Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  The Temptations - Atlantic City 1980 / Concert 59 minute
1.183 vizite - 0 comentarii
adaugat de silvia
 
  The Temptations - Atlantic City 1983 / Concert 59 minute
1.022 vizite - 0 comentarii
adaugat de misu
 
  The Temptations - Atlantic City 1983 / Concert 59 minute
783 vizite - 0 comentarii
adaugat de aurel
 
  The Temptations & Diana Ross - New York 1968 / 52 min
834 vizite - 0 comentarii
adaugat de ionut
 
  Guns N' Roses - Japonia 1992 / Concert 87 minute
1.639 vizite - 0 comentarii
adaugat de ghidul
 
  The Fabulous Thunderbirds - Rockpalast 1980 / 63 min
826 vizite - 0 comentarii
adaugat de cleo
 
  Guns N Roses - Live at the Ritz 1988 / Concert 57 min
1.056 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Magazine - Rockpalast,Germania 1980 / Concert 57 min
871 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
  The Cure - Apeldoorn,Olanda 1980 / Concert 23 minute
1.330 vizite - 0 comentarii
adaugat de info
 
  The Strokes (California 2011) Concert intreg 57 min.HD
1.958 vizite - 0 comentarii
adaugat de femeia
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Muzica >> Concerte
 

 

The Temptations - Atlantic City 1980 / Concert 59 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 25.11.2013  Adauga la favorite 1.199 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
e Temptations este un grup vocal american care a devenit faimos ca unul dintre cele mai de succes ansambluri muzicale ce au inregistrat pentru Motown Records. Pe parcursul celor cinci decenii de activitate, trupa a abordat genuri ca R&B, doo-wop, funk, disco, soul si adult contemporary.

Formata in Detroit, Michigan in 1960 sub numele de The Elgins, the Temptations au avut mereu in componenta cel putin cinci vocalisti/dansatori. Cunoscuti pentru coregrafia unica, armoniile distincte si costumele stralucitoare purtate pe scena, se spune ca the Temptations au avut pentru muzica soul influenta pe care au avut-o The Beatles pentru pop si rock. Cu vanzari de zeci de milioane de albume, the Temptations este una dintre cele mai de succes formatii din istoria muzicii fiind fara indoiala cel mai important grup vocal al anilor '60. In 2010, trupa continua sa cante si sa inregistreze pentru Universal Records cu doar unul din membrii originali in componenta - Otis Williams.

Componenta originala includea membrii din doua formatii vocale din Detroit: din The Distants, tenorul secund Otis Williams, tenorul principal Elbridge "Al" Bryant si basul Melvin Franklin; iar din The Primes, tenorul principal/falsetto Eddie Kendricks si tenorul secund/baritonul Paul Williams. Printre viitori membrii se gaseau si solistii vocali David Ruffin, Dennis Edwards, Richard Street, Damon Harris, Ron Tyson, Ali-Ollie Woodson, Theo Peoples si G.C. Cameron. Ca si The Supremes, trupa "sora" formata doar din fete, componenta celor de la the Temptations s-a modificat de multe ori de-alungul timpului.

Pe parcursul carierei, the Temptations au lansat patru singleuri ce au atins primul loc in Billboard Hot 100 si 14 astfel de singleuri in topul Billboard R&B. Formatia a castigat trei premii Grammy iar alte doua premii le-au fost acordate textierilor si producatorilor hitului lor din 1972, "Papa Was a Rollin' Stone". The Temptations au fost primii artisti ai Motown Records care au castigat premiul Grammy. Sase membrii ai trupei au fost inclusi in Rock and Roll Hall of Fame in 1989. Trei cantece clasice ale formatiei "My Girl", "Ain't to Proud to Beg" si "Papa Was a Rollin' Stone" au fost incluse in Lista Rock and Roll Hall of Fame - 500 de cantece care au dat forma rock and rollului.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.