Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mari actori - Alec Baldwin
1.568 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori :Norman Wisdom
1.491 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Mari actori - Stefan Iordache
1.368 vizite - 0 comentarii
adaugat de calea
 
  Mari actori - Max von Sydow
1.488 vizite - 0 comentarii
adaugat de rica
 
  Mari actori - Nicholas Cage / 7 minute
1.451 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Bruce Willis
1.788 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Rex Harrison - Mari actori,mari regizori
1.543 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Tim Allen
1.516 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Conan O'Brien
1.512 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Salma Hayek / interviu 2013
1.554 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Mari actori - Naomi Watts

 
 
 
 
 
Adaugat de sanda 03.10.2012  Adauga la favorite 1.191 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Mari actori - Naomi Watts

Biografie
Naomi Ellen Watts s-a nascut la data de 28.09.1968 in localitatea Shoreham, regiunea Kent din Anglia, dar si-a petrecut cea mai mare parte a adolescentei siprimei sale tinereti in Australia.

Este fiica lui Peter Watts, inginerul de sunet alformatiei Pink Floyd, care s-a stins din viata atunci cand Naomi avea doar 7 ani, si a lui Myfanwy Watts (Miv), designer de interioare, vanzatoare de antichitati si actrita amatoare, care i-au insuflat dragostea pentru lumea artistica in general si pentru actorie in special.

Parintii sai au divortat insa atunci cand micuta Naomi avea doar 4 ani. Are un singur frate, Benjamin Watts (Ben), cu un an mai in varsta decat ea, care este astazi un renumit fotograf, stabilit in Statele Unite ale Americii din anul 1994. Dupa decesul lui Peter Watts, cei doi copii si mama lor s-au mutat din loc in loc, colindand toata Marea Britanie, pentru a se stabili in cele din urma in localitatea Anglesey din nordul tarii Galilor, acolo unde locuiau bunicii materni: Hugh si Nikki Roberts.

Rememorand aceasta perioada de instabilitate din viata ei, Naomi Watts isi descrie mama ca fiind o hippie cutendinte agresive si fara un ban in buzunar, care obisnuia sa ameninte ca ii va incredinta pe cei doi copii unei institutii specializate, pentru a-i sili pe parintii ei sa ii acorde sprijin financiar in cresterea lor.

In anul 1982, familia Watts paraseste Marea Britanie cu destinatia Sydney si cei trei membri ai sai reusesc sa obtina destul de repede cetatenia australiana, deoarece bunica dinspre mama era originara din Australia. Naomi o convinge pe mama ei sa-i permita sa ia lectii de actorie si se inscrie la North Sydney Girls High School, acolo unde a fost colega cu Nicole Kidman, de care o leaga si in prezent o mare si frumoasa prietenie. Se pare ca cele doua celebre actrite s-au cunoscut cu prilejul unui casting pentru o reclama la bikini, atunci cand au luat impreuna acelasi taxi in drumul lor spre casa.

La varsta de 18 ani, Naomi Watts si-a incercat norocul in lumea modei si a fost angajata de o agentie din Japonia, dar i s-a spus ca nu are calitatile fizice necesare pentru a deveni un star international, avand doar 1,65 m inaltime. Din acest motiv, a renuntat la aceasta cariera dupa numai patru luni si s-a intors in Australia. Dupa o serie de aparitii sporadice in cateva reclame, in anul 1986 a reusit sa obtina primul sau rol, in filmul „For love alone". A lucrat o vreme la un magazin universal local, iar la varsta de 20 de ani, profitand de cunostintele sale in materie de moda, s-a angajat ca asistent editor la revista australiana de moda „Follow me".

Anul 1991 inseamna prima aparitie alaturi de prietena sa Nicole Kidman in filmul „Flirting", regizat de catre John Duigan, dar si un rol secundar in miniseria TV australiana „Brides of Christ". Aici a fost colega pe platourile de filmare cu doi viitori castigatori ai premiilor Oscar: Russell Crowe si Brenda Fricker.

