Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mari actori - Alec Baldwin
1.568 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori :Norman Wisdom
1.491 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Mari actori - Stefan Iordache
1.370 vizite - 0 comentarii
adaugat de calea
 
  Mari actori - Max von Sydow
1.490 vizite - 0 comentarii
adaugat de rica
 
  Mari actori - Nicholas Cage / 7 minute
1.452 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Sharon Stone - Mari actori
1.580 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Bruce Willis
1.788 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Sharon Tate
1.224 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rex Harrison - Mari actori,mari regizori
1.543 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Val Kilmer
1.473 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Mari actori - Sharon Stone

 
 
 
 
 
Adaugat de sanda 02.10.2012  Adauga la favorite 1.444 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Mari actori - Sharon Stone

Biografie Sharon Stone

Sharon Vonne, cel de-al doilea din patru copii ai sotilor Stone s-a nascut la data de 10 martie 1958 in Meadville, Pennsylvania, intr-o familie de oameni simpli: tatal sau era fabricant de vopseluri, iar mama - contabila casnica. Sharon a declarat ca nu a avut o copilarie fericita fiind intotdeauna privita cu suspiciune de catre tinerii din jurul sau. Asadar, a ales de multe ori cititul in defavoarea jocului. “Nu am fost niciodata copil!", marturisea vedeta in autobiografia sa.

A invatat sa vorbeasca si sa mearga la 10 luni, la 5 ani era in clasa a doua, la 15 ani a fost transferata de la liceu la Universitatea Edinboro din Pennsylvania. Sharon Stone, actrita al carei IQ masoara nu mai putin de 154 de puncte, este fara indoiala vedeta de la Hollywood cea mai inzestrata din punct de vedere intelectual.
In copilarie, Sharon si-a anuntat cunoscutii: “Sunt noua Marilyn Monroe!". A fost totusi nevoie sa fie “mituita" cu 100$ de catre unchiul sau pentru a participa la un concurs de frumusete... pe care l-a pierdut. A castigat mai tarziu titlul de Miss Crawford County din Meadville. Ca urmare, a hotarat sa renunte la facultate si sa cucereasca podiumurile din New York.

A semnat contractul cu Ford Models si a defilat cativa ani ca model, a filmat o serie de spoturi TV si s-a plictisit rapid de aceasta meserie. S-a reorientat catre actorie si a avut mai mult succes: Amintiri la Hotelul Stardust (Stardust Memories, 1980), Binecuvantare mortala (Deadly Blessing, 1981), Irreconcilable Differences (1984), Magnum, P.I. (1984), Minele regelui Solomon (King Solomon's Mines, 1985), Allan Quatermain si misterul orasului de aur (Allan Quatermain and the Lost City of Gold, 1987), Mai presus de lege (Above the Law, 1988).



Chiar daca toate aceste aparitii au fost notabile, succesul absolut a venit odata cu aparitia alaturi de Arnold Schwarzenegger in Total Recall (1990), mai ales ca in aceasta perioada a pozat in Playboy purtand celebrul costum al Evei. Si-a justificat decizia spunand ca avea nevoie de bani fiindca tocmai isi renovase casa.

In 1995 a primit propria stea pe bulevardul Hollywood, iar un an mai tarziu un glob de aur si o nominalizare la Oscar pentru cea mai buna actrita pentru rolul din “Casino".

In 2006 Sharon a fortat prea mult mana norocului in filmul “Instinct primar 2". Filmul a fost acoperit cu “premii", insa nu din categoria celor cu care actorii se pot mandri ci dimpotriva, a adunat multe Zmeure de Aur pe care orice locuitor respectabil al Hollywoodului le-ar ascunde cat mai bine.

Din 7 categorii la care a fost nominalizat, Basic Instinct 2 a catigat 4: Cel mai prost film, Cea mai proasta actrita (Sharon Stone), Cel mai prost scenariu si Cea mai proasta continuare.

Despre viata sentimentala a actritei nu s-a scris foarte mult: a creat ceva valva in presa americana atunci cand a reusit sa-l desparta de sotia sa pe producatorul Michael Greenburg cu care s-a maritat in 1984, insa de care a divortat in 1990. A continuat sirul de cuceriri in randul barbatilor insurati cu producatorul Bill McDonald care si-a parasit sotia si s-a logodit cu Stone. Relatia lor nu a evoluat catre casatorie. Patru ani mai tarziu Stone s-a casatorit cu Phil Bronstein, de care a divortat in 2004. Nu inainte ca Bronstein sa fi suferit un infarct. Oare din ce motiv?

Sharon Stone este fara indoiala un mare castig al Hollywood-ului. Ne va face oricand placere sa o revedem in rolurile sale de succes, ii vom admira tinuta si infatisarea vesnic impecabila, ii vom invidia intotdeauna victoria in lupta cu anii, iar barbatii vor strange din dinti oricand vor zari o fotografie a sa. Si totusi, nu ma pot stapani sa nu intreb: o persoana atat de inzestrata de la natura nu avea oare o datorie mai mare fata de umanitate? Nu ar fi fost mai bine sa descopere leacul unei boli necrutatoare ori sa refaca stratul de ozon? Oare nu a fost o teribila pierdere de inteligenta? Nu pot crede ca neuronii i-au folosit prea mult atunci cand a pozat nud. Intr-un final, este alegerea ficaruia de a-si construi cariera pe seama corpului sau a inteligentei.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.