Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Prin Univers cu Stephen Hawking- Povestea Universului
1.482 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Prin Univers cu Stephen Hawking- Povestea Universului 1
1.083 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  LIFE BEYOND: Capitolul 1. Viata extraterestra,
303 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ascensiunea omului - Homo Sapiens inventeaza civilizatii
87 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele 12 legi ale Universului
453 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cele mai mari secrete cosmice |
77 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterele Universului. O calatorie in spatiul adanc
86 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Povesti de viata: Maria Rosetti
181 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nicolae Ceausescu - Voievodul comunist
691 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gandul - expresie a dimensiunii cuantice a Universului
592 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Istoria Universului.Viata si omul

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.06.2013  Adauga la favorite 1.198 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cosmologie cauta sa inteleaga universul din punct de vedere stiintific, cu toate materialele distribuite in timp si spatiu. La randul sau, cosmogonia este pe punctul de a stabili o teorie de crearea a Universului din motive filosofice sau religioase.


Conform modelului standard, se cunoaste mai mult de 5% din materialul din Univers ,restul ar consta din 25% materie intunecata si 70% energie intunecata. Conform modelului alternativ cu antimaterie sprijinite, inclusiv Gabriel Chardin si Stephen Hawking sustin ca , cantitatea de materie din Univers este de cincisprezece ori mai abundente decat in modelul conventional Big Bang( este un model cosmologic folosit de oamenii de stiinta pentru a descrie originea si evolutia universului. )Acesta a fost propus initial in 1927 de catre belgianul Georges Lemaitre.Acest model a fost numit pentru prima data sub termenul de "Big Bang" ironic in timpul unui program, BBC, natura lucrurilor (literal "natura lucrurilor" - al carui text a fost publicat in 1950), defizicianul englez Fred Hoyle, se prefera modelele de la starea de echilibru.
In general, termenul "Big Bang" este asociat cu toate teoriile care descriu Universul nostru ca urmare a expansiunii rapide .
Conceptul general al Big Bang-ului, ca universul s-ar extinde si ca era mai dens si mai cald in trecut, ar trebui sa fie, probabil, atribuita rus Alexander Friedmann,. Albert Einstein, a preferat sa modifice ecuatiile sale prin adaugarea constanta cosmologica, pentru ca el credea ca universul a trebuit sa fie static.
Termenul "Hot Big Bang" ("Hot Big Bang"), a fost folosit uneori de la inceput pentru a indica faptul ca, in conformitate cu acest model, Universul era mai cald, cand a fost dens. Adjectivul "fierbinte" a fost adaugat pentru clarificare, deoarece faptul ca se poate asocia o notiune de temperatura a Universului ca intreg nu a fost bine inteles in momentul in care modelul a fost propus pentru in biologie mijlocul secolului al XX-lea, evolutia se refera la transformarea speciilor vii se manifesta prin schimbari in personajele lor genetice si morfologice peste generatii. Modificarile succesive poate duce la formarea de noi specii. Teoria evolutiei este o explicatie stiintifica pentru diversitatea de forme de viata care apar in natura.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.