Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Oh, Ramona (Romania 2019) Comedie 109 min
2.187 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Big Money Hustlas (SUA 2000) / Comedie 97 minute
3.332 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Bernadette (Olanda 2019) Comedie 109 min
860 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Ce pret are gloria(SUA 1952) Comedie-muzicala 109 min
1.506 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.007 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Elixirul tineretii (SUA 2000) -Comedie 97 min
1.465 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Britannic, fratele Titanicului (2000) Mister / 109 min.
5.788 vizite - 0 comentarii
adaugat de klio
 
  Marele Stan (SUA 2007) Actiune,Comedie / 109 min
3.171 vizite - 0 comentarii
adaugat de tita
 
  Modelul si Petitoarea (SUA 1951) Comedie / 109 min
1.254 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
400 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Ce se gateste? (SUA 2000) Comedie 109 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.05.2023  Adauga la favorite 141 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
What's Cooking?

Ce se gateste sarbatoreste sarbatoarea spunand povesti interconectate despre patru familii americane care sunt afro-americane, evreiesti, latino-americane si vietnameze. Toti servesc curcan intr-un fel sau altul, inconjurate de preparate traditionale din nationalitatile lor; unii s-au saturat de curcan si incearca sa-l deghizeze, in timp ce o fata vietnameza americanizata vede cum se desfasoara pasta de chili si se plange: „De ce vrei sa faci curcanul sa aiba gust ca tot ce mancam?"


Familia vietnameza conduce un magazin video. Bunica Nguyen ( Kieu Chinh ) este desigur mai putin asimilata decat familia ei, dar in bucatarie ochiului ei nu lipseste nimic si opiniile ei puternice sunt impuse aproape telepatic. Exista probleme cu copiii: fiica este activa sexual si un fiu se implica in bande? Joan Chen joaca rolul mamei, un pacificator intr-o familie cu un tata care guverneaza prea sever.

Ziua Recunostintei Latino incepe nelinistit cand copiii sunt la supermarket si se intalnesc cu tatal lor ( Victor Rivers ), care este separat de mama lor ( Mercedes Ruehl ). Il invita la cina fara sa o intrebe; pe de alta parte, ea nu le-a spus ca si-a invitat noul iubit, un profesor.

Cuplul de evrei ( Lainie Kazan si Maury Chaykin ) isi saluta fiica ( Kyra Sedgwick ), iubitul ei ( Julianna Margulies ) si matusa Bea ( Estelle Harris ), una dintre acele femei care isi pun intrebari atat de lipsite de tact incat nu-ti vine sa crezi ca o face. din greseala. Parintii accepta lesbianismul fiicei lor, dar nu-si explica acest lucru (ar fi trebuit sa o trimita la acel kibutz?).

In aceasta zi lunga, secretele vor fi dezvaluite, inimile vor fi descoperite, vechile ranchiuni vor fi asezate, altele noi au inceput, sarcinile anuntate, iertarea acordata si curcanii ciopliti. Iar oala de topire va fierbe putin, de exemplu, cand o fata latino isi aduce acasa iubitul asiatic (fratele ei incearca sa-l faca sa se simta ca acasa printr-o conversatie copioasa despre Jackie Chan si Bruce Lee). Daca baiatul asiatic se simte stanjenit la masa iubitei lui, reflecta ca ea nu este deloc binevenita in casa familiei sale. Sau ea este?

Tot ce am spus reflecta designul filmului. Abia am inceput sa sugerez textura si placerea. Sunt atat de multe personaje, atat de viu desenate, cu atat de umor si de viata, incat un rezumat este imposibil. Ceea ce este ciudat este vraja pe care o tese filmul. Pana la sfarsit, exista de fapt un fel de furnicatura de placere in a vedea cum se termina aceasta Ziua Recunostintei si cum se rezolva povestile sale. In ultimii ani, majoritatea filmelor de Ziua Recunostintei au fost despre familii in razboi. Iata patru familii care, intr-un fel sau altul, au inceput discutii de pace.
Distributie
Mercedes Ruehl ... Elisabeta Avila
Victor Rivers ... Javier Avila
Douglas Spania ... Anthony Avila
Maria Carmen ... Sofia Avila
Isidra Vega ... Gina Avila
Elena Lopez ... bunica Avila
Un Martinez ... Daniel
Richard Yniguez ... Robert Avila
LLorena Perez ... matusa Delores
Eva Rodriguez ... matusa Eva
Adrian Armas ... Avila var
Caz ... Gordo


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.