Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
02:27
  Mr. Bean - cum poti conduce un mini Austin in fotoliu
1.634 vizite - 0 comentarii
adaugat de alexandra
 
  Charlie Chaplin - Ziua de salariu (1922)
2.419 vizite - 0 comentarii
adaugat de orlando
 
  Norman Wisdom - Omul momentului (UK 1955)
1.375 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  George Carlin - De ce este prostitutia ilegala !?
1.171 vizite - 0 comentarii
adaugat de babe
 
  Divertis - Divanul ad-hoc
1.146 vizite - 0 comentarii
adaugat de adelina
 
  Toni Grecu (Divertis) -Ne mor betivii de spirt medicinal
763 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Mircea Crisan - Visul
3.145 vizite - 0 comentarii
adaugat de etna
 
  Horatiu Malaiele -Calculelele
1.460 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Marx Brothers - Discursul aviatorilor cu barba
1.642 vizite - 0 comentarii
adaugat de aires
 
  Louis de Funes si concursul de pescuit
6.299 vizite - 1 comentarii
adaugat de bunele
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Haioase >> Comedie
 

 

Uneori umbrele inseala! ( Austin Powers )

 
 
 
 
 
Adaugat de bubico 13.05.2012  Adauga la favorite 1.874 vizualizari

Nota film: 5 / 5 (4 voturi )
   
 
Austin Powers Goldmember


Au trecut 3 ani de cand Austin Powers, cel plin de ritm, acel spion afemeiat, de renume international si-a infrant vechiul dusman, Dr. E..


Dar dupa ce Dr. E. si complicele sau Mini Eu au evadat dintr-o inchisoare de maxima securitate, Austin este chemat sa actioneze, inca o data in cea de a treia serie "Austin Powers".

Facand echipa cu misteriosul Goldmember, Dr. Evil concepe un plan de calatorie in timp pentru a cucerii lumea, plan ce presupune rapirea lui Nigel Powers, iubitul tata a lui Austin Powers si cel mai renumit spion al Angliei.

Urmarindu-i pe ticalosi in timp, Austin Powers, ajunge in 1975 unde isi uneste fortele cu vechea sa prietena, Foxxy Cleopatra, o detectiva stilata.


Impreuna Austin si Foxyy trebuie sa gaseasca o cale de a-l salva pe Nigel Powers si de a-i opri pe Dr. Evil si Goldmember.

Mike Myers joaca din nou roluri multiple: rolul lui Austin Powers, Fat Bastard si cel al noului sau personaj Goldmember. Echipei de actori i se alatura: sir Michael Caine in rolul lui Nigel Powers, senzationala cantareata Beyonce Knowles (multi-platinata membra a grupului "Destiny's Child") in rolul lui Foxxy Cleopatra si Fred Savage (cunoscut din show-ul de televiziune de mare succes "The Wonder Years") in rolul lui Numarul Trei.

Intorcandu-ne la veteranii seriilor ii remarcam pe: Michael York (in rolul lui Basil Exposito), Robert Wagner (in rolul lui Numarul Doi), Seth Green (in rolul lui Scott Evil), Mindy Sterling (in rolul lui Frau Fabrissina) si Verne J. Troyer (in rolul lui Mini Eu). Filmul prilejuieste lansarea unor noi actori: Aaron Himelstein si Josh Zuckerman.

New Line Cinema prezinta "Austin Powers Goldmember", sub regia lui Jay Roach, scris de Mike Myers si Michael McCullers. Filmul este produs de Mike Myers si John Lyons, cu ajutorul producatorilor Suzanne Todd, Jennifer Todd, Demi Moore si Eric McLeod. Co-producator este Greg Taylor.
Din echipa tehnica de productie mai fac parte: directorul de imagine Peter Deming, scenograful Rusty Smith, designera de costume Deena Appel, editorul Jon Poll si Greg Hayden, supervisorul muzical John Houlihan, coordonatorul cascadorilor Jack Gill si coregrafa Marguerite Derricks.

Coloana sonora a filmului "Austin Powers Goldmember", pe CD a fost realizata de Maverick Records in colaborare cu Warner Bros, inregistrarile avand loc in 16 iulie 2002. Albumul include cantecul "Work It Out" scris si interpretat de Beyonce Knowles. Deasemenea pe CD apar si versiunea temei filmului „Hey, Goldmember", produs de Beyonce Knowles si Damon Elliot, la fel si cele doua cantece scrise de Mike Myers pentru grupul sau Ming Tea, ai carui membrii sunt Susanna Hoffs, Matthew Sweet, Stuart Johnson si Chris Ward.

Britney Spears nu are numai o scurta aparitie in film ci si o versiune remixata de Pharrell Wiliams de la N.E.R.D. a hit-ului sau "Boys" inclus in coloana sonora a filmului. Pe coloana sonora mai apar: The Rolling Stones, Smash Mouth, Soul Hooligan, Diana King, Angie Stone, Earth, Wind and Fire si Paul Oakenfold.


Favorite

 
 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.