Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cat va mai tipa sufletul (SUA 2009 Comedie,Drama 111 min
1.756 vizite - 0 comentarii
adaugat de haga
 
  Efect de umbra (SUA 2017) Drama ,mister 86 min Sb rom
1.144 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  O fata stralucitoare (SUA 1998) Drama,Romantic / 91 min
1.607 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Acolo e albastru (SUA 1985) Aventuri SF 92 min
435 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Lassie si cautatorii de aur (SUA 1951) Western / 68 min
2.192 vizite - 0 comentarii
adaugat de luca
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
921 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  B-Girl (SUA 2009) Drama,Muzica,Romantic / 83 minute
712 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Arca lui Noe (SUA 1999) Istoric / 83 min / Part 2
16.551 vizite - 0 comentarii
adaugat de laura
 
  Domnisoara Annie Rooney (SUA 1942) Drama 85 min
579 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un taram uitat de vreme (2009) Actiune,Drama / 88 min
655 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Secretele lui Jonathan Sperry (SUA 2009) Drama 96 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 23.05.2023  Adauga la favorite 169 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.8
   
 
he Secrets of Jonathan Sperry

Regia Rich Christiano

IMDb 6.8

Dustin ( Jansen Panettiere ), Albert ( Frankie Ryan Manriquez ) si Mark ( Allen Isaacson ) sunt prieteni de 12 ani care asteapta cu nerabdare distractia de vara in 1970. Dustin ii place o fata pe nume Tanya ( Bailey Garno ) si asa ca vrea sa intrebe ea la o intalnire, dar el este nervos pentru ca nu a mai cerut niciodata pe nimeni sa iasa. Principalul obstacol al lui Dustin este batausul orasului , Nick (Taylor Boggan), caruia ii place si Tanya. Cand Dustin tunde gazonul lui Jonathan Sperry ( Gavin MacLeod [7] ), in varsta de 75 de ani, un barbat pe care l-a vazut la biserica, cei doi devin prieteni.

Domnul Sperry incepe un studiu biblic cu Dustin si prietenii sai si ii incurajeaza sa fie amabili cu Nick. Sperry il plateste si pe Dustin sa tunde gazonul unui vecin incapatanat si in varsta, domnul Barnes ( Robert Guillaume ), desi lui Dustin i se spune sa nu-l informeze pe domnul Barnes pe binefacatorul acestei bunatati. De-a lungul verii, multi alti baieti din cartier se implica in studiul biblic, inclusiv Nick, care, dupa cateva intalniri cu domnul Sperry, devine regretabil si se indeparteaza de modurile de agresiune. Intre timp, Dustin are in sfarsit curajul sa-i spuna Taniei cat de mult o place, dar in loc sa-i ceara sa fie iubita lui, ii sugereaza sa inceapa sa citeasca Biblia.

Apoi, intr-o zi, Dustin merge cu bicicleta pe langa casa domnului Sperry si descopera ca s-a adunat o multime; Domnul Sperry a murit. Dupa inmormantare, domnul Barnes il viziteaza pe Dustin pentru a-i multumi pentru ca si-a cosit gazonul si pentru a-i spune ca si-a dat seama ca dl Sperry era motivatia lui. Domnul Barnes il numeste in lacrimi pe domnul Sperry un mare exemplu de om crestin. Dupa aceasta vizita, mama lui Dustin dezvaluie fundalul secret dintre domnul Sperry si domnul Barnes. Sotia domnului Sperry murise cu patru ani mai devreme intr-un accident de masina cauzat de domnul Barnes, care era beat. Inspirat de bunatatea domnului Sperry dupa o asemenea durere de inima, Dustin decide sa continue studiul biblic cu baietii din cartier, repetand una dintre primele lectii ale domnului Sperry cu Dustin si cei doi prieteni ai sai.

In anii care urmeaza, Dustin si prietenii sai ajung sa mearga pe drumuri separate. Chiar daca Tanya a inceput sa-si citeasca Biblia si a devenit crestina, ea si Dustin nu s-au intalnit niciodata sau nu au format o relatie unul cu celalalt. Domnul Barnes a devenit un bun prieten cu Dustin inainte de a muri dupa patru ani. Cei mai buni prieteni ai lui Dustin, Albert si Mark, s-au implicat curand in vorbirea la emisiunile radio crestine. Cat despre Dustin, el a devenit pastor al bisericii sale timp de 15 ani folosind Biblia lui Jonathan Sperry. Nick, fostul bataus, a devenit un ofiter de politie plin de credinta.

Distributie
Gavin MacLeod ca Jonathan Sperry
Jansen Panettiere ca Dustin
Robert Guillaume in rolul domnului Barnes
Frankie Ryan Manriquez ca Albert
Allen Isaacson ca Mark
Bailey Garno ca Tanya [8]
Taylor Boggan ca Nick
Mary Jean Bentley ca mama lui Dustin


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.