Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum incurajam copilul sa manance alimente sanatoase
1.320 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alimentatia corecta pe timp de iarna
634 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cartofii dulci-beneficii
1.080 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele mai bune 5 sfaturi pentru un incepator in fitness
643 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru familii de albine sanatoase
796 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Capsuni!
1.117 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  30 DE IDEI CELE MAI BUNE PENTRU BUCATARIA TA
627 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Decoratiuni de Paste!
584 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Despre oua
1.394 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ceaiul de papadie bun pentru balonare
1.060 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Cele mai sanatoase 20 de bauturi!

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 05.12.2013  Adauga la favorite 1.097 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Pentru a scapa de sete, a te racori si pentru a bea ceva bun, urmeaza sfaturile de mai jos, prezentate de specialistii nemti in ziarul Bild. Unele dintre bauturile prezentate nu numai ca sunt bune la gust, dar te pot scapa chiar si de cancer.
1. Cacao – este buna pentru piele.Daca bei cacao regulat cu siguranta vei avea pielea pe cat de hidratata trebuie, pentru a nu se usca. Este necesara o cana de 200 ml pe zi, cu lapte degresat si cat mai putin zahar sau chiar deloc.
2. Vinul – te slabeste Cu un consum moderat de vin, slabesti. De asemenea, vinul previne aparitia aterosclerozei. Cantitatea recomandata este de 1 pahar pe zi, nu mai mult de un litru pe saptamana. Important: doua pe saptamana nu se consuma pentru a nu da dependenta.
3. Sucul de rodie – stimuleaza fluxul de sange Continutul ridicat de polifenoli din rodie stimuleaza circulatia sangelui in vasele fine, cum ar fi inima. Cantitate sanatoasa: un pahar mare pe zi.
4. Lapte – protejeaza impotriva hipertensiunii arteriale Persoanele care beau lapte degresat regulat au un risc mai mic de hipertensiune arteriala. Cantitatea sanatoasa: pana la doua pahare mari pe zi.

5. Suc de Catina – intareste nervii Contine vitamina C, aceasta intarind sistemul imunitar, acid folic, magneziu, fier si mangan, blocand efectele nocive ale hormonilor de stres. Cantitate: de doua ori pe zi, cate doua lingurite de suc de catina dizolvate intr-un pahar mic de apa.
6. Chefir – rezolva probleme digestive Sprijina functia intestinelor, previne constipatia. Cantitatea sanatoasa: zilnic pana la 1/2 litri.
7. Bere – pentru oase puternice Siliciul din in bere este necesar in constructia si regenerarea oaselor. Cand este foarte cald afara se recomanda berea fara alcool. Cantitatea: o sticla de 0,33 l pe zi.
8. Sucul de merisor (coacaze rosii de padure) – previne infectiile tractului urinar Sucul de merisor te scapa de infectiile cu stafilococul auriu. Cantitatea sanatoasa: un pahar mic in fiecare zi, sub forma de suc, cu putin zahar.
9. Suc de rosii – protejeaza impotriva radiatiilor solare Licopenul, fitonutrientul care da rosiilor culoarea, reduce efectul nociv al razelor ultra violete penetrante. Cantitatea sanatoasa: trei pahare mici pe zi, vara chiar patru.
10. Suc de portocale – previne ateroscleroza Dupa mesele copioase, un pahar de suc de portocale proaspat storse impiedica formarea radicalilor liberi care distrug vasele de sange si favorizeaza atacul de cord. Cantitatea sanatoasa: un pahar mare de suc proaspat stors dupa fiecare masa.
11. Cafea – protejeaza impotriva accidentelor vasculare Cofeina inhiba lipirea trombocitelor din organism, acestea fiind foarte importante atunci cand este vorba de un accident vascular. Se recomanda 1-2 cani pe zi, daca medicul nu va interzice consumul de cafea.
12. Apa – intareste inima Apa ajuta la problemele renale si urinare, in ceea ce priveste indigestia, aciditatea, intareste inima, ajuta circulatia si memoria. Cantitate sanatoase: 1 pahar de apa pe ora, aproximativ 1,5 – 2 litri pe tot parcursul zilei.
13. Ceaiul negru – ajuta la prevenirea bolii Alzheimer Ceaiul negru imbunatateste fluxul de sange, previne rigidizarea arterelor, previne boala Alzheimer. Dar numai fara lapte! Cantitatea sanatoasa: 3-6 cani pe zi.
14. Ceaiul verde – protejeaza impotriva cancerului Contine polifenoli care stimuleaza regenerarea celulelor si a tesuturilor. Ajuta si impotriva cariilor dentare. Cantitatea sanatoasa: 3-6 cani pe zi.
15. Suc de morcovi – face pielea frumoasa Beta carotenul si vitamina A din morcov intareste sistemul imunitar, accelereaza bronzul natural, proteja impotriva razelor UV, ajuta pielea uscata. Cantitatea sanatoasa: 1 pahar mic pe zi.
16. Otet de mere – ajuta la detoxifierea organismului Contine minerale (magneziu, potasiu, calciu) stimuland metabolismul celor care au probleme cu greutatea. Detoxifiaza organismul si ajuta activitatea intestinelor. Cantitatea sanatoasa: 1 lingura de otet de mere in fiecare zi, intr-un pahar mare de apa.
17. Suc de nuca de cocos – pastreaza echilibrul corpului Nu are calorii si ajuta organismul sa pastreze un echilibru acido-bazic, reducand acidul uric, detoxifica organismul. Cantitatea sanatoasa: 1 pahar mare pe zi.
18. Apa de ghimbir – buna impotriva simptomelor de greata Contine beta caroten, calciu, fier, zinc si uleiuri pretioase. Stimuleaza circulatia, ajuta la ameliorarea durerilor, diminueaza efectul de greata, ajuta impotriva indigestiei. Cantitatea sanatoasa: 1 pahar mare pe zi.
19. Bautura din grau fermentat – buna pentru piele Este plina de minerale, fibre, vitamine si enzime. Intareste intestinele, ajuta sistemul imunitar, imbunatateste rezultatele testelor de sange si este buna pentru piele. Contine doar 5 calorii pe litru. Cantitatea sanatoasa: 1-3 pahare mici pe zi.
20. Sucul de sfecla rosie – ajuta impotriva anemiei Mineralele valoroase (magneziu cupru) stimuleaza apetitul, intensifica fluxul bilei si protejeaza impotriva radicalilor liberi. Ajuta, de asemenea, impotriva anemiei. Cantitatea sanatoasa: 1 pahar mic pe zi.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.