Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Johnny Depp - Documentar despre o vedeta
1.368 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Johnny Depp - Minibiografie
1.086 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Bruce Willis
1.788 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori - Alec Baldwin
1.568 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Mari actori :Norman Wisdom
1.491 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Mari actori - Stefan Iordache
1.370 vizite - 0 comentarii
adaugat de calea
 
  Mari actori - Max von Sydow
1.490 vizite - 0 comentarii
adaugat de rica
 
  Mari actori - Nicholas Cage / 7 minute
1.452 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
  Johnny Depp
1.165 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mari actori - Mickey Rourke
1.327 vizite - 0 comentarii
adaugat de sanda
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Vedete
 

 

Mari actori - Johnny Depp Biografie

 
 
 
 
 
Adaugat de sanda 02.10.2012  Adauga la favorite 1.511 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Mari actori - Johnny Depp

Biografie Johnny Depp

John Christopher Depp al II-lea s-a nascut pe 9 iunie 1963, in Owensboro, Kentucky. Tatal sau, John Senior, era inginer, iar mama sa, Betty Sue, chelnerita. A fost intotdeauna apropiat de mama sa, insa si mai apropiat a fost de bunicul sau, pe care il cunostea sub numele de Pawpaw. Dupa moartea bunicului sau, pe cand avea 7 ani, Johnny s-a mutat impreuna cu familia in Florida, unde au locuit prin moteluri.

Copiii Debbie, Christie, Danny si Johnny s-au obisnuit foarte greu cu ideea de a fi mai mult pe drumuri. Johnny a fost cel mai afectat, inca de la varsta de 8 ani fiind interesat de Evil Knievel si de al doilea razboi mondial. A fost exmatriculat din scoala, iar la varsta de 12 ani incepe sa fumeze. Au urmat alcoolul si drogurile. Pe lista lui a venit apoi rock and roll-ul.

A descoperit muzica in Owensboro, datorita unchiului sau. Pe cand era adolescent a primit o chitara de la mama sa. A intrat in formatia „The Flame". Depp a renuntat la scoala, la varsta de 16 ani, pentru a se apuca serios de muzica. Impreuna cu membrii formatiei, se muta la Los Angeles. La varsta de 20 de ani, Depp se casatoreste cu Lori Anne Allison.

Deoarece formatia nu prea avea succes, sotia sa ii propune actoria si ii face cunostinta cu prietenul ei, Nicolas Cage. Acesta il va ajuta sa obtina primul sau rol, in filmul „A Nightmare On Elm Street".

Se inscrie la scoala de actorie „The Loft" din Los Angeles. Obtine rolul lui Lerner, in „Platoon". Au urmat numeroase roluri in seriale tv. Devine unul dintre cei mai apreciati tineri actori. Se logodeste cu Winona Ryder, mai apoi cu Sherilyn Fenn si Jennifer Gray. Isi tatueaza numele Winonei Ryder, tatuaj pe care il modifica in Wino Forever, dupa ce se despart (1993).

Va urma mai apoi despartirea de Kate Moss, pentru ca in 1988 Depp sa se mute la Paris, alaturi de Vanessa Paradis, cu care se si casatoreste in acelasi an. Impreuna au doi copii: Lily-Rose Melody si Jack. Debuteaza in "The Brave" (1997), un film nu foarte apreciat de critici. Urmeaza un alt esec in "Fear and Loathing Las Vegas" (1998). Continua cu filme precum: "The Astronaut's Wife", "Rosemary's Baby", "The Ninth Gate", "Sleepy Hollow", "Before Night Falls" (2000), "The Man Who Cried" (2001), "Blow" (2001), "From Hell" (2001). Insa rolul sau cel mai important il reprezinta cel al capitanului Jack din "The Pirates of the Caribbean" (2003), film ce ii aduce si o nominalizare la Oscar. In 2004 joaca in "Secret Window", un film nu foarte apreciat.

Ii urmeaza "Peter Pan" rol foarte apreciat de critici (pentru care primeste a doua nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor). Printre cele mai recente filme in care joaca este "Charlie & the Chocolate Factory". Johnny Depp este detinatorul unei stele pe "Hollywood Walk Of Fame". Desi a fost nominalizat la Oscar de doua ori, la fel si pentru Globul de Aur, nu a castigat decat un premiu Cesar.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.