Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Insula Lefkada
1.050 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul Paros Grecia
121 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Skiathos - O zi in insula Skiathos pe timp de pandemie
394 vizite - 0 comentarii
adaugat de edbica2000
 
  1.Insula Samos - Grecia
1.883 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Insula Iraklia-Grecia
601 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Insula Ithaca-Grecia
453 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  46. Insula Ereikoussa-Grecia
1.732 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Olympos -Insula Karpathos din Grecia
578 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5.Insula Nisyros,Grecia
2.297 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Insula Milos- Grecia
427 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Turism
 

 

2.Insula Lefkada (Grecia)

 
 
 
 
 
Adaugat de tita 12.02.2012  Adauga la favorite 982 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Lefkada (Lefkas, Λευκάδα, Neokac), Greece

Lefkada (greaca Λευκάδας) sau Lefkas, este o insula greceasca in Marea Ionica, legata de continent printr-un lung dig rutier si un pod. Capitala, Lefkada, se afla in nordul insulei si este la doar 20 minute distanta de Aeroportul Preveza.


Insula Lefkada vazuta din satelitPe coasta de est a inusulei se afla statiunile Lygia, Nikiana si Perigiali, toate la nord de cea mai mare statiune de pe insula - Nidri. Se afla intr-o pozitie adapostita cu vedere spre Skorpios - spre insulele Aristotle Onassis, Meganissi si altele mai mici, precum si spre Grecia continentala.

Principalul drum costal de la Lefkada la Vasiliki trece prin oras, desi o varianta se afla in constructie. Exista cateva feriboturi spre Kefalonia, Ithaca si Meganisi.


Turism:
Insula Lefkada, Lefkas sau Leuca, face parte din Insulele Ionice, fiind singura insula a Greciei legata de continent printr-un pod plutitor, pe care se poate circula cu automobilul. Lefkada este a patra insula ca marime din Marea Ionica. Principalul oras - Lefkada, este situat in nordul insulei.

Insula Lefkada este cautata in special pentru plajele sale superbe, caracterizate de apa perfect limpede a marii. Multe dintre aceste plaje au conditii ideale pentru windsurfing si kite surfing, datorita vanturilor termale din timpul dupa-amiezii. Cele mai faimoase plaje pentru practicarea sporturilor de apa in insula Lefkada sunt Vassiliki si Frini-Agios Ioannis. Prima se afla la 38 km sud de orasul Lefkada, iar cea de-a doua o gasiti la scurta distanta de oras.

Viata de noapte in insula Lefkada este faimoasa in arhipelagul Ionic, insula avand o mare varietate de baruri, pub-uri, cluburi de noapte si locuri cu muzica live. Cele mai multe locatii de noapte se afla in orasul Lefkada si in statiunile de litoral Nydri si Vassiliki.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.