Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Caini - Rase: Doberman
1.847 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Rase de caini – Talbot
764 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Caini - Rasa: Bull Terrier
1.715 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Caini - Rasa: Tosa Inu
2.874 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Caini - Rasa: Schnauzer
2.506 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Cum indepartam capusele de pe caini / pisici
1.729 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Rase de caini -Glen of Imaal terrier
944 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Caini - Rasa: Bichon Frise
1.807 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Caini - Rasa: Cairn terrier
1.437 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Caini - Rasa: Cesky Terrier
1.383 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Animale >> Animalele planetei
 

 

Jack Russell Terrier / Rase de caini

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 20.02.2013  Adauga la favorite 1.888 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cainele Jack Russell Terrier a devenit din ce in ce mai popular, fiind bine primit atat in randul familiilor cat si in randul persoanelor singure. Jack Russell Terrier este un caine dragut, jucaus, inteligent, foarte activ, dar trebuie sa stiti ca personalitatea si nevoia lui de miscare este foarte mare. Tocmai de aceea, Jack Russell Terrier nu e un caine potrivit pentru orice camin. Sa vedem pentru cine recomandam acest animal special!
Cum se ingrijeste un Jack Russell Terrier?



Pentru a creste acest caine, lucrurile sunt simple. In primul rand, iti trebuie multa rabdare. Apoi, e foarte important sa stii ca e indicat sa disciplinezi acest animal inca din prima zi. Fiindca e un caine activ, are nevoie de un loc unde sa se desfasoare si sa faca miscare nestingherit.













Este importanta si socializarea cainelui: nu trebuie indepartat foarte brutal de ceilalti caini, iar in cazul in care are de-a face cu rase mai mari, e bine sa interveniti cu grija, pentru ca daca interveniti prea brusc, ar putea, mai tarziu, sa atace caini de dimensiuni si forte mai mari.


Prietenos si vesel, dar sensibil la provocare!



Jack Russell Terrier este un caine perfect pentru a aduce prada, a aduce discul sau batul. Odinioara era folosit pe post de vanator, pentru a distruge rozatoarele din jurul fermelor si de pe campurile agriculturilor.

Puternic, rezistent, usor de educat, tolereaza bine singuratatea, dar se ataseaza foarte rapid de stapan si ii place mediul familial. Jack Russell Terrier este un caine istet si rezistent, este recomandat pentru familiile care au copii. In privinta caracterului, e un animal care nu se lasa mai prejos in fata altui patruped.



Pentru cine este recomandat cainele Jack Russell terrier?








Cainele Jack Russell este cel mai bun insotitor pentru persoanele cu viata activa, rabdatoare si staruitori. Presteaza excelent in competitii de agilitate si in orice alt sport de caini. Jack Russell terrier este un mix intre un Fox Terrier cu blana sarmoasa si un Terrierul englez.



Descrierea cainelui Jack Russell terrier:



Are statura medie, corp musculos si compact, picioarele sunt scurte si foarte puternice. Capul este mic, urechile mici, mobile, matasoase aplecate in fata, ochii plini de viata, usor bulbucati, pe care pleoapele se lipesc strans si au forma unei migdale.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.