Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Nunta mea preferata (SUA 2017) Comedie / 83 min
1.347 vizite - 0 comentarii
adaugat de NICOLE
 
  Nunta cu sirena (1998) / Comedie romaneasca / Partea 5
2.402 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Nunta cu sirena (1998) / Comedie romaneasca / Partea 3
1.916 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Pe raspunderea mea (Romania 1956) Comedie / 84 min
3.372 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Nunta cu sirena (1998) / Comedie romaneasca / Partea 4
2.311 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Nunta cu sirena (1998) / Comedie romaneasca / Partea 2
2.090 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Vino sa dansezi la nunta mea (2009) Comedie,Dans 89 min
512 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Charles Chaplin - Marea Betie (SUA 1916) 27 min HD
2.691 vizite - 0 comentarii
adaugat de monica
 
  Cel mai bun prieten din ceruri (SUA 2018) Drama 89 min
831 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pasiunea mea (SUA 1936) Comedie Marlene Dietrich 89 min
1.852 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Marea mea nunta greceasca (SUA 2002) Comedie 95 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.05.2023  Adauga la favorite 162 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.6
   
 
My Big Fat Greek Wedding
Regia Joel Zwick

IMDb6.6


Fotoula „Toula" Portokalos, in varsta de treizeci de ani, este membra a unei familii grecesti mari, zgomotoase si intruzive, care doreste doar sa se casatoreasca si sa aiba copii. Frumpa si blanda, ea lucreaza in restaurantul familiei sale din Chicago , „Dancing Zorba’s", dar tanjeste sa faca ceva mai mult cu viata ei. In timp ce lucreaza intr-o zi, ea este imediat indragostita de Ian Miller, un profesor de scoala frumos. Ea il amuza pe Ian cand o surprinde fixandu-se la el si isi spune in gluma „propria sa statuie greaca privata". In acea seara, Toula se ofera sa mearga la facultate pentru a invata despre computere, astfel incat sa poata imbunatati restaurantul, dar tatal ei, Gus, devine emotionat, sustinand ca Toula vrea sa-l paraseasca. Mama ei, Maria, o consoleaza pe Toula si il convinge pe Gus sa fie de acord cu ideea lui Toula.

Pe masura ce saptamanile trec, Toula capata mai multa incredere si isi schimba imaginea, schimbandu-si ochelarii cu rame groase pentru lentile de contact, coafandu-si parul si purtand machiaj si haine mai stralucitoare care ii scot in evidenta silueta. Vede un anunt pentru un curs de computere si turism si ii spune matusii Voula, care detine o agentie de turism, ca ar putea aplica ceea ce a invatat la curs in afacerile lui Voula. Voula este de acord, iar ea si Maria il conving cu viclenie si pe Gus sa fie de acord.

Fericirea lui Toula care lucreaza la agentia de turism ii atrage atentia lui Ian si acesta o cere la cina. Stiind ca familia ei nu ar fi de acord ca ea sa se intalneasca cu un non-grec, Toula minte ca ia un curs de olarit pentru a-l vedea pe Ian. Ian realizeaza in cele din urma ca Toula este chelnerita de la Dancing Zorba's; contrar temerii lui Toula ca si-ar pierde interesul pentru ea, Ian isi reafirma dragostea pentru ea. Ei continua sa se intalneasca si se indragostesc.

Minciuna lui Toula este in cele din urma dezvaluita. Gus este furios ca Ian nu i-a cerut permisiunea sa se intalneasca cu Toula, desi sunt adulti. Gus refuza sa-i lase sa se vada in continuare, dar ei ignora decretul sau, asa ca Gus o prezinta pe Toula prietenilor lui singuri, fara niciun rezultat.

Ian propune in casatorie si Toula accepta. Maria ii spune lui Gus ca trebuie sa accepte casatoria lor, dar Gus ramane suparat pentru ca Ian nu este membru al Bisericii Ortodoxe Greace . Pentru ca familia sa-l accepte, Ian accepta sa fie botezat in biserica. Familia Portokalos il accepta in sfarsit, dar se introduce constant in planificarea nuntii, creand rochii urate de domnisoara de onoare si scriind gresit numele mamei lui Ian pe invitatiile lor de nunta.

Parintii linistiti si conservatori ai lui Ian se intalnesc cu intreaga familie in timpul unei cine grecesti zgomotoase si extravagante si sunt coplesiti de experienta, frustrandu-l pe Gus. Toula isi face griji daca tatal ei l-a acceptat pe Ian. Maria explica ca, crescand, familia ei a trecut prin multe greutati si ca ea si Gus isi doresc pur si simplu ca ea sa fie fericita. Bunica Toulei ii arata Toulei fotografii cu ea insasi cand era o femeie tanara si coroana pe care a purtat-o ​​la nunta ei, pe care Toula o pune. Cand toate cele trei femei se uita la Toula in oglinda din dormitor, vederea a trei generatii in reflex o face pe Toula sa zambeasca cu mandrie. Nunta decurge conform planului.

La receptia nuntii, Gus tine un discurs sincer, concentrandu-se asupra modului in care diferentele dintre mediile proaspat casatoriti nu conteaza. El si Maria ii surprind apoi pe Toula si Ian cu o casa ca cadou de nunta; Toula ramane fara cuvinte la gestul de dragoste al tatalui ei. In timp ce cele doua familii danseaza impreuna, Toula povesteste ca, desi familia ei este intr-adevar zgomotoasa, ciudata si oarecum dramatica, ea stie ca o iubesc si ca va fi mereu alaturi de ea.

Sase ani mai tarziu, Toula si Ian isi parasesc casa – situata convenabil chiar langa Gus si Maria – pentru a o plimba pe fiica lor Paris la scoala greaca.

Distributie
Nia Vardalos ca Fotoula „Toula" Portokalos
Christina Eleusiniotis ca Toula la 6 ani
Marita Zouravlioff ca Toula la 12 ani
John Corbett ca Ian Miller
Lainie Kazan ca Maria Portokalos, mama lui Toula [3]
Michael Constantine ca Costas „Gus" Portokalos, tatal lui Toula [4]
Gia Carides ca verisoara Nikki
Andrea Martin ca matusa Voula
Joey Fatone ca varul Angelo
Louis Mandylor ca Nikos „Nick" Portokalos, fratele Toulei
Bess Meisler ca Yiayia (bunica)
Bruce Gray ca Rodney Miller, tatal lui Ian
Fiona Reid ca Harriet Miller, mama lui Ian
Ian Gomez in rolul lui Mike, cel mai bun prieten al lui Ian; era sotul lui Vardalos in viata reala la momentul filmarilor
Jayne Eastwood in rolul doamnei White, o vecina non-greaca
Gerry Mendicino ca unchiul Taki
Stavroula Logothettis ca Athena Portokalos, sora lui Toula


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.