Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Las Islas Cies, Galicia - Spania
1.076 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Las Canteras -Spania
962 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Las Fallas si Sarbatoarea Sfanta din Spania
892 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Setenil de las Bodegas,-=Spania
390 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Destinatii de vacanta inedite si ieftine, pentru 2016
930 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Galicia-Spania
375 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Las Palmas
1.134 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3)Insulele Canare-Spania
934 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sanctuarul Las Lajas, Columbia
660 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Las Trancas, Chile
630 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

Las Islas Cies, Galicia - Spania

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.03.2012  Adauga la favorite 958 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Cand te gandesti la plajele Spaniei, ai in vedere Mediterana, Insulele Canare sau Mallorca, nu-i asa? Asta doar daca iti place aglomeratia si bronzatul sezlong langa sezlong. Pentru initiati si pentru cei din categoria "lume buna", Spania ofera un secret tinut departe de ochii vulgului. Este vorba despre o mica frantura de Paradis, ascunsa pe coasta salbatica si izolata din provincia Galicia, in imediata apropiere a granitei Spaniei cu Portugalia.

Acolo, scaldata de apele Atlanticului, exista o bijuterie a naturii. Ca sa ajungi la ea, trebuie sa te imbarchezi intr-un vaporas, din micul orasel pescaresc Baiona, cu destinatia insulele Las Islas Cies. Dupa aproximativ 40 de minute de mers cu barca motorizata, ai pasit deja in cea mai exclusivista plaja din Spania. Odinioara o ascunzatoare perfecta a piratilor, locatia a fost inclusa, recent, intr-o rezervatie naturala, fapt cat se poate de bine insipirat, deoarece a ramas astfel salbatica si neatinsa de furia dezvoltatorilor imobiliari. Iar pentru a nu deranja vietuitoarele de pe insula, accesul turistilor este permis doar in lunile de vara.

Amatorii de viata buna vin aici in iunie, iulie si august pentru petrecerea unor zile perfecte de vacanta in preajma dunelor de nisip din Praia des Rodas, care ascund o laguna linistita cu apa transparent-verzuie. Localnicii o denumesc impropriu « Plaja din Caraibe », dar titlul nu este deloc un compliment. Majoritatea turistilor care au vizitat Caraibele si au poposit mai apoi si in Las Islas Cies spun ca locatia din Spania este cu mult deasupra oricarei plaje din Caraibe.

Conform unor specialisti in calitatea nisipului plajelor, nisipul de aici este cel mai fin din intreaga lume, senzatia piciorului gol fiind aceea a unor pasi pe un camp de bumbac moale. Iar norocosii care vin aici se pot caza in singura locatie din zona, un complex umbrit de pini inalti, cu vedere la apele oceanului.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.