Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Michael Jackson: Asta-i tot (SUA 2009) /
2.352 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cine a ucis Mielul? (UK 1974) Thriller /
856 vizite - 0 comentarii
adaugat de gusa
 
  Poarta-te frumos! (SUA 1962) Comedie
1.650 vizite - 0 comentarii
adaugat de charly
 
  Operatiunea Floarea-Soarelui (UK 2013) Mister / 180 min
911 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  O casa pe dealuri (SUA 1993) Romantic,Thriller
1.098 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Intalnirea (SUA 2010) / Drama
2.130 vizite - 0 comentarii
adaugat de sony
 
  Vanatorul si Prada (SUA 2010) Sci-Fi | Thriller
2.237 vizite - 0 comentarii
adaugat de misu
 
  Glumetii (UK 1967) Comedie,Crima
815 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Nu,multumesc,Cafeaua ma face Nervos (Italia 1992)
897 vizite - 0 comentarii
adaugat de farul
 
  Stiu cine m-a ucis (SUA 2007) Crima.Drama /
1.769 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Cine l-a ucis pe Michael Jackson ? (UK 2010)

 
 
 
 
 
Adaugat de sirena 21.09.2013  Adauga la favorite 1.432 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
Michael Jackson: The Inside Story - What Killed the King of Pop? (2010)

Nota IMDb:6,8

Regizor: Sonia Anderson
Scenarist: Sonia Anderson
Cu: Susan Etok, Uri Geller, Janet Jackson

Michael Joseph Jackson (n. 29 august 1958, d. 25 iunie 2009), supranumit Regele muzicii pop, a fost un renumit cantaret american, care a adus contributii importante muzicii, dansului si modei. Imensul succes comercial si o viata personala mult prea controversata l-au tinut in cultura muzicii timp de patru decenii. Michael Jackson este recunoscut ca fiind cel mai de succes artist din toate timpurile potrivit Guiness World Records.
Al saptelea copil al familiei Jackson, Michael a debutat in anul 1964 alaturi de fratii sai, in formatia The Jackson 5, ca principal vocalist, fiind cel mai tanar membru. Si-a inceput cariera solo in 1971, in timp ce inca era membru al formatiei. Albumul Thriller (1982) ramane cel mai vandut album din toate timpurile,HIStory: Past, Present and Future, Book I,1995,este cel mai bine dublu album vandut din istorie,Blood On The Dance Floor:HIStory in the Mix,1997,este cel mai bine vandut album de remix-uri din istorie, Off the Wall (1979), Bad (1987), Dangerous (1991) numarandu-se si ele printre cele mai bine vandute albume din lume. Michael este creditat ca fiind cel ce a transformat videoclipul dintr-un instrument de promovare intr-o forma de arta desavarsita, prin videocplipurile unor piese precum „Billie Jean", „Beat it" sau „Thriller", devenind primul artist de culoare care are succes la MTV. Prin intermediul prestatiilor scenice si a videoclipurilor, Michael Jackson a popularizat o serie de tehnici de dans complicate din punct de vedere fizic, precum robotul si moonwalk-ul. Stilul vocal, timbrul muzical si coregrafia lui au inspirat numerosi artisti pop, rock, R&B si hip hop, spargand barierele dintre generatii, cele culturale si cel rasiale.
Michael Jackson este unul dintre putinii artisti care au intrat de doua ori in Rock and Roll Hall of Fame. Printre alte realizari se numara si 13 recorduri Guinness, incluzand recordul pentru „ cel mai de succes entertainer din toate timpurile", 14 premii Grammy, 26 premii A.M.A.(American Music Awards), 12 premii W.M.A.(World Music Awards), 17 single-uri numarul unu in Statele Unite (incluzad 4 ca membru al formatiei The Jackson 5) si vanzari de peste 800 de milioane de discuri, fiind unul dintre cei mai vanduti artisti din istorie. Michael Jackson a strans si a donat peste 300 de milioane de dolari prin intermediul a 39 de actiuni de caritate si prin intermediul propriei sale fundatii, Fundatia Heal the World.
Viata personala a lui Michael Jackson a generat numeroase controverse de-a lungul timpului. Infatisarea lui Michael a suferit modificari inca din anii '70, devenind tot mai alb datorita bolii de care suferea ,vitiligo. Desi a fost acuzat de pedofilie in 1993, ancheta penala a fost inchisa din cauza lipsei de dovezi. A fost casatorit de doua ori si este tatal a trei copii, provocand mai multe controverse in legatura cu cresterea lor. In 2005, Michael Jackson a fost judecat si gasit nevinovat de inca o acuzatie de abuz sexual.
Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009, intr-un spital din Los Angeles, in urma unui stop cardiac suferit la locuinta sa. Moartea lui a atras atentia intregii lumi, ceremonia de comemorare fiind urmarita de aproximativ un miliard de oameni.


Distributie:

Susan Etok ...
Herself
Uri Geller ...
Himself
Janet Jackson ...
Herself
Jermaine Jackson ...
Himself
Katherine Jackson ...
Herself
Michael Jackson ...
Himself (archive footage)
Paris Jackson ...
Herself
Tito Jackson ...
Himself
Mark Lester ...
Himself


Favorite

 
 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.