Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Las Palmas
1.146 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  3)Insulele Canare-Spania
941 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Las Canteras -Spania
971 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Santa Cruz (La Palma)
185 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Formentera, Spania
761 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  MADRID, GRAN VIA
117 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  8)Insula El Hierro-Spania
994 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  San Cristobal de La Laguna-Spania
177 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Los Cancajos, Spania
748 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insulele Canare - Tenerife - Piscina naturala -
88 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

4.) Insula Gran Canaria-Spania

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.02.2012  Adauga la favorite 910 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Insula Gran Canaria este cea mai populata dintre Insulele Canare si deseori este descrisa ca un "continent in miniatura" datorita marii diversitati oferite - cateodata piscurile montane sunt acoperite de zapada, insa la poalele acestora, pe tarm, vremea este perfecta pentru plaja.

Atractiile principale in Gran Canaria sunt frumoasele plaje din sud si facilitatile sportive.

Desi nu la fel de dramatica precum insula Tenerife, Gran Canaria ofera un peisaj mirific - de la golfulete linistite in sud, la statiunile aglomerate din zone precum Las Palmas de Gran Canaria si San Bartolome de Tirajana, unde se afla faimoasele plaje Playa del Ingles, Maspalomas cu dune de nisip si Gui-Gui. Sporturile nautice sunt la el acasa in Gran Canaria - scufundari, navigatie, etc. Insula este considerata a se numara printre cele mai bune locuri din lume pentru windsurfing, fiind deseori gazda competitiilor internationale de windsurfing.

In nordul insulei clima are tendinta de a fi mai rece, insa in sud este mai insorit, iar coasta de est este presarata de plaje lungi si dune de nisip auriu. O treime din suprafata insulei Gran Canaria este considerata rezervatie biosferica de catre UNESCO, insula avand 32 de zone protejate - Parcul Nublo, Jungla Doramei, Valea Azuaje, Tamadaba, Pino Santo, etc. Exista o mare retea de trasee in interiorul insulei, pe care le puteti explora pe jos sau cu bicicleta. Puteti chiar observa balene si delfini in habitatul lor natural, in largul coastei de sud.

Plajele din statiunea Maspalomas sunt clasate printre cele mai bune din insula Gran Canaria, iar pentru o viata de noapte animata statiunea Playa de Ingles este ideala. Daca va doriti ceva in plus fata de nopti in cluburi si plaja pe litoral, pe insula sunt sase terenuri de golf, acest sport avand o traditie indelungata aici. Capitala insulei, Las Palmas, este un oras ce dateaza din secolul XV, avand pe lista de atractii turistice de la arhitectura coloniala si monumente istorice la restaurante si plaje cu nisip fin.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.