat de elba
 
  Paul Simon and John Lennon- prezinta premiile GRAMMY
1.380 vizite - 0 comentarii
adaugat de bunele
 
  The Pink Floyd Story / documentar | fragment
1.339 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  In memoriam Johnny Hallyday,
1.270 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Elvis Presley - Ultimele 24 de ore / Documentar 54 min

 
 
 
 
 
Adaugat de oana 19.04.2014  Adauga la favorite 3.118 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Elvis Presley - Ultimele 24 de ore

Pe 17 august 1977, Elvis Presley, adorat de milioane de fani din toata lumea, a murit singur si aproape falit.

Reuniti pentru prima data in acest documentar, cei mai apropiati si indelungati prieteni ai sai si rudele sale, cunoscuti sub numele de "mafia din Memphis", dezvaluie un portret intim si respectuos al Regelui.

Acestia sunt oamenii care se aflau la Graceland in acea zi fatidica si care pot vorbi acum despre ultimele clipe ale lui Elvis si despre felul cum o increngatura de imprejurari (drogurile, femeile, disolutia financiara a unui imperiu si rolul esential al colonelului Tom Parker) a condus la un sfarsit trist si singuratic pentru unul dintre cei mai mari artisti ai lumii si cel mai iubit Superstar.

Elvis Presley a fost si ramane pentru inca foarte multa vreme Regele Rock'n Roll-ului.
O legenda!
Iar legendele dispar doar atunci cand ultimul om isi da ultima suflare.


Elvis ramane un mister pentru noi, desi sunt destui care cred ca stiu deja multe lucruri despre el, se insala enorm, Elvis nu a fost pe deplin inteles niciodata. Asta a si sporit succesul sau si inainte si mai ales dupa August 1977.
Ce reprezinta el este peste puterea noastra de intelegere. Exista multe vedete, artisti extrem de talentati, voci incredibile, nimeni, nici unul din aceste staruri nici nu au atins macar nivelul la care s-a aflat Elvis. A fost el cel mai talentat, cea mai buna voce? Cu siguranta ca nu, cu atat mai mult cu cat gusturile se pare ca sunt din ce in ce mai discutabile.


Atunci ce a avut Elvis atat de special ? Cine se complace in superficialitate va spune ca a avut cea mai buna voce, ca a fost cel mai talentat, nimic mai simplu sa fii in ton cu restul. Dar nu a fost asta. Raspunsul este este simplu. Nu se stie. Elvis ramane un fenomen muzical, foarte putin inteles. Vedem cat de bine este perceput urmarind filmele care s-au facut despre viata sa. Proaste, chiar la o simpla comparatie, urmarind aceste filme, vedem ca felul in care este reprezentat Elvis in ele, nu are legatura cu el. Ce mai vedem? Impersonatori, care mai de care reproducandu-i muzica rau, strangulandu-i piesele, devenind caraghiosi in interpretari ridicole si mai ales in gesturi care n-au avut niciodata legatura cu Elvis. Toate astea se intampla din acelasi motiv.

Perceptia noastra nu poate atinge nivelul la care s-a aflat el. Si atunci trebuie sa traducem pentru a putea intelege si traducem la nivelul perceptiei noastre. Si asa a ajuns Elvis "un pusti cu o suvita de par pe frunte si zambet stramb"

O lume intreaga a aflat cu tristete ca "Regele" s-a stins. Milioane de fani au plans. Oficial, moartea a survenit in urma unui atac de cord. S-a
vehiculat si ideea ca ar fi murit in urma unei supradoze de medicamente. Ultimul concert live al celui mai mare artist al secolului XX a avut loc in 26 iunie 1977 la Market Square Arena in Indianapolis. De-a lungul vietii Elvis Presley a vandut peste 300 de milioane de discuri si peste un miliard pana in acest moment, mai mult decat oricine in istoria muzicii. Se estimeaza ca peste 40% din totalul de vanzari au avut loc in afara granitelor Statelor Unite. Numai in America el a avut 140 de albume si single-uri diferite, cu care a obtinut discuri de aur, platina sau multiplatina.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.