Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Ultimele zile din viata lui Marilyn Monroe | Part. 3
1.361 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Ultimele zile din viata lui Marilyn Monroe | Part. 6
1.353 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Ultimele zile din viata lui Marilyn Monroe | Part.2
1.366 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Sotia mea preferata (SUA 1962) cu Marilyn Monroe 37 min
1.699 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Love Nest (SUA 1951) Comedie Marilyn Monroe / 81 min
2.331 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Marilyn Monroe :Zeita muritoare (1994) Biografic 90 min
1.877 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  9/9/.Ultimele zile din viata lui Marilyn Monroe | Part.9
894 vizite - 0 comentarii
adaugat de Alexandra
 
  Marilyn Monroe - As Young As You Feel (1951) 76 min
1.456 vizite - 0 comentarii
adaugat de zorba
 
  Domnii prefera blondele (1953) Marilyn Monroe / 71 min
866 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Ultimele zile (SUA 2005) / Drama,Muzical / 89 min
515 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Ultimele zile din viata lui Marilyn Monroe | Part.5

 
 
 
 
 
Adaugat de Alexandra 06.07.2012  Adauga la favorite 1.707 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
5/9.Ultimele zile din viata lui Marilyn Monroe | Part.5

Adevarul despre moartea lui Marilyn Monroe



Marilyn Monroe a fost a facut parte din randul oamenilor care starnesc controverse foarte mari indiferent de comportamentul adoptat. Imediat dupa moartea frumoasei blonde, mai multe carti au vazut lumina tiparelor, care incercat sa desluseasca cauza mortii sale. In acest fel mai bine de 50 de teorii conspirationiste stau in spatele povestii a uneia dintre cele mai frumoase femei din lume.

Concluzia oficiala a fot ca actrita s-a sinucis cu o supradoza de somnifere Nembutal si hidroxid de clor, dar exista foarte multe detalii ciudate in relatarile privind moartea sa, care au ramas neexplicate chiar si in prezent.

Un prim exemplu este ora decesului sau, care a fost estimata in prima faza intre orele 21:30 si 23:30. Aceasta ora a fost schimbata in mod misterios atunci cand ancheta s-a finalizat si nimeni nu a acordat nicio explicatie. Medicul si menajera sa au oferit raspunsuri vagi, iar unii dintre prietenii sai au sustinut ca Marilyn Monroe murise in jurul orei 3:00, iar politia fusese chemata abia la ora 4:00. Care este motivul pentru aceste diferente mari de timp? De ce i s-a permis menajerei sa fuga in Europa fara sa fie interogata de mai multe ori?


Nimic nu demonstra ca Marilyn Monroe


Marilyn Monroe

luase medicamentele care i-au produ decesul. Si atunci cum le-a luat? Medicii au sustinut ca le-a luat sub forma unei clisme. Acesta teorie pare putin probabila pentru realizarea unei sinucideri. Si in plus raportul final a demonstrat ca erau foarte multi oameni care vroiau sa scape de ea din diferite motive.

Este posibil ca aventurile lui Marilyn Monroe cu indivizi aflati in pozitii cheie sa fi permis sa aiba acces la unele dintre cele mai bine pastrate secrete ale SUA. Din aceasta cauza CIA devine un suspect veritabil in moartea sa. Daca au descoperit cate de multe stia Marilyn atunci este logic ca au dorit s-o elimine prin orice metoda. In acest fel, au planuit o moarte accidentala pentru a-si ascunde urmele.

Membrii clanului Kennedy, la acea vreme cea mai influenta familie din SUA, intra indubitabil in categoria suspectilor. Relatia lui Monroe cu presedintele John F. Kennedy este bine cunoscuta in prezent, dar in acele vremuri era un secret foarte bine ascuns. Se presupune ca frumoasa blonda a intrat in posesia unor informatii vitale, fapt pentru care familia Kennedy a comandat moartea sa sau au facut-o chiar ei.

Aceasta teorie capata credibilitate pentru ca atunci a existat un zvon cum ca Robert Kennedy ar fi fost vazut in zona chiar in noaptea mortii sale.

O alta teorie interesanta despre moartea lui Marilyn Monroe este aceea care sustine legatura sa cu Mafia. Desi modul in care a murit pare strain de practicile Mafiei, este posibil ca la mijloc sa fi existat un complot, pentru ca suspiciunile sa se indrepte catre crima organizata. Insa dupa cum stim foarte bine nimic nu este imposibil pe aceasta lume.

La decenii dupa disparitia actritei americane (5 august 1962), cauza mortii sale ramane un adevarat mister. Foarte multe teorii ale conspiratiei au fost inventate de catre fanii sai, dar niciuna nu se poate proba cu adevarat.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.