Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Stancile din Nong Kiau-Laos
523 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pesterile Vieng Xai- Laos
488 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sate Katang-Laos
585 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Laos
819 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chiang Rai.-Thailanda
756 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mekong / 4.909 km Vietnam
352 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Republica Uniunea Myanmar
623 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vietnam
1.042 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Uniunea Myanmar
745 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele Palat din Bangkok
731 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Vang Vieng-Laos

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 11.05.2012  Adauga la favorite 915 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Vang Vieng ( Lao : ວັງ ວຽງ) este un oras turistic, orientate in Laos , situat in Vientiane provincia nord de aproximativ patru ore de calatorie cu autobuzul de capital. Orasul se afla pe Nam Song rau. Caracteristica cea mai notabila a zonei este carstic peisajul deal din jurul orasului.
Vang Vieng a devenit un oras backpacker-orientat, cu strada principala dispune de case de oaspeti, baruri, restaurante, cafenele internet, agentiile de turism si turistii occidentali Atractii ale orasului includ tubulatura interioara si caiac pe Nam Song River, care este captusita cu bare de vanzare de bere Lao si Lao-Lao , si echipate cu leagane coarda, linii zip, si punti mari pentru socializare.

Vang Vieng comunitatea locala s-au organizat intr-o asociatie de afaceri de cooperare pentru a vinde tub ca o activitate, intr-un sistem in care 1.555 gospodarii participante sunt impartite in unitati de sat 10, cu fiecare unitate de sat tinand randul sau pe o rotatie de zece zile de inchiriere interioare de tuburi de catre turisti. Thanongsi Sorangkoun, proprietarul fermei ecologice in Vang Vieng, spune ca tuburile din neatentie a inceput in 1999, cand a cumparat cateva tuburi de cauciuc pentru cateva voluntari exploatatiei sale sa se relaxeze pe de-a lungul raului. In timpul sezonului umed , raul poate fi o serie de praguri . Alte activitati includ drumetii si alpinism in munti de calcar. Exista, de asemenea, numeroase pesteri, cum ar fi Tham Phu Kham pestera o jumatate de ora de la Vang Vieng de tuk-tuk sau pestera Tham Jang mai aproape de Vang Vieng. O piata situata la cinci kilometri nord de orasul vinde textile din Laos, articole de uz casnic si produse alimentare. Orasul este situat pe principala autostrada nord-sud, Route 13 de la Luang Prabang la capitala, Vientiane . Este de aproximativ opt ore cu autobuzul de la Luang Prabang si patru ore la Vientiane (152 km).
Doar o scurta plimbare de la oras sunt mai multe Lao etnica, Kmou, si satele Hmong, in timp ce Vang Vieng ferma ecologica este situat in jurul valorii de 4 km la nord de oras, in satul de Phoudindaeng. Exista, de asemenea, oportunitati de implicare in comunitate, cum ar fi de predare, in timp ce este, de asemenea, posibil sa ramana intr-o casa din chirpici de la ferma ecologica. [13] [14] Hor, Wat Adoptata este cel mai vechi templu intre cinci temple situate in Vang Vieng, construit in 1903. [15]


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.