Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Abatia Northanger(Anglia 2007) Drama 86 min
587 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pravalia de antichitati (Charles Dickens 2007) / 93 min
2.032 vizite - 0 comentarii
adaugat de aura
 
  Manastirea Northanger(SUA 2007)Drama 120 min
1.110 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Furtul perfect (SUA 2007) Drama cu Demi Moore / 100 min
3.182 vizite - 0 comentarii
adaugat de rece
 
  O dragoste (Korea 2007) Drama / Partea 2/2
2.388 vizite - 0 comentarii
adaugat de hannah
 
  Abatia Northanger (Anglia 2007) Drama 84 min
122 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Manastirea Northanger(SUA 2007)Drama/romantic 120 min
7.575 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 11
1.309 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 10
1.252 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Poldark (UK 1975) Drama romantica 51 min / Episod 12
1.335 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Abatia Northanger(Anglia 2007) Drama 84 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 10.05.2023  Adauga la favorite 149 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 7.2
   
 
Northanger Abbey (2007) /
Regia Jon Jones
IMDB 7.2

Catherine Morland, in varsta de saptesprezece ani, fiica domnului si a doamnei Morland, este un baietel cu o imaginatie salbatica si o pasiune pentru romanele gotice. Prietenii de familie, domnul si doamna Allen o invita pe Catherine sa petreaca sezonul in Bath si ea accepta cu usurinta. La primul bal, Catherine se intalneste si danseaza cu Henry Tilney. A doua zi, Catherine face cunostinta cu familia Thorpe. Ea devine prietena buna cu Isabella Thorpe si il intalneste pe fratele Isabellei, John, cand se reintalneste cu propriul ei frate, James.

John cocheteaza cu Catherine la un bal, dar ea este mai interesata sa se intalneasca cu Henry si sora lui, Eleanor. Catherine este presata de Isabella si John sa mearga la Castelul Blaise , in ciuda faptului ca si-a facut planuri pentru o plimbare cu Henry si Eleanor. John o asigura ca l-a vazut pe Henry conducand un faeton catre Wick Rocks, dar in timp ce Catherine se afla in trasura lui John, ii vede pe sotii Tilney mergand pe strada. Catherine ii cere lui John sa se opreasca, stiind ca a mintit-o, dar el refuza. Catherine se loveste de familia Tilney la opera si isi cere scuze, inainte de a planifica o alta plimbare. John ii spune tatalui lui Henry, generalul Tilney, ca Catherine este mostenitorul familiei Allen, iar generalul o invita sa petreaca ziua cu familia. Catherine este incantata cand afla ca Henry si Eleanor iubesc cartile la fel de mult ca si ea.

La intoarcerea ei acasa, Isabella ii spune lui Catherine ca ea si James sunt logoditi. James si John anunta ca urmeaza sa paraseasca Bath pentru cateva saptamani si dupa ce vorbesc despre casatoria cu Catherine, John pleaca crezand ca este indragostita de el. Isabella atrage atentia fratelui mai mare al lui Henry, capitanul Frederick Tilney, si cocheteaza cu el dupa ce afla cat de mici vor fi veniturile lui James. Generalul Tilney o invita pe Catherine sa stea cu familia sa la Northanger Abbey si ea accepta. Cand Isabella ii spune lui Catherine ca John o va cere in casatorie, Catherine ii spune prietenei ei sa-i scrie si ii explica ca se insala. Isabella continua sa flirteze cu Frederick, iar Catherine ii cere lui Henry sa-l convinga pe fratele sau sa o lase in pace. Cu toate acestea, el ii spune lui Catherine ca Frederick va parasi orasul in curand pentru a se alatura regimentului sau.

Catherine afirma ca Northanger Abbey arata exact asa cum si-a imaginat-o si devine intrigata de moartea doamnei Tilney. Din cauza imaginatiei ei hiperactive, Catherine incepe sa creada ca generalul Tilney si-a ucis sotia. Henry o prinde in camera mamei sale si devine jignit cand isi da seama la ce s-a gandit ea. Catherine isi cere scuze si Henry ii spune ca poate ca este posibil sa citesti prea multe romane. Catherine primeste o scrisoare de la James, in care el dezvaluie ca logodna lui cu Isabella a fost anulata, pentru ca i-a permis lui Frederick sa o seduca. Eleanor ii explica Catherinei ca fratele ei nu are nicio intentie sa se casatoreasca cu Isabella. Catherine primeste o scrisoare de la Isabella, in care ii cere sa-si ceara scuze lui James pentru ea, dar Catherine afirma ca nu va face asa ceva.

Generalul Tilney se intoarce acasa dintr-o calatorie si ii ordona lui Eleanor sa o trimita pe Catherine acasa la Fullerton in acea noapte. Catherine suporta calatoria singura si crede ca Henry i-a spus generalului despre suspiciunile ei. Cateva zile mai tarziu, Henry vine la Fullerton si ii explica ca generalul a descoperit ca familia lui Catherine nu era atat de bogata pe cat l-a facut sa creada John. Isi cere scuze pentru actiunile tatalui sau si explica ca, desi probabil va fi dezmostenit, o iubeste pe Catherine si o cere in casatorie. Catherine accepta si cuplul se casatoreste.

Distributia
Carey Mulligan Isabella Thorpe
Felicity Jones Catherine Morland
Liam Cunningham generalul Tilney
JJ Feild Herny Tilney
Geraldine James vocea lui Jane Austen (voce)
Sophie Vavasseur Sophie Vavasseur Anne Thorpe
Mark Dymond capitanul Frederick Tilney
Hugh O'Conor James Morland
Peter Dillon Peter Dillon Brigand
Desmond Barrit dl. Allen


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.