Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Activarea Chakra & Healing
972 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Conflictul din spatiu (documentar in RO)
1.238 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria secreta a corpului nostru​​​​​​
78 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria secreta a corpului nostru
25 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Misterul Pietrei Rosetta
308 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Influenta gandurilor asupra corpului fizic
622 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Corpul uman –Adolescenta
743 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Corpul uman-Imbatranirea
705 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Experiente in afara corpului - documentar tradus
1.094 vizite - 0 comentarii
adaugat de Laur
 
  Corpul uman-puterea mintii
751 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Stiinta, documentare
 

 

Frecventele Rife – Tonuri de vindecare a corpului

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 04.03.2013  Adauga la favorite 5.562 vizualizari

Nota film: 3 / 5 (2 voturi )
   
 
Ce sunt tonurile pentru vindecarea corpului?

Tonurile de vindecarea corpului sunt un set de frecvente de sunet benefice create de fondatorul SolfeggioTones.com, Brad Johnson.
Acestea sunt foarte asemanatoare in format cu frecventele solfegio.
Tonurile de vindecare ale corpului sunt modelate dupa efectele de cercetare stiintifica si efectele pozitive ale frecventelor Rife si contin muzica ambientala meditativa, cu frecventa de vindecare adecvata incorporate in track.
Mai multe informatii pot fi gasite prin cercetarea beneficiilor tehnologiei Rife, dupa cum a fost folosita pentru o mare perioada de timp.

Scurt istoric cu privire la Frecventele Rife ( de pe altered-states.net )

Aparatul Rife este un instrument de cercetare. Acesta este utilizat de catre experimentatori – practicieni cat si de utilizatori privati, – pentru a ajuta la efectuarea de modificari chimice in organism. Multi l-au utilizat pentru a consolida sistemul imunitar. De asemenea si-a dovedit eficacitatea in tratarea multor afectiuni de sanatate.

La sfarsitul anilor 1920 si inceputul anilor 1930 Dr. Royal Raymond Rife – folosind un generator de frecventa – a aplicat frecventa la virusi si bacterii vii si a descoperit ca le-ar putea elimina. Datorita atentei sale documentari asupra acestui lucru, acum avem mai multe afectiuni in care putem experimenta cu incredere utilizand aplicatia de frecventa.

Urmatoarele grupe de frecventa se incadreaza, in general, in categoria de “bio-energie sau bio-rezonanta de Nutritie / Echilibrare", mai degraba decat abordarea “Rifeing" “expulzarea agentilor patogeni".
Aceste frecvente experimentale sunt oferite pentru “echilibrare", “normalizare" sau “stimulare" a functiilor sistemului corpului.
Acest lucru se potriveste cu vizualizarea si intelegerea corpului ca un sistem energetic, mai degraba decat ca o “masina" biochimica. Energia de rezonanta este apoi teoretic primita de catre organism ca “Informatie energetica".

Inainte de utilizarea tonurilor:
Este important sa se tina cont de faptul ca unele dintre aceste tonuri pot fi foarte intense.
Va rugam, folositi aceste tonuri dupa buna dispozitie a fiecaruia. Similar cu tonurile Solfeggio, daca simtiti ca va confruntati cu simptome datorate acestor tonuri, acordati-va timpul necesar pentru a permite frecventei de curatare sa-si faca treaba, pe masura ce corpul dvs. incearca sa epureze reziduurile energetice care pot provoca astfel de rezultate, cum ar fi: dureri de cap, rigiditatea gatului, durere in gat, indigestie, cresterea tensiunii arteriale, cresterea frecventei cardiace si altele.
Ceea ce experimentati nu este diferit de trecerea printr-o detoxifiere alimentara.
Aceste simptome pur si simplu se refera la detoxifierea energetica, unde le puteti experimenta in timp ce treceti prin acest proces. Daca aveti aceste simptome, in orice mod, ceea ce poate fi de mare ajutor este sa beti o cantitate mare de apa proaspata in fiecare zi: cel putin 4-6 pahare.
Pozitionati-va in natura si permiteti plantelor / copacilor / mediului sa va vindece si sa va reechilibreze.
Aceste tonuri nu sunt periculoase in nici un fel, doar intense, deci va rugam sa nu intrati in panica daca aveti aceste simptome.
Ele sunt comune, temporare si vor trece.
Daca simtiti ca sunteti coplesiti de intensitatea track-ului audio, nu va simtiti obligati sa va fortati sa-l ascultati in intregime. Opriti piesa pe care o ascultati, hidratati-va, echilibrati-va si luati o pauza. Pe masura ce corpul dvs. lucreaza pentru eliminarea resturilor energetice corespunzatoare unei anumite frecvente, va deveni mai usor sa ascultati aceste frecvente si sa primiti din plin beneficiile oferite.
De asemenea, retineti ca aceste tonuri sunt doar un instrument care ajuta la intinerirea dvs.. Ele nu sunt in niciun fel un substitut pentru medicul dumneavoastra, ci doar un plus pentru a ajuta sanatatii dumneavoastra la nivel fizic, mental, emotional si spiritual.

