Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Istoria Matematicii - Documentar pe intelesul tuturor
8.922 vizite - 0 comentarii
adaugat de zizi
 
  Cazul Orlov - Cea mai mare inselatorie din istoria KGB
709 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Istoria Universului in 2 minute
2.007 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  1/5.Istoria Indiei - Documentar BBC / Partea 1
2.526 vizite - 0 comentarii
adaugat de Documentar
 
  5/5..Istoria Indiei - Documentar BBC / Partea 5
2.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de Documentar
 
  3/5..Istoria Indiei - Documentar BBC / Partea 3
2.124 vizite - 0 comentarii
adaugat de Documentar
 
  4/5..Istoria Indiei - Documentar BBC / Partea 4
1.861 vizite - 0 comentarii
adaugat de Documentar
 
  2/5..Istoria Indiei - Documentar BBC / Partea 2
1.608 vizite - 0 comentarii
adaugat de Documentar
 
  Istoria semnelor de circulatie .....
854 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ioana D'Arc - Personalitati care au marcat Istoria
1.458 vizite - 0 comentarii
adaugat de gusa
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cultura >> Istorie
 

 

Istoria firmei Mont Blanc

 
 
 
 
 
Adaugat de thekids 28.08.2012  Adauga la favorite 1.877 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (1 vot )
   
 
In forma sa actuala, Mont Blanc este o companie care produce si linia extinsa de produse de consum de lux, inclusiv, desigur, linia lor de instrumente de scris care include Mont Blanc pixuri. Aceasta nu a fost intotdeauna in acest fel, desi.

Veti vedea, atunci cand am inceput prima companie care au fost pur si simplu cunoscut ca Fuller Simplo o companie de stilou, pe Hamburg din Germania, si au confined linia lor de produse pentru stilouri doar.

Asta a fost la inceputul anilor 1900, si apoi inapoi compania a fost detinuta, si operate de un grup de trei oameni. Sunt nume au fost Alfred Nehemais, Claus-Johannes Voss, si august Eberstein. In acei ani de formare a firmei le-au produs, dar un singur model.

Ca un singur model au introdus pentru prima data este Rouge Et Noir, si astazi cele tarcuri prima sunt foarte cautate de colectionari. In anul urmator, in 1910 au lansat un alt model care au, de fapt, numit Mont Blanc, dupa un munte in Franta, si prea este in prezent extrem de apreciate de catre colectionari.

A fost la aproximativ acelasi timp ca, din nou in jurul anului 1910 ca trei barbati care conduceau firma, pentru un motiv necunoscut a decis sa schimbe numele companiei lor de la Simplo Fuller la Mont Blanc. Un nume care, desigur, ramane la aceasta zi .

Incepand cu schimbarea numelui de Mont Blanc, compania a trecut printr-o perioada de crestere constant, care a culminat cu inca un alt nume pentru a schimba Mont Blanc Simplo in 1934. Ca numele a fost sa ramana tot drumul pana la anul 1977, cand dupa ce a fost vandut la Corp Dunhill; numele companiei a fost din nou schimbat. De data aceasta inapoi la Mont Blanc.

A fost un scurt timp dupa Mont Blanc Pen Compania a fost achizitionata de Dunhill ca consiliului societatii a luat decizia de a limita linia lor de produse pentru a include numai high end, pixuri fin artizanale. De asemenea, cam in acelasi timp, sa luat decizia de a extinde linia de companie pentru a include alte marfuri de calitate de lux.

In forma sa actuala, compania cunoscut sub numele de Mont Blanc este detinut, si gestionat de Grupul Richmond. Aceasta este o organizatie de afaceri international, care este alcatuit dintr-un alt produs de lux designeri de consum putine, si produce cu nume ca Van Cleef si Cartier.

Sub indrumarea a grupului Richmond, Mont Blanc linia de instrumente de scris numai a continuat sa creasca in dimensiune si de popularitate. Este, de asemenea, demn de remarcat faptul ca acesta include acum o selectie de serie editie limitata, care s-au dovedit a fi foarte popular.

Prin toate acestea, desi, este incredibil de pret gama larga lor ca le-a facut o alegere populara cu oameni din toate categoriile de viata, si paranteze impozitul pe venit. In fapt, in timp ce ele nu au incrustate stilouri bijuterie, care sunt preturi de pana la fel de mare 100.000 dolari, Mont Blanc poarta, de asemenea, o serie de instrumente de scris de calitate artizanale, care sunt la preturi cat mai scazut 200 dolari SUA


Favorite

 
 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.