Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Maurul din Venetia (SUA 1951) Drama Orson Welles 90 min
2.110 vizite - 0 comentarii
adaugat de sirena
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.071 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Charles Chaplin - O femeie (SUA 1915) / 26 minute
2.524 vizite - 0 comentarii
adaugat de balas
 
  Te-am iubit dintotdeauna (SUA 1946 Drama,Muzical 117 min
1.308 vizite - 0 comentarii
adaugat de corina
 
  Curcubeul pasiunii(SUA 1989)Drama 113 min
1.912 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Proscrisul (SUA 1943) Drama,Romantic,Western / 117 min
3.108 vizite - 0 comentarii
adaugat de lorena
 
  Poienele Rosii (Rusia 1966) Drama 87 min Lb romana
854 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dusmanul din adancuri (SUA 1957 / Drama,Razboi,97 min
523 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sedusa si Tradata (SUA 1995) Drama,Thriller / 90 minute
1.248 vizite - 0 comentarii
adaugat de mihail
 
  Pasiune criminala (SUA 1994) Thriller 96 min
465 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Joc de pasiune (SUA 2011) Drama 94 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 15.05.2023  Adauga la favorite 136 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 4.5
   
 
Passion play
Regia Mitch Glazer
IMDB 4.5

Nate ( Mickey Rourke ), un mic muzician de jazz si dependent de heroina in recuperare , este in mod clar un caz de noroc. Dupa un spectacol intr-o noapte, el este jefuit si legat. Se trezeste si se trezeste intr-un vehicul si este alungat in desert, dar este neputincios sa faca ceva in privinta asta. Atacatorul sau il indeparteaza apoi pe Nate de masina si este pe cale sa-l omoare, dar, in schimb, atacatorul este impuscat mort de o banda de nativi americani, iar Nate ramane nevatamat. Nate se plimba prin desert si urca pe un munte, unde priveste de sus la un carnaval si un spectacol secundar . El se plimba prin carnaval si ii cere proprietarului sa foloseasca un telefon si se plimba printre devoratorii de foc, inghititorii de sabii si alti interpreti. Nate se simte atras de frumusetea exotica a lui Lily (Megan Fox ), o interpreta ciudata care are aripi pe spate. Lily este rece si dispretuitoare, dar isi da seama ca acest urias bland ar putea fi biletul ei catre o viata mai buna. Proprietarul spectacolului secundar ( Rhys Ifans ) incearca sa-l omoare pe Nate, dar Lily il salveaza furand un camion si impreuna fug in oras.

Nate si Lily incep sa formeze o relatie. Nate, temandu-se de o alta tentativa de asasinat, il cauta pe Happy Shannon ( Bill Murray ), un gangster cu buzunare adanci care ordonase sa-l omoare pe Nate dupa ce Nate s-a culcat cu sotia sa, pe care Happy a ucis-o si el. Nate planuieste sa o expuna pe Lily pentru clientii platitori si ii ofera Happy 75% din incasari. Happy respinge propunerea si nu crede ca Lily are aripi, dar mai tarziu vede singur, cand Nate ii aranjeaza o aparitie a lui Lily, dar la o distanta sigura.

Nate si Lily merg la un motel, vorbesc si apoi fac sex. Happy ii gaseste si apoi o rapeste pe Lily, dar pentru a o mentine pe Lily conforma, el accepta sa nu-l faca rau lui Nate atata timp cat Lily traieste cu el. Nate incearca sa stea departe de Lily, dar isi da seama ca este indragostit de ea. Cand Nate incearca sa o vada pe Lily si sa o salveze de la Happy, el esueaza. Pana acum, proprietarul spectacolului secundar a aflat si ca Lily este cu Happy, iar el intra si incearca sa o ia. Happy scoate un pistol si il impusca de moarte.

Mai tarziu, Nate descopera ca Happy o prezinta pe Lily intr-un teatru, iar Nate merge sa o salveze. El sparge geamul de sticla in care este inchisa Lily si impreuna alearga spre varful cladirii, urmariti de oamenii lui Happy. Nate incearca sa o convinga pe Lily sa zboare, dar lui Lily ii lipseste increderea in capacitatea ei de a zbura. Apoi Nate sare din cladire, iar Lily sare dupa el, descoperind ca intr-adevar poate zbura. Ea il prinde pe Nate inainte ca acesta sa loveasca pamantul si impreuna zboara in desert.

Nate se uita in jos la pamant, in timp ce zboara si isi vede propriul cadavru in locul din desert in care nativii americani il impuscasera pe atacatorul sau, sugerand ca tot ce s-a intamplat din acel moment a fost de fapt un vis pe moarte. El a fost vazut ultima data fiind dus de Lily pe cer.

Distributie
Mickey Rourke ca Nate Poole
Megan Fox ca Lily Luster
Bill Murray ca Happy Shannon
Kelly Lynch ca Harriet
Rhys Ifans ca Sam Adamo
Robert Wisdom ca Malcolm
Rory Cochrane ca Ricky
Brian Doyle-Murray ca Billy Berg
Jimmy Scott ca el insusi [4]
Chuck Liddell ca Aldo


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.