Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Formatii nunta Melodic Band Bucuresti
194 vizite - 0 comentarii
adaugat de Melodic
 
  Formatie nunta - Orchestra Angel
1.434 vizite - 0 comentarii
adaugat de Dan Ionescu
 
  organizari evenimente,dj nunta,dj botez,fum greu
1.552 vizite - 0 comentarii
adaugat de siensii
 
04:53
  Dj si formatie nunti
1.697 vizite - 0 comentarii
adaugat de aurelcodreanu
 
  lumini ambientale,fum greu,dj botez
1.447 vizite - 0 comentarii
adaugat de siensi
 
  dj botez,candy bar,fum greu,dj siensii,djnunta
1.331 vizite - 0 comentarii
adaugat de siensii
 
01:19
  Salonul Speranta
2.270 vizite - 0 comentarii
adaugat de salonulsperanta
 
  djcioko sonorizari evenimente nunta,botez,cununie,party
2.009 vizite - 2 comentarii
adaugat de djcioko
 
  VALS NUNTA ALINA SI IONUT- 12.09
1.832 vizite - 0 comentarii
adaugat de copa
 
  NUNTA 2011 Mirela si Petrisor
2.471 vizite - 0 comentarii
adaugat de copa
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Alte rubrici >> Evenimente, mesaje
 

 

Formatii nunta Melodic band Bucuresti

 
 
 
 
 
Adaugat de Melodic 30.05.2023  Adauga la favorite 166 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Formatie nunta - Melodic Band Bucuresti o formatie de nunta -alegerea pentru o nunta perfecta


Buna ziua dragi miri ,dragi mirese ,inainte sa va puneti verighetele,trebuie sa tineti cont de cea mai frumoasa seara a evenimentului dumneavoastra ,seara ce trebuie pregatita minutios plecand cu gandul la rochii de miresa splendide care trebuie sa ti se potrivasca ,costum de ginere pe masura ,salonul de evenimente , meniul restaurantului si nu in ultimul rand ,trebuie sa acordati cea mai mare atentie la o formatie de nunta.

Aceste formatii nunta trebuie sa indeplineasca multi factori pentru un succes garantat cum ar fi : Dintre multele formatii nunta ,trebuie sa faca diferenta prin repertoriul bogat si diversificat de toate genurile muzicale plecand de la cafe concert ,muzica ambientala smooth jazz,muzica Greceasca , muzica usoara , dj,schela de lumini,etno,manele ,,de bun gust Romanesti'' muzica populara din toate regiunile tarii sau in special muzica din zona respectiva la care este solicitata.

Orchestra trebuie sa faca show cu piese orchestrale instrumentale ,dar si un show de virtuozitate care arata si pune in valoare fiecare instrumentist al formatiei.Cu un repertoriu bine pregatit pus la punct, nu o sa dai gres niciodata ,asta fiind cheia succesului unei formatii nunta bine pregatita.

Solistii vocali sunt prezenti pe toata durata evenimentului fiecare avand repertoriu personalizat si nu in ultimul rand ,punem onora dedicatiile din partea invitatilor pentru miri ,socrii,nasi,pentru toti invitatii evenimentului dumneavoastra ,doar cu acordul dumneavoastra al mirilor.

Cu 2 saptamani inainte , chiar si in ziua evenimentului o formatie nunta trebuie sa puna la punct toate detaliile ,doleantele mirilor,nasilor,socrilor mari,socrilor mici, mireasa o sa aiba nevoie de o melodie speciala pentru aruncatul buchetului iar pentru ginerica , melodia speciala pentru jartea ,,unde este cazul''!

Formatia noasta - Melodic Bucuresti este alegerea perfecta, una din cele mai bune formatii nunta si chiar din top 10 formatii nunta si din recomandari formatii nunta ,cu noi o sa fiti cei mai bucurosi si multumiti de serviciile noastre acordate.

Componenta formatiei noastre variaza in functie de bugetul dumneavastra ,noi fiind o formatie nunta cu experienta si va spunem sa nu faceti greseli cum fac alti miri la nunta ,luand formatii de nunta ieftine.O formatie de nunta profesionista face diferenta calitate pret .

Pretul la unei formatii nunta nu trebuie gandit ca la piata cand te duci si cauti pretul cel mai mic la cartofi .

In spatele unei formatii nunta asa cum o ,,vedeti'' multi dintre dumneavoastra sunt multi oameni implicati cum ar fi: staf care instaleaza sunetul de cea mai buna calitate ,sunetistul care face calitatea sunetului sa nu deranjeze invitatii toata durata evenimentului ,oferindu-le un sunet placut ,soferi pentru transpotrul pe distante mici si mari a artistilor ,sunetlui,instrumentelor muzicale mai mari .

Pretul oricarei formatii nunta variaza in functie de multi factori:
Data la care este evenimentul ,ma refer daca este o data de extrasezon ,distanta rutiera,durata evenimentului,preferintele de solisti etc.

Componenta formatiei Melodic Band Bucuresti este: 4 solisti vocali care canta toate genurile muzicale ,2 sunt specializati pe muzica de cover usoara ce acopera toate gusturile invitatilor si ca instumentisti avem tambal ,orga ,acordeon, saxofon ,vioara , clarinet.



Formatia noasta Melodic Band Bucuresti se deplaseaza in toate judetele Constanta,Giurgiu,Calarasi,Ialomita,Braila,Buzau,Prahova,Valcea,Arges,Teleorman,Olt,Ilfov ,Bucuresti.
Urmariti mai multe video nunta cu formatia noastra pe You Tube,Facebook,din multele formatii nunta si faceti diferenta de calitatea oferita de noi.

Alegerea va apartine !!!


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.