Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tatal risipitor (1976) Film Romanesc / Partea 1 / 45 min
3.696 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Tatal risipitor (1976) Film romanesc / Partea 2 / 49 min
2.931 vizite - 0 comentarii
adaugat de pele
 
  Tatal risipitor (Romania 1976) / Drama 86 minute
866 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Catelusul 2009 Film rusesc | Subtitrat in romana 46 min
4.860 vizite - 0 comentarii
adaugat de vama
 
  Stan si Bran - Politisti (SUA 1933) subtitrat RO 19 min
7.590 vizite - 0 comentarii
adaugat de yard
 
  Preotul (2010) - Film subtitrat RO / 122 minute
6.114 vizite - 0 comentarii
adaugat de husein
 
  Regele Solomon (Italia 1997) Film subtitrat RO / 170 min
12.673 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Binecuvantati Femeia (Rusia 2003) Subtitrat RO / 111 min
7.410 vizite - 0 comentarii
adaugat de marica
 
  Tata si fiu (Rusia 2003) Drama 97 min Sb rom
1.636 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In Numele Meu (Rusia 2010) / Subtitrat RO / 27 min
4.314 vizite - 0 comentarii
adaugat de chiachu
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Fiul Risipitor (Grecia 1964) / Subtitrat Romana / 27 min

 
 
 
 
 
Adaugat de mogul 04.11.2013  Adauga la favorite 2.456 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Fiul risipitor (Grecia 1964) / Subtitrat Romana / 27 min

Nota IMDb:?

„Un om avea doi fii. Cel mai tanar dintre ei i-a zis tatalui: «Tata, da-mi partea de avere ce mi se cuvine»". Tatal a impartit atunci averea intre ei. Dupa cateva zile fiul cel mai tanar si-a adunat totul si a plecat intr-un tinut indepartat, unde si-a risipit avutia traind in desfranari. Dupa ce a sfarsit totul, a venit in acel tinut o foamete mare si el a inceput sa duca lipsa. A mers si a intrat ca servitor la unul dintre cetatenii acelui tinut, care l-a trimis la tara, ca sa pasca porcii. El si-ar fi potolit foamea bucuros cu roscovele pe care le mancau porcii, dar nimeni nu i le dadea.

Atunci, venindu-si in fire, si-a zis: «Cati zilieri ai tatalui meu au paine din belsug, iar eu mor aici de foame! Ma voi ridica, ma voi duce la tatal meu si-i voi spune: «Tata, am pacatuit impotriva cerului si inaintea ta; nu mai sunt vrednic sa fiu numit fiul tau. Ia-ma ca pe un zilier al tau»". A plecat, deci, si s-a intors la tatal sau.

Pe cand era inca departe, tatal l-a vazut, i s-a facut mila si, alergand inaintea lui, l-a imbratisat si l-a sarutat. Atunci fiul i-a spus: «Tata, am pacatuit impotriva cerului si inaintea ta; nu mai sunt vrednic sa fiu numit fiul tau». Insa tatal a spus catre servitorii sai: «Aduceti repede haina cea dintai si imbracati-l! Dati-i un inel in deget si incaltaminte in picioare. Aduceti vitelul cel ingrasat si taiati-l: sa mancam si sa ne bucuram, caci acest fiu al meu era mort si a revenit la viata, era pierdut si a fost gasit». Si au inceput sa sarbatoreasca.

Insa fiul lui mai mare era la camp. Cand a venit si s-a apropiat de casa, a auzit cantece si jocuri. Atunci a chemat pe unul dintre servitori si l-a intrebat ce este aceasta. El i-a spus: «Fratele tau a venit, iar tatal tau, pentru ca l-a recapatat sanatos, a taiat vitelul cel ingrasat». Dar el s-a maniat si nu voia sa intre. Insa tatal sau a iesit si-l ruga staruitor. El i-a raspuns tatalui sau: «Iata, de atatia ani te slujesc si niciodata n-am calcat porunca ta. Dar mie nu mi-ai dat niciodata macar un ied ca sa ma distrez cu prietenii mei. Insa, cand a venit acest fiu al tau care si-a mancat averea cu desfranatele, ai taiat pentru el vitelul cel ingrasat».

Atunci, el i-a spus: «Fiule, tu esti cu mine totdeauna si toate ale mele sunt ale tale. Dar trebuia sa sarbatorim si sa ne bucuram pentru ca acest frate al tau era mort si a revenit la viata, era pierdut si a fost gasit!»"


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.