Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Mansfield Park (SUA 1999) Drama 112 min
537 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Butonul de panica (1964) Comedie Jayne Mansfield 84 min
1.252 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Salbatica lume a lui Jayne Mansfield (SUA 1968) 69 min
1.392 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Vanzatorul de iluzii (Comedie Steve Martin) 112 min.Engl
2.501 vizite - 0 comentarii
adaugat de chiachu
 
  Familia din Mansfield Park (UK 1999) Comedie / 111 min
1.712 vizite - 0 comentarii
adaugat de morcov
 
  Contul e pornit (SUA -Anglia 2018) Comedie 90 min
419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Comcomitent (Coreea de Sud 2013) Aventuri 113 min Sb rom
1.324 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Printii din Turnul Londrei ( Anglia 2005) Drama 112 min
562 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Seriful Falca Rupta (SUA 1958) Comedie,Western / 99 min
1.391 vizite - 0 comentarii
adaugat de chilia
 
  Detectiv fara voie (SUA 1999) Comedie,Thriller 112 min
3.720 vizite - 0 comentarii
adaugat de frati
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Parcul Mansfield (Anglia 1999) Comedie 112 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 16.05.2023  Adauga la favorite 121 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Mansfield Park
Regia Patricia Rozema
Regia 7.0

La varsta de 10 ani, Fanny Price este trimisa sa locuiasca cu unchiul si matusa ei bogati, Sir Thomas si Lady Bertram, deoarece propriii ei parinti nu au suficienti bani pentru a-si intretine multi copii. Odata ajunsa la Mansfield Park, Fanny se intalneste cu verii ei Tom Jr., Maria , Edmund si Julia, precum si pe cealalta matusa materna a lui Fanny, doamna Norris. Fanny nu se simte binevenita, iar doamna Norris o trateaza mai mult ca pe o servitoare decat ca pe o ruda. Edmund se comporta amabil cu ea, iar cei doi dezvolta o prietenie care creste pe masura ce anii trec.

Cand Fanny are optsprezece ani, Sir Thomas si fiul sau cel mare Tom calatoresc in Antigua . In absenta lor, familia Bertram este perturbata de sosirea lui Henry si Mary Crawford , rude ale clericului local. Lumisti, cinici si frumosi, Mary si Henry ajung in cautare de distractie. Edmund este indragostit de Mary, oarecum ignorand-o si ranindu-l pe Fanny. Maria si Julia lupta pentru afectiunile lui Henry, chiar daca Maria este deja logodita cu domnul Rushworth. Henry cocheteaza fara rusine cu Maria. Mai tarziu, Tom se intoarce din Antigua, sosind beat si aducand cu el un prieten, domnul Yates. Yates si Tom ii convin pe Bertram si Crawford sa puna in scena o piesa riscanta, Lovers' Vows. Piesa le permite tinerilor sa flirteze deschis unul cu celalalt. Edmund vorbeste initial impotriva piesei, dar se razgandeste cand i se ofera un rol care ii permite sa joace scene flirtate cu Mary. Sir Thomas ajunge acasa si infuriat opreste imediat piesa.

