Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  3 sfaturi pentru fotografii de Craciun reusite
1.276 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Brad de Craciun
98 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secrete si trucuri pentru BUCATARIE
519 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei pentru pomul de Craciun
130 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Talisman pentru bogatie si sfaturi pentru libertate!
1.110 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
02:38
  Cum sa te comporti cu partenera ....dupa sex
2.838 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  Cum ne pregatim pentru cina de Craciun
1.598 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Idei frumoase de pom de Craciun
482 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Descopera 10 cele mai bune sfaturi pentru cusut
185 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfaturi pentru o viata sanatoasa
1.884 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Sfaturi pentru un Craciun la pret redus

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 19.12.2012  Adauga la favorite 634 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Criza economica inseamna, pentru multe familii, ca Sarbatorile de anul acesta vor fi mai "sarace" decat cele din anii trecuti.

Insa, potrivit publicatiei britanice Times, nu este nevoie ca Sarbatorile sa se transforme intr-un "cosmar bugetar". Iata zece sfaturi de urmat pentru toti cei afectati de criza:

1. Fa o lista cu ce ai nevoie si tine-te de ea. Calculeaza cu atentie numarul de invitati care ar putea veni pe la tine in aceasta perioada si fa-ti cumparaturile si in functie de buget, avand grija sa nu cedezi tentatiei de a cumpara "trei la pret de doua" cand tu ai nevoie doar de o singura bucata.

2. Ia in calcul si faptul ca vei avea, cateva zile, din ce sa pui laolalta cateva mese folosindu-te de ce a ramas prin frigider (supe, salate, antreuri, etc).

3. Cere fiecarui invitat sa contribuie cu cate ceva. Spune clar ce ai nevoie, luand in considerare si priceperea fiecarui invitat: cei care nu stiu sa gateasca pot aduce branzeturi, nuci sau vin, iar ceilalti, ce fel de mancare le iese cel mai bine si este in concordanta cu sarbatorile.

4. In loc de ingrediente scumpe incearca sa gasesti substitute la fel de gustoase, dar mai ieftine. Incearca vin spumant in loc de sampanie, spre exemplu.

5. Redu la maxim investitiile in decoratiunile de Craciun si foloseste economiile facute astfel pentru a cumpara mancare.

6. Gandeste-te ce feluri de mancare ai putea darui in loc de cadouri. Biscuiti, prajituri si placinte, dar si sosuri mai speciale, ambalate in borcane frumoase si legate cu funda, pot fi cadouri foarte apreciate.

7. Incearca sa eviti sa cumperi aperitivele. Mai bine fa-le singura, desi iti ia mai mult timp.

8. Aprovizioneaza-te din timp cu alimente care nu se periseaza si este posibil sa faci o afacere. Daca nu te-ai gandit de luna trecuta sa cumperi bautura si alte produse neperisabile, ar fi o idee sa astepti pana in ultima clipa, cand unele magazine ar putea practica mari reduceri de preturi.

9. Pune sub semnul intrebarii lista de Craciun. Chiar ai nevoie de atat de multe sortimente de branza? Va manca cineva doua kilograme de alune?

10. Da o fuga in mai multe supermarketuri, comparand preturile. Vei fi surprins sa constati ca cele in care intri foarte rar (pentru ca acolo se duc cei care au bani putini sau pentru ca au mai putine produse) au preturi mult mai mici decat cele la care merge toata lumea.

Maria Ionescu


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.