Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ghidul Nuntii la Mariage Fest 2012
2.200 vizite - 0 comentarii
adaugat de Lary
 
  10 goluri care au ramas in istoria footbolului
1.231 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Tom and Jerry Fraidy Cat ddisc - DUBLATE IN ROMANA
1.264 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  orice e posibil daca te antrenezi
1.048 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  20 de fotografii si situatii incredibile
1.203 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  Anuntul Telefonic - TIMON 2014
2.046 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Anuntul Telefonic la TNI 2014
1.872 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Tombola GHIDUL NUNTII - extragerea castigatorilor
1.476 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Soxofon & DJ
1.565 vizite - 0 comentarii
adaugat de Dan Ionescu
 
  Vernisajul Expozitiei Alchimii afective, Doina Botez
1.694 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Evenimente, mesaje
 

 

Prezentarea Proiectului

 
 
 
 
 
Adaugat de sperantaunuiartist 16.10.2013  Adauga la favorite 1.788 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Speranta nu moare, va ramane invingatoare.
Numele meu este Nica florin si vreau sa va impartasesc si Dvs. Cateva ganduri ce ma face sa spun in gura mare; "Speranta nu moare, va ramane invingatoare".
In anul 2011 am hotarat sa le aduc in viata a 9 famili greu incercate si cu prea multe probleme financiare cat si de sanatate, un mic strop de fericire si speranta in inimile copiilor lor ce pareau fara niciun gram de speranta. Ca si ei au dreptul la vizita lui Mos Craciun.
Ei nu au primit pana in acel an niciodata vizita unui om cu suflet bland care sa-l fi imitat pe Mos Craciun, imbracadu-se intr-un costum de Mos, caruia sa le spuna copiilor: "ho ho ho Ati fost cuminti dragi Mosului?". Ca apoi sa le daruiasca si lor cadouri de craciun si sa poata sa-l ia in brate spunandui Mosului tot ce au pe suflet ca orice copil de pe acest pamant; "Te iubesc Mos Craciun ca ai aparut si in viata mea".
Jucariile acestor copii amarati nu pot fi niciodata o masinuta sau o papusa de care sa se indragosteasca sau sa o iubeasca cu tot sufletul, asta datorita problemelor finaciare insistente ce apar zi de zi in viata parintilor cat si a copiilor sarmani.
Mi-am pus o mare intrebare ce ma face si in acest moment sa urlu catre ceruri intreband: pe cine sa acuzam si cui sa-i facem vina caci din nefericire acesti copii nu pot fi si ei fericiti macar in ziua importanta a Craciunului cand Domnul Isus Cristos apare pe pamant sub chipul nevinovat a unui copil sarac? Oare ei nu au dreptul ca ori ce copil sa poata zimbi stand in bratele Mosului ce de fie care data le trasimte acea caldura si incredere in care si ei sa simta ca sunt iubiti si nu sunt uitati?
E strigator la cer si dureros caci iata exista atatea copii saraci ce cresc doar cu gandul ca exista Mos Craciun dar pe ei mereu i-a ocolit lasandu-i sa astepte ziua in care va veni si la ei acel om cu suflet bland si calduros sa-I viziteze.
Acum in anul 2013 revin din nou cu aceiasi rugaminte catre toti oameni ce cunosc acest sentiment dureros din inimile acestor copii saraci si va provoc cu toata inima mea, sa contribuiti in ajutorul meu facandu-le macar o zi din an fericita si implinita pentru ei stand in preajma omului ce il reprezinta pe dragul nostru Mos Craciun.
Alaturati-va gandurilor mele curate, sincere si impreuna sa aducem acestor copii speranta in inimile lor si sa le stingem acele sentimente in care ei credeau ca si in acest an nu vor fi pe lista lui Mos Craciun.
Ma incred in voi Romani caci suntem niste oameni cu o inima buna si pasatoare cand vine vorba de aceste probleme ce din nefericire Romania se cofrunta zi de zi cu ele.
Ma incred in voi dragi Romani ca veti fi alaturi de mine si ma veti sustine in acest proiect ce visul meu e sa aduc multa bucurie in inimile acestor copii de acest craciun 2013.
Daca ai citit acest mesaj cutremurator si te-a miscat atunci te provoc sa ma ajuti strangand de prin casa lucruri de care sti ca nu te mai folosesti si crezi ca acesti copii sau parinti lor se pot servi de ele sau se pot bucura.
O haina, o jucarie, o patura sau alimente, sunt lucrurile ce pe acesti oameni ii vor face fericit in ziua de Craciun.
Distribuie indiferent ca poti ajuta aceste famili ce sunt acum la numar 17 si spune lumi intregi povestea lor cutremuratoare.
Iar eu va promit ca in fiecare rugaciune rostita catre ceruri voi aduce si numele vostru si voi cere cerului sa va binecuvinteze familia cu multa sanatate si fericire cat si implinire.
Va multumesc pentru timpul acordat acestui articol ce are mare nevoie de ajutorul dumneavoastra, semneaza Speranta Unui Artist


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.