Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Decoratiuni de Craciun pentru camera!
615 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Camera bebelusului
1.260 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Curatati casa in 1 ora
241 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa faci un difuzor de parfum pentru camera
777 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  TI-A MAI RAMAS HARTIE DE IMPACHETAT DE LA SARBATORI?
823 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  CURATENIE GENERALA IN BUCATARIE /
186 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Feng Shui in camera copiilor
112 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa cureti dormitorul in doar 4 minute
366 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un buchet pentru ziua indragostitilor
1.029 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Odorizante camera facute in casa
408 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Sfaturi practice
 

 

Decorul potrivit pentru camera fetelor

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 01.10.2012  Adauga la favorite 1.024 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Varsta de 10-12 ani este destul de critica pentru fete, deoarece aceasta este perioada in care incep sa manifeste o tendinta de independenta. Au nevoie de o incapere numai a lor, in care sa viseze, care sa le reprezinte si prin intermediul careia sa declare raspicat cine sunt. Fetele pun semn de egalitate intre personalitatea lor si stilul de decorare al incaperii.



Dormitorul fetelor este un fel de sanctuar pentru ele. Isi petrec tot timpul liber aici si de aceea trebuie amenajat strict dupa preferintele lor. Inceputul este destul de simplu deoarece tot ceea ce este dulce, colorat, pufos ori vaporos va fi pe placul oricarei fete.



Amenajarea camerei fetitei tale poate fi o modalitate excelenta de a-ti cunoaste mai bine odrasla dar si de a intari relatiile parinte-copil. Ca sa nu dai gres niciodata, incepe decorarea camerei printr-o colaborare stransa.



Roaga-ti printesa sa faca o lista cu culorile preferate, accesoriile la moda, personajele, animalutele sau chiar jucariile pe care vrea sa le aiba alaturi. Apoi cumpara acele materiale si piese de mobilier in care se regasesc preferintele ei.



Unul dintre stilurile de amenajare preferate de majoritatea tinerelor este Shabby chic – perdele transparente, covoare pufoase, mobilier din lemn in culori calde, scaune de mici dimensiuni, tapet, etc. Nuantele de roz, crem, alb, verde pal sau violet deschis se regasesc in camera oricarei fetite care se respecta.



Micile detalii fac diferenta si transforma dormitorul fetei intr-o poveste: patul cu baldachin, lenjeria/cuvertura imprimata cu inimioare, perdele cu modele florale, covorase sub forma de fluturi, tapiteria scaunelor identica cu materialul pernitelor, tablia patului sculptata in modele care amintesc de natura, neaparat veioze cu abajururi romantice, cat mai multe flori, etc.



Chiar daca e vorba de camera unei fetite nu trebuie sa lipseasca din componenta sa noptiera cu oglinda. Este piesa pe care orice viitoare adolescenta o va indragi cel mai mult. Este indicat ca sertarele noptierei sa fie cat mai multe si incapatoare pentru a depozita bijuterii, farduri, accesorii pentru par, carnetele, obiecte necesare la scoala.



Fetele, spre deosebire de baieti, sunt mult mai creative si au tendinta de a se implica foarte mult in amenajarea camerei. Dragostea pentru dormitorul propriu este foarte mare, deoarece aceasta incapere reprezinta intregul lor univers.



Amenajarea camerei fetei ar trebui sa constituie o activitate placuta, distractiva, care sa se transforme intr-o adevarata aventura. Ce ele


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.