Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Porumbelul sangerarea inimii
822 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Porumbel
713 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Porumbeii, impreuna pe viata
418 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Greyfriars Kirk Grave, Edinburg (Scotia)
480 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Rapiditate
573 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pisica domesticsi evolutia ei
1.174 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Caini - Rasa: Malamut de Alasca
1.185 vizite - 0 comentarii
adaugat de nina
 
  Foca
229 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Kakapo
1.167 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Totul despre pisici
864 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Animale >> Animalele planetei
 

 

Porumbelul Nicobar

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 27.01.2012  Adauga la favorite 3.105 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Porumbelul Nicobar se gaseste in sud-estul Asiei - din India spre est, pe Nicobar
insule catre Noua Guinee, si in Malaezia, Indonezia si Filipine


Lungime: 16 cm (femele putin mai mica); Greutate: 1 lira (femele putin mai greu)

Masculii sunt metallic-green/blue cu reflectii aramie. Capul si culorile penelor de zbor sunt albastru ardezie
la negru. Ei au o "coama" de lunga, par, ca de pene in jurul gatului. Pene lungi gatului, numite
hackles, sunt irizare negru si mov. Coada foarte scurt este alb pur. Femelele au gat mai scurt
hackles.

Masculii au un buton mic negru de la baza proiectului de lege in apropiere de frunte. Proiectul de lege este puternic si dependent.

Ei au o picioare destul de indesat construi, cu un cap relativ mic, dar lungi si aripi. Ei au mari
picioare cu gheare lungi.

Durata de viata: In the Wild 8-12 ani; In captivitate 10-15 ani


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)