Un an mai tarziu se stabileste in Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, prima ei aparitie intr-un film hollywoodian fiind aceea din comedia „Matinee". In anul 1996 lucreaza pentru a doua oara cu regizorul John Duigan la proiectul „Wide Sargasso Sea" si cu regizorul George Miller la pelicula „Gross Misconduct".

Se poate afirma ca prima ei reusita in cariera de actrita a fost dublul rol interpretat in filmul cunoscutului regizor David Lynch - „Mullholand drive" (2001), care fusese planificat a fi episodul pilot de doua ore al unei miniserii TV, dar care s-a transformat ulterior intr-un film artistic de sine statator. Pentru rolul Betty Elms / Diane Selwyn a primit prima distinctie semnificativa in lumea cinematografiei americane, obtinand premiul pentru cea mai buna actrita din partea Societatii Nationale a Criticilor de Film.

Rolul reporterului de investigatie Rachel Keller din pelicula „The ring" (2002) a constituit un alt gen de reusita, de data aceasta financiara, deoarece filmul respectiv a reprezentat un mare succes de box-office, avand incasari totale de nu mai putin de 100 milioane de dolari.

In anul 2003 primeste prima si ultima nominalizare la Oscar, pana in prezent, pentru rolul Christinei din filmul „21 grams", in care ii are ca parteneri pe actorii Sean Penn si Benicio Del Toro si accepta propunerea regizorului Peter Jackson de a face parte din distributia filmului „King Kong", care va fi lansat abia doi ani mai tarziu si la care a avut parte de opt luni obositoare de filmari in Noua Zeelanda.

In anul 2004, Naomi Watts apare in doua filme: „We don't live here anymore", respectiv „The assassination of Richard Nixon", iar anul 2005 marcheaza continuarea peliculei din anul 2002, cu „The ring II", si thrillerul psihologic „Stay", in care le da replica lui Ewan Mc.Gregor si Ryan Gosling.

Dupa ce a refuzat initial rolul lui Kitty Fane din ecranizarea romanului lui Somerset W. Maugham, „The painted veil" in anul 2006, fiind extenuata dupa terminarea filmarilor la pelicula „King Kong", Naomi Watts s-a lasat convinsa de actorul Edward Norton sa il urmeze in China si sa faca parte din echipa de actori angrenati in proiect, fiind totodata si producatoarea acestei pelicule. In acelasi an 2006 a lucrat ca model pentru David Yurman.

In ceea ce priveste viata personala, Naomi Watts a avut relatii amoroase cu regizorii Daniel Kirby si Stephen Hopkins, cu dramaturgul Jeff Smeenge si cu regretatul actor australian Heath Ledger, pe care l-a intalnit in anul 2003 pe platourile de filmare ale peliculei istorice „Ned Kelly" si cu care a format un cuplu pana in luna mai a anului 2004. Heath Ledger a insotit-o la ceremonia decernarii premiilor Oscar din anul 2004. Din primavara anului 2005 si pana in prezent, Naomi Watts formeaza un cuplu foarte reusit cu actorul Liev Schreiber, cu care are un baietel pe nume Alexander Pete, nascut la Los Angeles la data de 25.07.2007. In anul 2005 a fost insotita de catre Liev Schreiber la premiera din Statele Unite ale Americii a filmului „King Kong".

Naomi Watts este buna prietena cu actorii Nicole Kidman, Mark Ruffalo, Kate Hudson, Carla Gugino si Benicio Del Toro, fiind una dintre putinele invitate la nunta lui Nicole Kidman cu Keith Urban. Dupa divortul lui Nicole Kidman de Tom Cruise, Naomi Watts s-a mutat pentru o vreme impreuna cu aceasta, pentru a o sustine moral si a o ajuta sa treaca mai usor peste momentele grele.

Este implicata si in cateva actiuni caritabile, functia cea mai reprezentativa dintre cele ocupate de ea fiind aceea de membru special in Joint United Nations Programme on HIV / AIDS.

