Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum sa-ti faci o manichiura de efect cu oje Cupio
1.163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum scoatem aschiile din mana
1.768 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum dam forma barbii
1.507 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tunsori in functie de forma fetei
479 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum aplicam fondul de ten?
3.505 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
  Cum se face o crema cosmetica handmade
1.616 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Coafura - floare
4.371 vizite - 0 comentarii
adaugat de mariab
 
02:24
  Cum sa devi o tipa Sexy
1.574 vizite - 0 comentarii
adaugat de tony
 
  Cum sa scapi de varfurile despicate
1.289 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa scapi de punctele negre
1.504 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Frumusete
 

 

Cum se scoate un tatuaj

 
 
 
 
 
Adaugat de petrica 08.02.2012  Adauga la favorite 1.380 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Au fost poate atractive in tinerete, dar vine o vreme cand tatuajele nu mai sunt agreate. Simbolurile chinezesti, dragonii, insemnele tribale si chiar numele celor dragi se pot impregna pentru totdeauna pe piele, dar la fel de bine se pot scoate.

Au fost poate atractive in tinerete, dar vine o vreme cand tatuajele nu mai sunt agreate. Simbolurile chinezesti, dragonii, insemnele tribale si chiar numele celor dragi se pot impregna pentru totdeauna pe piele, dar la fel de bine se pot scoate. Suferinta si costurile sunt insa mult mai mari la indepartarea tatuajului decat atunci cand pigmentul este injectat in piele. Cu cat tatuajul este mai mare, cu atat mai dificil si mai costisitor este sa scapati de el, iar riscul de cicatrice este si el mare, asa incat ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de a-l face.


Chirurgical

La un tatuaj permanent, tusul este injectat in straturile profunde ale pielii, asa incat o simpla dermabraziune nu poate indeparta pigmentii. Daca tatuajul este mic, chirurgul estetician sau plastician poate face o excizie chirurgicala pentru indepartarea zonei de piele pictata, sub anestezie locala.


O alternativa la chirurgia clasica o reprezinta lumina inalt pulsata, insa ea da rezultate numai in cazul unui tatuaj superficial. “Laserele sunt o solutie mai eficienta. Ele distrug pigmentii din piele si o data cu ei tesutul de care s-au fixat, asa incat in zona respectiva va ramane o plaga arsa, care se vindeca in aproximativ sase saptamani", precizeaza dr Hatami Afshin, medic specialist dermatolog in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Elias. Un tatuaj mic, care nu depaseste cinci centimetri, se poate indeparta la o singura sedinta, insa cu cat este mai mare, cu atat numarul sedintelor va fi si el mai mare, iar costurile pe masura. Procedura se efectueaza in cabinetele de dermatologie, sub anestezie locala. Urmatoarea sedinta poate fi stabilita abia dupa vindecarea zonei respective. Fiindca exista risc de suprainfectare, se aplica local un pansament cu antibiotic.

Cicatrice

Indiferent de procedura la care apelati, cu siguranta zona pe care a fost tatuajul nu va mai arata ca inainte si exista riscul de a ramane cu cicatrice. “Marimea ei depinde de dimensiunea tatuajului, dar si de capacitatea de regenerare a pielii fiecarui individ, fiindca exista persoane la care cicatricele se vindeca repede si complet, dar si persoane care pot ramane cu urme vizibile si inestetice", avertizeaza dr Hatami Afshin.

Uneori, aceste cicatrice sunt dure (cheloide), alteori proeminente (hipertrofice), iar daca au fost expuse la soare in primele sase saptamani de la tratament, ele pot capata o culoare maronie. Alteori, cicatricele raman mai albe decat pielea sanatoasa din jurul lor.


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.