Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Zugspitze-Germania
112 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Schwangau, Germania
146 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Limbach-Oberfrohna-Germania
293 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Saxonia-Anhalt-Germania
1.044 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Gunzburg -Germania
1.241 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Zwickau-Germania
277 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Holstentor- Lubeck--Germania
581 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Brandenburg-Germania
1.074 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  York Minster-Germania
1.191 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Chemnitz -Germania
277 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Mainau-Germania

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.04.2012  Adauga la favorite 1.086 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Insula florilor,insula Mainau ,ar trebui sa fie pe lista oricarui turist care ajunge in zona lacului Bodensee si a oraselului Konstanz.

De-a lungul anilor, insula a fost in proprietatea a numeroase familii regale si ducale, pana in 1932, cand istoria ne spune ca printul Lennart Bernadotte a preluat administrarea Mainau, gasindu-si aici o noua casa. El a renuntat la toate titlurile nobiliare pe care le avea si la posibila succesiune la tronul Suediei, casatorindu-se cu Karin Emma Louise Nissvandt, o necunoscuta fara titluri nobiliare. De atunci, el s-a dedicat reorganizarii si modernizarii insulei Mainau, pe care a deschis-o pentru vizitare publicului larg.

In prezent, cele 45 de hectare ale insulei Mainau reprezinta cea mai mare atractie turistica de pe lacul Bodensee, cu un numar de vizitatori ce depaseste 2 milioane anual, si la a carei intretinere lucreaza nu mai putin de 80 de gradinari.

Inafara minunatelor aranjamente florale care te lasa fara grai, alte punctele de atractie sunt: Casa Fluturilor unde pot fi vazute peste 25 de specii de fluturi multicolori; exemplare impozante de sequoia si cedru; zona fantanilor arteziene; gradina de trandafiri; sera cu peste 20 de specii de palmieri; castelul baroc, care gazduieste diverse expozitii si evenimente periodice, dar chiar si ceremonii de nunta; deosebitul loc de joaca, un adevarat parc de distractii pentru cei mici; cascada si scarile cu flori, care ofera primavara si vara peisaje superbe si multe multe altele.

Insula este deschisa tot timpul anului, vizitatorii putandu-se astfel bucura de flori si plante specifice fiecarui anotimp.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.