Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Tren de placere (1958 - I.LCaragiale) - Comedie 50 min
2.139 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Articolul 214 - I.L. Caragiale
2.717 vizite - 1 comentarii
adaugat de sirena
 
  Caragiale - Mofturi 1900 / Teatru TV 1964 / 66 minute
1.688 vizite - 0 comentarii
adaugat de zaharia
 
  Mircea Stefanescu - Procesul domnului Caragiale
1.745 vizite - 0 comentarii
adaugat de paris
 
  O noapte furtunoasa - Teatru TV / 85 minute
626 vizite - 0 comentarii
adaugat de george_george1973
 
02:52
  Gala schitelor lui Ion Luca Caragiale 1971
1.289 vizite - 0 comentarii
adaugat de Mariana
 
  O noapte furtunoasa - Teatru TV 2013 / 85 minute
2.123 vizite - 0 comentarii
adaugat de balas
 
  Dem Radulescu - In tren (1975)
2.247 vizite - 0 comentarii
adaugat de Iulia Andrei
 
  Doctor in filozofie - Branislav Nusic (1978) / Teatru TV
1.495 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Branislav Nusic - Doctor in filozofie 1978 Teatru 85 min
1.288 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Teatru, Spectacol
 

 

Tren de placere - (I.L. Caragiale) - Comedie 50 minute

 
 
 
 
 
Adaugat de antonia 28.10.2012  Adauga la favorite 3.068 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cu: Radu Beligan,
Alexandru Beligan,
Silvia Dumitrescu Timica,
Ion Lucian,
Valeria Gagialov,
Mircea Stefanescu,
Rodica Tapalaga,
Radu Beligan, Coca Andronescu, Constantin Dinulescu, George Paul Avram, Dorin Moga, Alexandru Hasnas, Lia Sahighian, Corneliu Oseciuc, Irina Barladeanu, Geta Enacovici, Iulian Boros.

Regia artistica: Mihai Berechet

Familia Georgescu decide sa plece la Sinaia intr-o sambata, cu trenul de placere. Doamna Georgescu, fiul ei de cinci anisori si mama ei, cucoana Anica (gramama), isi pregatesc toaletele.

Soseste dl Georgescu cu o birja. Isi urca sotia, fiul si un cos cu provizii in trasura si pleaca spre gara, lasand-o pe soacra sa se duca singura cu tramvaiul.
La gara, familia Georgescu se ingrijoreaza ca nu mai soseste cucoana Anica. Aceasta ajunge in sfarsit. Dl Georgescu ii da bani sa-si cumpere bilet la clasa a III-a, iar el cumpara pentru el si sotie bilete la clasa I. Copilului nu-i cumpara bilet, si-l mint pe conductor, in tren, cand acesta vine in control, ca micutul nu are nici patru ani.


Ajung la Sinaia. Cei trei se duc direct in parcul orasului, iar soacra, incarcata cu cosul cu merinde, se duce la hotelul lui Mazare, din apropierea garii, sa-si caute camera. Se intuneca si aceasta nu mai vine.
Pentru ca micutului i se face foame, dl Georgescu

pleaca impreuna cu el sa o caute pe gramama. La Mazare nu o gaseste, pentru ca nu fusesera camere libere si o trimisesera la hotelul lui Manolescu. O cauta si aici, dar nu o gasesc. Pentru ca nu gasise camera, plecase la hotelul lui Voinea.


Tatal si fiul, rupt de foame, pleaca intr-acolo. Pe drum, se abat prin parc, unde o lasasera pe dna Georgescu, dar aceasta disparuse, la randul ei. Tatal isi lasa fiul cateva clipe pe o banca si merge sa se uite dupa sotie prin parc.

Cand se intoarce, nu-si mai gaseste copilul. Afla de la un trecator, ca-l luase o doamna, care, dupa semnalmente, pare a fi dna Georgescu si ca plecasera dupa gramama, la hotelul lui Mazare.


Dl Georgescu reface, din ce in ce mai obosit si exasperat, traseul Mazare -- Manolescu -- Voinea, dar mereu este cu un pas in urma alor sai.

Intalneste, in cele din urma, un cunoscut, care-l informeaza ca familia sa il asteapta in parc. In parc, insa, nimeni. Apare, intr-un tarziu, cucoana Anica si-i spune ca au gasit cazare la vila Mandica, unde l-au culcat deja pe cel mic, iar sotia, cu un grup de prieteni, il asteapta la Oppler.

Dl Georgescu si soacra sa pleaca spre Oppler, unde nu gasesc pe nimeni. Se duc la Mandica, dar nici acolo nu-si gaseste nevasta. Afla ca plecase cu o companie vesela de doamne si domni la Sfanta Ana.
Pentru ca e deja miezul noptii, dl Georgescu, rupt de foame si de oboseala, decide sa nu mai plece nicaieri. Scoate cosul cu mancare si se ospateaza impreuna cu cucoana Anica, dupa care se culca.

Dimineata, pe la ora cinci, apare si grupul petrecaretilor.
In urma acestei excursii la Sinaia, dna Georgescu a ramas cu amintiri foarte placute, pe care si le aminteste cu nostalgie la intoarcerea in Bucuresti.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.