Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ashtanga Yoga pentru incepatori ,cu Nicki Doane
1.766 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Vinyasa Yoga
1.372 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Yoga dimineata
1.280 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Yoga - holly ganga
1.527 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Yoga shakti - Solar Flow 1
1.311 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Yoga, Pilates, Bender Fitness
954 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ghid pentru incepatori pentru medicina traditionala
164 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mens sana in corpore sano
1.365 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  10 MIN CARDIO INCEPATORI
296 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curs de stretchung pentru debutanti
1.231 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sanatate
 

 

Ashtanga Vinyasa Yoga-curs complet-incepatori

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.12.2013  Adauga la favorite 1.424 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Ashtanga Vinyasa Yoga urmareste controlul perfect al mintii, corpului si spiritului tau, deci al intregii fiinte.

Ce presupune practica? Inainte de toate se practica niste excercitii fizice in corelare directa cu respiratia. Asta inseamna ca fiecare miscare a corpului este desfasurata impreuna cu o inspiratie sau o expiratie. Exercitiile se incep in pozitie dreapta cu bratele pe langa corp. Impreuna cu prima insipiratie iti ridici bratele, la expiratie te apleci astfel incat sa atingi cu bratele podeaua, la urmatoarea inspiratie ridici usor capul sa poti privi inainte, dupa care repeti.

Scopul sincronizarii respiratiei cu miscarea este incalzirea sangelui din corp, curatarea si subtierea lui spre a putea circula mai liber. Imbunatatirea circulatiei sangelui e benefica datorita faptului ca durerile de articulatii sunt atenuate iar toxinele din organele interne sunt eliminate. Aceste toxine sunt indepartate din corp prin transpiratia cauzata de incalzirea generala a corpului.

O data cu controlarea respiratiei si miscarii trebuie sa inveti sa iti controlezi si privirea. Acesta variaza de la o postura la alta. In yoga exista noua puncte de fixare a privirii: nasul, intre sprancene, ombilicul, degetul mare, mainile, picioarele, in sus, la stanga si la dreapta. Posturile in ashtanga yoga au o legatura dinamica. Spre deosebire de alte forme de hatha yoga unde se sta intr-o postura chiar si o ora sau mai mult, in ashtanga vinyasa nici o postura nu dureaza mai mult de un minut.

Exercitiile din Ashtanga Vinyasa Yoga se refera la legarea unei serii de posturi. Pentru a intelege mai bine cum trebuie sa arate o serie de exercitii te poti folosi de aceasta demonstratie de ashtanga.

Nu trebuie sa te descurajezi in fata complexitatii unora dintre exercitii. Cauta farmecul supletii lor. Ca incepatoare in practica yoghina, prima serie pe care o invati are rol de detoxifiere si aliniere a corpului care s-a dereglat din diferite cauze. Printre acestea se numara nenumaratele ore petrecute in fata calculatorului, pozitiile in aparenta comode de pe canapea sau chiar a mersului imitat care nu foloseste articulatiile cum e natural.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.