Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Craciun in familie (Canada 2017) Familie 83 min
937 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Amantul doamnei Chatterley (Franta 1955) Drama 100 min
21.193 vizite - 0 comentarii
adaugat de polux
 
  Amantul doamnei Chatterley (Franta 1955) Drama 100 min
3.846 vizite - 0 comentarii
adaugat de coco
 
  Copilul lup (Franta –Spania 1991) Drama 90 min
1.066 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jimmy (SUA 2013) Drama de familie,fantezie 95 min
625 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfantul mincinosilor (SUA 1998) Drama 100 min
196 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un cantec din inima (Canada 1999) Drama/ 90 min
2.294 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Iubire in trecut (SUA 2000) Drama Sci_Fi 84 min
479 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 1
2.488 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  La miezul noptii (Canada 1995) Drama,Romantic / Part 3
2.047 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Lasat in urma (Canada 2000) Drama ,fantezie 100 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 26.05.2023  Adauga la favorite 98 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.3
   
 
Left Behind: The Movie (2000)
IMDB 4.3
Regia Vic Sarin

Jurnalistul de televiziune GNN Cameron "Buck" Williams ( Kirk Cameron ) relateaza din Israel despre o noua tehnologie care va permite alimentelor sa creasca in medii inospitaliere. El intervieveaza omul de stiinta israelian Chaim Rosenzweig ( Colin Fox ) si il lauda pentru ca a creat un miracol. Deodata, avioane de lupta arabe si rusesti zboara deasupra capului intr-un raid aerian surpriza. O racheta loveste langa Buck si Chaim in timp ce se retrag intr-un buncar militar. Soarele dispare chiar daca este inca miezul zilei. Armata israeliananu poate contraataca, dar avioanele de atac incep sa explodeze spontan si sa se prabuseasca. Buck alearga afara cu camera de stiri si inregistreaza drama in timp ce unii directori si reporteri GNN urmaresc din Chicago . Intreaga forta de atac este distrusa.

Povestea se schimba asupra pilotului Rayford Steele ( Brad Johnson ), caruia i s-a cerut sa zboare din New York la Londra in scurt timp, facandu-l sa rateze petrecerea de nastere a fiului sau Raymie. In ciuda protestelor sotiei si fiicei sale, el este de acord si isi lasa familia in urma. Fiica lui Rayford, Chloe Steele ( Janaya Stephens ), pleaca la examenele de facultate. Buck, dupa ce a decis sa mearga la Londra pentru o ancheta a atacului, se urca in avionul lui Rayford.

In timpul zborului, o insotitoare de bord, Hattie Durham ( Chelsea Noble ), care are o aventura cu Rayford, dezvaluie ca isi ia un loc de munca la ONU si acesta este ultimul ei zbor. Mai tarziu, in timpul zborului, unii pasageri se trezesc si isi dau seama ca mai multi dintre colegii lor sunt disparuti. Se instaleaza panica, iar Buck o ajuta pe Hattie sa incerce sa mentina calmul pasagerilor. La intoarcerea in carlinga, ei descopera ca oamenii (mai tarziu s-au dezvaluit a fi crestini) dispar in mod misterios in intreaga lume, iar unele avioane au cazut din cauza echipajelor de zbor disparute. El este fortat sa intoarca avionul inapoi si sa aterizeze la Chicago. La scurt timp dupa aterizare, Buck il localizeaza pe Rayford si ii cere sa-l duca cu avionul la New York. Rayford refuza, spunand ca trebuie sa fie cu familia lui, dar spune ca il va gasi pe Buck un pilot privat si ca amandoi conduc la casa lui Rayford.

Intre timp, Chloe conduce acasa de la examenele ei de la facultate cand se confrunta cu un mare accident de trafic. Ea merge sa verifice un semi prabusit, al carui sofer a disparut. Oamenii raporteaza masini abandonate si copii disparuti de pe scaune. In timp ce Chloe inspecteaza macelul, masina ei este furata de un barbat ranit si ramane blocata pe autostrada distrusa. In cele din urma, incepe sa mearga pe autostrada. Rayford descopera ca sotia si fiul sau sunt disparuti. El si Buck sunt fortati sa ramana in casa din cauza unei stari de acces impuse de militari. Rayford incepe sa citeasca Biblia sotiei sale .

