Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
01:27
  Tan si Bran - Interviu 1847
2.193 vizite - 0 comentarii
adaugat de husein
 
  Stanley Laurel
1.199 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cei mai mari bucatari ai lumii. Jamie Oliver
453 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Thelma Todd - Intre mister si scandal
1.098 vizite - 0 comentarii
adaugat de dobre
 
  Goldie Hawn / Biografia unui actor
616 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Joan Sutherland
923 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Goldie Hawn
1.404 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Val Kilmer
1.458 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Ricky Martin
1.013 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Telly Savalas - din serialul Kojak
1.225 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Oliver Hardy sau in romaneste... Bran

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 04.10.2013  Adauga la favorite 1.238 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Norvell Hardy (n. 18 ianuarie 1892, Harlem, Georgia, SUA; d. 7 august 1957, North Hollywood, California), cunoscut mai ales sub numele Oliver Hardy (sau Bran), a fost un actor si regizor, devenit celebru in cuplul de comici Stan si Bran.

S-a nascut in Georgia, mai precis la Harlem, cu numele de Norvell Hardy. Tatal sau, un veteran al Razboiului din 1862, in regimentul al 16-lea georgian, era colector de taxe pentru statul Columbia. Mama sa avea radacini americane si scotiene. S-au casatorit pe 12 martie 1890. Mama sa era la al doilea mariaj, iar tatal sau la al treilea. Inaintea de nastearea lui Norvell, familia sa s-a mutat la Madison, pentru ca mama sa detinea o casa la Harlem. Tatal sau a decedat la nici un an dupa nastearea sa. Mama sa si cei patru frati ai sai au ramas singuri, iar ei spun despre marele comic faptul ca era dificil atunci cand era mic. A urmat Academia Militara din Milledgeville. La varsta de 13 ani a urmat cursurile Young Harris College, in nordul Georgiei. Pentru ca nu era deloc interesat sa isi continue studiile, era pasionat de teatru si muzica. S-a inscris deci intr-o trupa de teatru si mai tarziu a fugit de la scoala si s-a alaturat unei trupe de muzica. Pentru ca mama sa a recunoscut realul sau talent muzical si l-a trimis la Scoala de Muzica unde s-a pregatit cu Adolf Dahm-Petersen. In timpul acestor cursuri, a absentat de mai multe ori pentru a canta la Alcazar Theater pentru o anumita suma de bani. Mai tarziu a hotarat sa se intoarca la Milledgeville. Si-a dat seama ca trebuie sa fie pe propriile picioare si a inceput sa se promoveze sub numele de "Oliver Norvell Hardy", numele de Oliver fiind adaugat ca un tribut pentru tatal sau. In 1910 a aparut drept Oliver N. Hardy, iar in toate actele oficiale a semnat Oliver Hardy.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.