Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Istoria bradului de Craciun
1.105 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Zidul Plangerii-Israel
1.534 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Care este legatura dintre iepurasi si Paste?
746 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Superstitii de Craciun
1.136 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Legenda lui Mos Nicolae
1.812 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria Craciunului
948 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Viata incredibila a printesei Stephanie de Monaco
1.250 vizite - 0 comentarii
adaugat de jenis
 
  Victoria Woodhull prima femeie care.....
884 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfantul Valentin
1.101 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pompeii-Italia
763 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cultura >> Istorie
 

 

Cadouri de Craciun pentru barbati

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 13.12.2012  Adauga la favorite 1.056 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Se apropie Craciunul.Ce cadou sa-i luam tatalui ,sotului.iubitului.Cateva idei :
Inainte de a incepe goana dupa cadoul perfect, tine minte ca, de fapt, nu exista un dar ideal: fiecare barbat este unic prin gusturile si preferintele lui

1. Accesorii din piele

Potrivit pentru cine? Femeile au adesea dubii legate de cadourile pe care ar trebui sa le achizitioneze proaspetilor lor iubiti. Ei bine, aceasta sugestie este ideala pentru cele care abia au inceput o relatie si nu vor sa isi sperie partenerul, dar nici sa ii creeze impresia ca il desconsidera. Un portofel, o geanta sau o curea pot fi extrem de bine primite daca inca sunteti la stadiul de a va cunoaste.

2. Halat

Potrivit pentru cine? Halatul poate fi un articol vestimentar apreciat mai ales de tati. Comod, confortabil, calduros, el poate fi o alternativa buna la clasica pijama pe care o achizitionezi an de an tatalui tau cu ocazia Craciunului.

3. Colectie de DVD-uri

Potrivit pentru cine? Cinefilii sunt cei care vor aprecia la adevarata lor valoare colectiile originale de DVD-uri. De la sezoanele “Urzeala Tronurilor" si pana la seria "Nasul" sau "Razboiul stelelor", in mod sigur vei gasi o productie cinematografica pe gustul iubitului sau tatalui tau.

4. Parfum

Potrivit pentru cine? Doamnele care isi cunosc suficient de bine partenerul sau tatal pot apela la gusturile lui in materie de parfum pentru a-i face acestuia o surpriza placuta cu ocazia Craciunului. Poti fie sa ii achizitionezi brand-ul preferat, fie sa il surprinzi cu ceva nou, dar daca optezi pentru cea de-a doua sugestie, ai grija sa respecte aroma care ii place in mod normal. Daca prefera parfumurile dulci, nu opta pentru o aroma dura si puternica.

5. Espressor

Potrivit pentru cine? Iubitorii de cafea vor fi de-a dreptul incantati daca vor primi un aparatel destept care sa le pregateasca bautura preferata exact asa cum doresc ei. Acest tip de dar imbina clasicul si modernul, amesteca tehnologia cu darurile traditionale, asa ca se pot potrivi oricarui tip de barbat.

6. Aparate electronice

Potrivit pentru cine? Un mp3 player, iPod sau oricare alt aparat cu ajutorul caruia poate asculta muzica, un ceas electronic bun, casti, sau gadget-uri pentru computer... paleta de produse este atat de variata in acest caz incat sigur vei gasi ceva care sa se potriveasca barbatului special din viata ta.

7. bauturi alcoolice

Potrivit pentru cine? Atat tatal, cat si iubitul, pot fi impreisonati cu o sticla de bautura alcoolica de calitate. Un vin vechi, un whisky cu istorie sau tot felul de alte optiuni pe care le poate combina in cocktail-uri... toate pot fi trecute pe lista ta de cumparaturi.

8. Bilete la evenimente

Potrivit pentru cine? Un bilet la un meci sau la un concert poate crea o adevarata surpriza pentru cel caruia il cumperi, atata vreme cat stii ca acesta isi doreste din suflet sa participe la evenimentul respectiv. Consulta site-urile de specialiatate si urmareste programul celor mai importante concerte sau infruntari sportive si vei gasi in cele din urma o solutie potrivita.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.