Chloe se intoarce acasa, se reuneste cu tatal ei si il descopera pe Buck dormind pe canapea. Dupa ce a vorbit despre familia ei disparuta, Chloe il conduce pe Buck la aeroport si se duce sa-si caute fratele mai mic. Buck ia un avion spre New York cu pilotul Ken Ritz. Rayford o gaseste pe Chloe la o scoala primara. El sugereaza sa cerceteze biserica pentru ca acolo erau cei mai fericiti sotia si fiul sau. Chloe refuza sa mearga la biserica, spunand ca mama ei era cea mai fericita cand Ray era acasa. Dupa ce Chloe se intoarce acasa, Rayford merge la Biserica New Hope Village si il gaseste pe pastorul Bruce Barnes ( Clarence Gilyard ). De asemenea, Bruce a fost lasat in urma pentru ca nu a crezut niciodata cu adevarat in Dumnezeu. In sfarsit credincios, el cere iertare si ii cere lui Dumnezeu o a doua sansa de a ajuta oamenii. Rayford intra in biserica si ingenuncheaza langa Bruce, spunandu-i ca Dumnezeu deja l-a folosit. Ei urmaresc apoi o caseta video lasata de un alt reverend Billings care se ocupa de Rapire , in care toti credinciosii adevarati sunt dusi in Rai , in timp ce ceilalti sunt lasati in urma pentru a indura Necazul - sapte ani de razboi si suferinta.

Cand Buck ajunge la New York, afla ca prietenul sau Dirk Burton a fost ucis. In timp ce este acolo, ia un disc de computer si aproape este impuscat de un lunetist. Buck decodifica discul computerului si afla ca cineva incearca sa falimenteze ONU pentru a controla aprovizionarea cu alimente a lumii. Rayford se confrunta cu Hattie, spunandu-i ca „afacerea" lor a fost gresita si ca el isi doreste iertarea, iar ea pleaca ravasita. Rayford ii spune lui Chloe despre Dumnezeu si ea spune ca crede. Intre timp, Buck zboara inapoi la Chicago pentru a se intalni cu un vechi prieten, CIAagentul Alan Thompkins, care il informeaza ca agentia este in dezordine. Dupa intalnire, Alan este ucis in procesul unui atentat cu masina cu bomba, de care Buck scapa de putin. Se duce la casa lui Rayford, pentru ca ei sunt singurii pe care Buck ii cunoaste in Chicago. Ducandu-l pe Buck ranit la Biserica New Hope (ca spital improvizat), Rayford si Bruce ii arata lui Buck caseta pe care a facut-o reverendul Billings. Buck, totusi, nu crede pe deplin afirmatiile si merge sa-l avertizeze pe Chaim despre complotul impotriva ONU. Rayford si Chloe incearca sa-l opreasca, pentru ca nu il are pe Dumnezeu de partea lui. Buck ignora sfatul familiei Steele si merge oricum la ONU.

La ONU, Buck vede planurile pentru un nou templu evreiesc si isi da seama ca tot ce i-au spus Rayford, Chloe si Bruce este adevarat. Inainte de intalnire, Buck il accepta in sfarsit pe Dumnezeu si ii cere sa-i arate calea. Dumnezeu ii arata ca secretarul general al ONU Nicolae Carpathia ( Gordon Currie ) este Antihristcand isi dezvaluie planul de dominare a lumii, din care planul sau de a reconstrui templul lui Israel este un prim pas logic. Carpathia ii impusca pe Jonathan Stonagal si Joshua Todd-Cothran, bancherii corupti care s-au aflat in spatele complotului de a falimenta ONU, apoi le spala creierul pe noii „regi si regine" (cei 10 delegati ONU) sa creada ca Stonagal l-a impuscat pe Cothran si pe el insusi. Toata lumea, chiar si presa, crede in Carpathia, cu exceptia lui Buck, care pleaca si se intoarce la biserica, unde se hotaraste sa lupte cu Carpathia cu ajutorul prietenilor sai. Povestind, Buck spune ca cei „sapte ani de pace" declarati de Nicolae vor fi cei sapte cei mai rai ani pe care i-a vazut vreodata omenirea si ca credinta este tot ce are nevoie.

Distributie
Editati | ×
Kirk Cameron in rolul lui Buck Williams
Brad Johnson ca capitanul Rayford Steele
Gordon Currie ca Nicolae Carpathia
Janaya Stephens ca Chloe Steele
Clarence Gilyard, Jr. ca Bruce Barnes
Chelsea Noble ca Hattie Durham
Colin Fox in rolul lui Chaim Rosenzweig
Daniel Pilon ca Jonathan Stonagal
Tony DeSantis ca Joshua Todd-Cothran
Jack Langedijk in rolul lui Dirk Burton
Krista Bridges ca Ivy Gold
Thomas Hauff ca Steve Plank
Neil Crone ca Ken Ritz
TD Jakes ca pastorul Vernon Billings (apare intr-un videoclip care urmeaza sa fie redat dupa Rapture)
Rebecca St. James ca asistenta lui Buck
Bob Carlisle ca reporter GNN
John Hagee ca pasager fara nume pe zborul capitanului Steele, unde multi pasageri (inclusiv Hagee) dispar dupa Rapire


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.