Maria se casatoreste cu Rushworth, pretuindu-si averea mai presus de caracterul sau. Henry decide sa o urmareasca pe Fanny ca mijloc de a se distra. Cu toate acestea, natura blanda si buna a lui Fanny capteaza treptat fantezia lui, iar Henry se ataseaza emotional de ea. Dupa comportamentul sau fata de fetele Bertram, Fanny are neincredere in el si nu crede in declaratiile lui de dragoste. Chiar si asa, Henry cere in casatorie si Fanny este presata de unchiul ei sa accepte oferta; ea dezamageste familia refuzand. Furios, Sir Thomas ii da lui Fanny un ultimatum: sa accepte propunerea de casatorie a lui Henry sau sa fie trimis inapoi la familia ei saraca si sa experimenteze diferenta de confort. Fanny cauta sprijin la Edmund, dar indiferenta lui o obliga sa o aleaga pe cea din urma. La cateva zile dupa intoarcerea ei acasa, Henry face o vizita pentru a o convinge pe Fanny ca afectiunile lui pentru ea sunt autentice. Desi il priveste mai favorabil, Fanny continua sa se agate de sentimentele ei pentru Edmund si il respinge pe Henry. Numai cand soseste o scrisoare de la Edmund care ii dezvaluie sperantele de a se casatori cu Mary, Fanny accepta oferta lui Henry. Cu toate acestea, Fanny isi da seama ca nu are incredere in el si isi ia inapoi acceptarea a doua zi. Henry pleaca, extrem de ranit si furios. Edmund soseste sa o ia pe Fanny inapoi la Mansfield Park pentru a-l ajuta pe Tom, care s-a imbolnavit grav si este aproape de moarte. Edmund marturiseste ca i-a fost dor de Fanny. extrem de ranit si suparat. Edmund soseste sa o ia pe Fanny inapoi la Mansfield Park pentru a-l ajuta pe Tom, care s-a imbolnavit grav si este aproape de moarte. Edmund marturiseste ca i-a fost dor de Fanny. extrem de ranit si suparat. Edmund soseste sa o ia pe Fanny inapoi la Mansfield Park pentru a-l ajuta pe Tom, care s-a imbolnavit grav si este aproape de moarte. Edmund marturiseste ca i-a fost dor de Fanny.

Henry castiga mila Mariei cand afla de refuzul lui Fanny de cererea lui in casatorie si sunt gasiti facand sex de catre Fanny si Edmund. Socata, Fanny este mangaiata de Edmund si cei doi aproape se saruta, dar Edmund se retrage. Vestea scandalului se raspandeste rapid si Mary elaboreaza rapid un plan pentru a inabusi repercusiunile. Ea sugereaza ca, dupa un divort, Maria se va casatori cu Henry, in timp ce Edmund s-ar casatori cu Mary; impreuna ar putea sa-i reintroduca pe Henry si Maria in societate, organizand petreceri. Fanny o intreaba pe Mary cu privire la modul in care un duhovnic isi poate permite petreceri generoase, iar Mary soca pe toata lumea afirmand ca, atunci cand Tom moare, Edmund va fi mostenitorul averii familiei. Edmund este ingrozit si ii spune lui Mary ca condamnarea vesela pe Tom la moarte in timp ce ea planuieste sa-i cheltuiasca banii ii provoaca un fior in inima. Dupa ce si-a tradat adevarata natura familiei Bertram, Mary paraseste compania familiei Bertram. Edmund isi declara in cele din urma dragostea pentru Fanny si se casatoresc. Sir Thomas renunta la plantatia sa din Antigua si investeste in schimb in tutun, in timp ce Tom isi revine dupa boala. Sora lui Fanny, Susie, li se alatura la casa Bertram, in timp ce Maria si matusa Norris isi stabilesc resedinta intr-o casuta mica indepartata din parcul Mansfield.

Distributie
Editati | ×

Portul Charlestown a devenit casa Portsmouth a familiei Price [4]
Frances O'Connor ca Fanny Price
Jonny Lee Miller ca Edmund Bertram
James Purefoy ca Thomas Bertram Jr.
Embeth Davidtz ca Mary Crawford
Alessandro Nivola ca Henry Crawford
Harold Pinter ca Sir Thomas Bertram
Lindsay Duncan ca Lady Bertram si doamna Price
Victoria Hamilton ca Maria Bertram
Justine Waddell ca Julia Bertram
Hugh Bonneville ca domnul Rushworth
Sheila Gish in rolul doamnei Norris
Charles Edwards ca domnul Yates
Hilton McRae in rolul domnului Price
Sophia Myles ca Susan Price
Anna Popplewell ca Betsey
Hannah Taylor-Gordon ca tanara Fanne


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.