Naomi Watts este astazi una dintre cele mai apreciate si cautate actrite de la Hollywood, ea declarand ca si-a dorit sa imbratiseze cariera artistica din momentul in care a vizionat filmul „Fame" din anul 1980.
Filme cu Naomi Watts Ascunde
Diana (2013) - printesa Diana
Queen of the Desert (2013) - Gertrude Bell
The Birds (2013) - Melanie Daniels
King Lear (2012) - Goneril
Sunlight Jr. / (2012) - Melissa
The Impossible (2012) - Maria
While We're Young / (2012)
Dream House / Casa de vis (2011) - Ann Patterson Trailer
J. Edgar (2011) - Helen Gandy
Fair Game / Tinta legitima (2010) - Valerie Plame Trailer
You Will Meet A Tall Dark Stranger / Vei intalni strainul din visele tale (2010) - Sally Channing Trailer
Mother and Child (2009) - Elizabeth Trailer
The International / The International: Puterea banului (2009) - Eleanor Whitman Trailer
Eastern Promises (2007) - Anna Khitrova Trailer
Funny Games / Jocuri stranii (2007) - Anna Trailer
Inland Empire / Imperiul mintii (2006) - Suzie Rabbit Trailer
The Painted Veil / Valul pictat (2006) - Kitty Fane Trailer
Ellie Parker (2005) - Ellie Parker Trailer
King Kong (2005) - Ann Darrow Trailer
Stay / Ramai cu noi (2005) - Lila Culpepper Trailer
The Ring Two / Avertizarea Doi (2005) - Rachel Keller Trailer
I Heart Huckabees / Eu iubesc Huckabees (2004) - Dawn Campbell
The Assassination of Richard Nixon / Asasinarea lui Richard Nixon (2004) - Marie Bicke Trailer
We Don't Live Here Anymore / Nu mai locuim aici (2004) - Edith Evans Trailer
21 Grams / 21 de grame (2003) - Cristina Peck Trailer
Le divorce / Divortul (2003) - Roxy Trailer
Ned Kelly (2003) - Julia Cook Trailer
Plots with a view / Dragoste "mortala" (2002) - Meredith
Rabbits (2002) - Suzie
The Outsider / Intrusul (2002) - Rebecca Yoder
The Ring / Avertizarea (2002) - Rachel Keller Trailer
Down / Ascensorul ucigas (2001) - Jennifer Evans
Ellie Parker (2001) - Ellie Parker
Mulholland Drive / Calea Misterelor (2001) - Betty Elms / Diane Selwyn Trailer
Never Date an Actress (2001) - The shallow girlfriend
The Wyvern Mystery / Misterul casei bantuite (2000) - Alice Fairfield
Strange Planet (1999) - Alice
The Hunt for the Unicorn Killer (1999) - Holly Maddux
A House Divided (1998) - Amanda
Babe: Pig in the City / Noile aventuri ale lui Babe in oras (1998) - Voci aditionale
Dangerous Beauty / Frumoasa venetiana (1998) - Giulia de Lezze Trailer
The Christmas Wish / Dorinta de Craciun (1998) - Renee
Sleepwalkers / Creatorii de vise (1997) - Kate Russell
Under the Lighthouse Dancing / Ultima iubire (1997) - Louise
Bermuda Triangle / Triunghiul Bermudelor (1996) - Amanda
Children of the Corn IV: The Gathering / Copiii fiarei (1996) - Grace Rhodes
Persons Unknown (1996) - Molly
Timepiece (1996) - Mary Chandler
Tank Girl / Stapanii apei (1995) - Jet Girl Trailer
Gross Misconduct (1993) - Jennifer Carter
Matinee / Spectacol de matineu (1993) - Shopping Cart Starlet
The Custodian (1993) - Louise
Wide Sargasso Sea (1993) - Fanny Grey
Flirting / Flirt (1991) - Janet Odgers
Home and Away (1988) - Julie Gibson
For Love Alone (1986) - Leo's Girlfriend
Filmografie - in dezvoltare
We Are All the Same (2011)
My Name Is Jody Williams (2010)
Filmografie - producator executiv
Funny Games / Jocuri stranii (2007) - producator executiv

Filmografie - producator

Funny Games / Jocuri stranii (2007)
The Painted Veil / Valul pictat (2006)
Ellie Parker (2005)
We Don't Live Here Anymore / Nu mai locuim aici (2004) Trailer
Ellie Parker (2001)


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.