Impartirea Tonurilor de vindecare a corpului

Distribuirea / impartirea tonurilor de vindecare ale corpului sunt binevenite.
Aceste tonuri sunt gratuite si nu trebuie sa fie taxate pentru nicio suma de bani. Sunteti bineveniti sa descarcati tonurile pe CD sau sa le utilizati, oricum credeti dvs. de cuviinta.
Noi nu oferim distributie pe CD pentru aceste tonuri.

Descarcarea Tonurilor de vindecare a corpului
Tonurile de vindecare a corpului se constituie in prezent din 13 frecvente diferite.
Mai jos puteti gasi informatii suplimentare despre beneficii pentru fiecare ton, precum si link-ul de descarcare a acestora. Puteti descarca, de asemenea, fisierul ZIP arhiva completa care contine toate cele 12 de tonuri de vindecare ale corpului.
Mai multe actualizari ale tonurilor de vindecarea corpului vor aparea de acum incolo. Verificati din nou de mai multe ori pentru a vedea noi completari la lista noastra actuala. ( Ultimul update 17.10.2012 )
MP3-urile sunt configurate in 32o kbps bitrate (high-quality).
Faceti clic dreapta pe link-ul “Descarca" si Save Link / Target pentru a salva mp3 in computer.

Descarca 337 Hz – Acest ton ajuta la stimularea normalizarii circulatiei sangelui.

Descarca 537 Hz - Acest ton ajuta la normalizarea functiei sistemului endocrin. Sistemul endocrin este o colectie de glande, care produce hormoni pentru a regla cresterea organismului, metabolismul, functiei sexuale si dezvoltarea.

Descarca 625 Hz - Acest ton ajuta la stimularea functiei rinichilor.

Descarca 635 hz - Acest ton ajuta la stimularea functiei glandei pituitara. Glanda pituitara este o glanda ca un bob de mazare situata la baza creierului, si inconjurata de os. Hipotalamusul, un alt organ endocrin al creierului, controleaza functia glandei pituitare prin furnizarea de “comenzi hormonale". La randul sau, glanda pituitara regleaza hormonii care controleaza mai multe functii ale diverselor organe din corp. Partea posterioara a glandei pituitare actioneaza ca un fel de zona de depozitare pentru hipotalamus prin care trec hormonii care controleaza functia muschilor si rinichilor. Glanda pituitara anterioara produce hormoni proprii care contribuie la reglementarea mai multor functii endocrine.

Descarca 645 hz - Acest ton ajuta la cresterea productiei HGH (pituitara).

Descarca 654 hz - Acest ton ajuta la stimularea functiei pancreasului.

Descarca 662 hz - Acest ton ajuta la stimularea glandei pineale. Cand este activata, glanda pineala devine linie de comunicare cu planuri mai elevate. Chakra coroanei ajunge in jos pana cand vortexul sau atinge glanda pineala. Prana, sau energie pura, este primita prin acest centru de energie in cap. Prin practica, nivelul de vibratii al corpului astral este ridicat, permitandu-i sa se desparta de cel fizic.

Descarca 696 hz – Acest ton ajuta la stimularea functiei inimii.

Descarca 751 hz – Acest ton ajuta la stimularea functiei ficatului.

Descarca 763 hz - Acest ton ajuta la stimularea functiei tiroidei dvs.. O glanda tiroida care functioneaza corect este extrem de importanta pentru metabolism, atunci cand aceasta nu functioneaza corect multe dintre functiile corpului pot suferi.

Descarca 764 hz - Acest ton ajuta la normalizarea functiei sistemului nervos.

Descarca 835 hz - Acest ton ajuta la normalizarea functiei sistemului imunitar.

Descarca 1335 hz - Acest ton ajuta la stimularea functiei glandei suprarenale. Scopul principal al glandelor suprarenale este de a permite organismului dumneavoastra sa faca fata stresului provenit din orice sursa posibila, variind de la leziuni si boli, la probleme de munca si in relatii. Ele determina in mare masura energia cu care corpul dvs. raspunde la fiecare schimbare din mediul intern si extern.

Descarca 1565 hz - Acest ton ajuta la echilibrarea bunastarii dvs. spirituale.

Descarca Multiton - Acest ton ajuta la vindecarea acneei. Aceasta piesa este compusa din mai multe frecvente: 0.05, 0.37, 0.83, 2.50, 73.30, 3, 383.75, 389.00, 387, 393.00 Hz. Toate frecventele sunt redate simultan insotite de ambianta de fundal. Descarca Multiton - Acest ton ajuta pentru a calma durerile de spate. Aceasta piesa este compusa din mai multe frecvente: 0.14, 0.40, 7.50, 96.50, 55, 376.29, 425.09, 571, 833, 932 Hz. Toate frecventele sunt redate simultan insotite de ambianta de fundal.

( Text preluat de pe solfeggiotones.com si tradus de Raluca,


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.