Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum ajungem in Republica Dominicana
511 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bavaro Republica Dominicana.
1.068 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Playa Bavaro-republica Dominicana
312 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jarabacoa -Republica Dominicana.
331 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Hoyo Azul- Punta Cana
163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Saona-Republica Dominicana
113 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Republica Dominicana
577 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Altos de Chavon - Republica Dominicana
71 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Santiago de Los Caballeros Republica Dominicana
196 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Juan Dolio Republica Dominicana
334 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Punta Cana-Republica Dominicana-

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.12.2013  Adauga la favorite 850 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Punta Cana, aflata in Republica Dominicana, este o regiune celebra cu deschidere la Marea Caraibe si la Oceanul Atlantic. Este extrem de cautata de turistii din intreaga lume pentru plajele sale exotice, nisipul fin, apa de-un albastru clar, azuriu, palmieri si cocotieri. Inca din anii '70, Punta Cana a devenit o destinatie de vacanta extrem de populara. In timp au fost ridicate resorturi de lux si bungalouri cu arhitecturi si decoratiuni interioare extrem de atractive.


Cel mai apropiat oras este Salvaleon de Higuey, capitala provinciei La Altagracia din Republica Dominicana. Un drum de 45 de kilometri leaga Punta Cana de Higuey si se parcurge cu masina in aproximativ o ora. Regiunea Punta Cana are o populatie de aproximativ 100 000 de locuitori si se afla in continua crestere.

Regiunea este marginita la nord de plajele Cabeza de Toro, Bavaro si El Cortecito, iar la sud, de regiunea Cap Cana si de satul de pescari Cabo San Rafael. Intreaga zona este dominata de o clima blanda, cu adieri usoare si temperaturi medii de 30 de grade Celsius. Apele sunt linistite, fara animale sau pesti care ar putea ameninta viata sau sanatatea turistilor. Sezonul umed incepe in mai si se termina in luna octombrie, iar temperaturile pot atinge maxime de pana la 35 de grade Celsius. In restul anului, vremea este perfecta pentru turism, cu ploi rare si temperaturi la apusul soarelui de aproximativ 20 de grade.

Accesul se face prin intermediul zborurilor aeriene cu aterizare pe aeroportul international Punta Cana, unul dintre cele mai intens circulate si aglomerate aeroporturi din Caraibe. A fost construit in anul 1984, pentru a facilita accesul vizitatorilor si pentru a dezvolta turismul in zona. In scurt timp, Punta Cana a fost inclusa in lista celor 100 de locuri de pe planeta ce trebuie neaparat vizitate.



Plajele din Punta Cana au fost binecuvantate de natura cu lagune azurii, cu ape linsitite, unde turistii se pot relaxa la plaja sau pot inota in voie. Cele mai importante plaje sunt Uvero Alto, Macao, Arena Gorda, Bavaro, El Cortecito, Cabo Engano, Juanillo, Cabeza del Toro si Punta Cana. Bavaro este presarat cu centre comerciale, hoteluri, restaurante, centre de sanatate si farmacii.

Plajele din Punta Cana sunt dominate de vegetatie exotica

Regiunea are o capacitate de cazare a turistilor insemnata, cu circa 28 000 de camere de hotel in total. Marile resorturi sunt Puntacana Resort and Club, Cap Cana, Roko Ki, Palma Real Villas si Punta Perla. Regiunea pune la dispozitie turistilor douasprezece cursuri de golf ce figureaza printre cele mai bune 50 cursuri din lume si terenuri pentru a practica acest sport.



Turistii pot face sporturi nautice, scufundari, excursii pe mare cu ambarcatiunile sau pe uscat, catre obiectivele importante. Cei ce ajung in Punta Cana trebuie neaparat sa aleaga traseul spre insula Saona, extrem de cautata pentru activitati de scuba diving. In Higuey, Basilica Catolica construita in 1962 de catre arhitecti francezi este un important punct de atractie.
Iubitorii de relaxare pot alege resorturile cu spa si welness, iar cei ce doresc sa se distreze trebuie sa se orienteze catre cazinourile, piscinele si cluburile din regiune. Bucataria raspunde tuturor cerintelor si preferintelor cu preparate culinare de o diversitate uimitoare. Punta Cana mai este faimoasa pentru nuntile exotice organizate pe plaja.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.