Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Coming & Going (SUA 2011) Comedie / 92 minute
1.483 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Ceva de imprumut (SUA 2005) Comedie,Romantic 85 min
2.616 vizite - 0 comentarii
adaugat de blue
 
  Nunta ca la greci (SUA 2002) / Comedie
3.161 vizite - 0 comentarii
adaugat de gagi
 
  Ceva de imprumut (SUA 2005) Comedie,Romantic
1.695 vizite - 0 comentarii
adaugat de gadea
 
  Ceva, ceva tot o iesi (SUA 2003)Dragoste
1.030 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vacanta (SUA 2006) Comedie romantica
1.897 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Frumusica (SUA 1990) Romantic
1.488 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nu poti saruta mireasa (SUA 2011) Comedie
1.310 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dulcea otrava (SUA 1968) Comedie Anthony Perkins
580 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Saruta-ti Verisorul (SUA 2008) Comedie /
2.055 vizite - 0 comentarii
adaugat de borsa
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Ceva imprumutat (SUA 2011) Comedie romantica

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 09.05.2023  Adauga la favorite 197 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.8
   
 
Something Borrowed
Regia Luke Greenfield
IMDb 5.8

Darcy ii ofera prietenei ei Rachel o surpriza de 30 de ani. Ea este o avocata tanara, serioasa, singura din New York, in timp ce Darcy are un spirit liber, opusul lui Rachel. Darcy este logodita cu Dex, iar prietenul apropiat al lui Rachel, Ethan, este confidentul ei.

Darcy se imbata la petrecere, asa ca Dex o duce acasa, dar se intoarce dupa poseta Chanel. Rachel se ofera sa ajute sa-l caute, iar el ii ofera o bautura de ziua ei. Dupa aceea, o beata Rachel mentioneaza pasiunea pe care a avut-o pentru el la facultatea de drept. Impartind un taxi, ea isi cere scuze, el o saruta si se trezesc impreuna in pat la mesajul frenetic al lui Darcy ca Dex nu a venit niciodata acasa.

Flashback-uri le arata pe Rachel si Dex la facultatea de drept, crescand mai aproape si culminand intr-o seara cruciala. La bauturi, ei impartasesc povesti personale, dar aparitia lui Darcy rupe starea de spirit romantica. Cand o tachineaza pe Rachel despre Dex, ea spune ca este doar un prieten. El este dezamagit, dar ea nu observa. Darcy cocheteaza necrutator cu Dex, asa ca Rachel pleaca.

Intre timp, in prezent, lucrurile dintre Rachel si Dex raman incomode pe masura ce planurile de nunta continua si Darcy gazduieste intalniri frecvente in Hamptons. Rachel spune ca face sex cu alti barbati (mai intai Marcus, apoi Ethan). Darcy ii spune lui Rachel ca l-a inselat o data pe Dex cu cineva de la serviciu.

Ethan este frustrat de Rachel pentru ca nu s-a luptat niciodata impotriva lui Darcy. Prieten cu Rachel si uneori dusman al lui Darcy, accepta fara tragere de inima sa tolereze minciunile lui Rachel. Curand se satura de sarada, incercand sa spuna grupului despre Dex si Rachel, dar ea il loveste cu o racheta, infuriindu-l pentru ca nu a marturisit.

Depresia mamei lui Dex este tinuta sub control de fericirea ei cu viitoarea nunta. La cateva luni dupa ce a fost prima data intim in secret, Dex incearca sa vorbeasca cu Rachel despre ce este intre ei; trec peste weekendul lui Darcy din 4 iulie in Hamptons pentru a ramane in oras.

Intalnindu-si parintii, tatal lui Dex ii spune sa puna capat, deoarece dorintele lui sunt mai putin importante decat dreptul general. A ramas de mama lui Dex cu necazurile ei, astfel incat Dex sa nu-l abandoneze pe Darcy atat de aproape de nunta.

Pe masura ce nunta se apropie, Dex si Rachel vorbesc din ce in ce mai putin. La plaja, Ethan aproape ca le dezvaluie secretul, care este frustrat de Rachel pentru ca a mintit oamenii la care tine. In acea noapte la barul Hamptons, Rachel ii cere in cele din urma lui Dex sa anuleze nunta ca sa poata fi impreuna, dar el spune ca nu poate.

Ethan se muta la Londra pentru munca, asa ca Rachel merge sa-l viziteze cu o saptamana inainte de nunta. El marturiseste ca o iubeste, dar accepta ca nu este reciproc. Decizand sa mearga la nunta din New York, ea recunoaste ca trebuie sa o sustina pe Darcy. Il gaseste pe Dex in pragul ei la intoarcerea in New York, asa cum el a anulat-o.

Rachel este extaziata pana cand Darcy vine sa vorbeasca. Dex se ascunde repede, auzind-o marturisind ca a inselat cu Marcus (in timp ce Dex a inselat cu Rachel). Acum este insarcinata cu copilul lui Marcus si spune ca sunt foarte fericiti. La iesire, vede jacheta lui Dex si cauta apartamentul dupa el. Cand el se dezvaluie, ea realizeaza in sfarsit ca cea mai buna prietena a ei este cealalta femeie. Dex si Darcy se cearta, iar ea striga la Rachel printre lacrimi ca o uraste si ca nu vrea sa-i mai vorbeasca niciodata, iesind navalnic.

Doua luni mai tarziu, Rachel si Darcy se intalnesc unul cu celalalt. Darcy se comporta incantata de sarcina ei, spunand ca aceasta este cea mai fericita ea a fost vreodata. Cand Darcy observa ca Rachel a luat una dintre camasile lui Dex de la curatatorie, ea vede ca sunt inca impreuna.

Pe masura ce incep sa plece, Darcy se intoarce si spune cu adevarat ca este cu adevarat fericita. Rachel zambeste larg si spune ca este bucuroasa. O suna apoi Dex, care o asteapta pe o banca dupa colt. Alaturandu-se lui cu un zambet larg, el o ia de mana in timp ce merg impreuna pe strada.

Intr-o scena de la mijlocul creditelor, Darcy il surprinde pe Ethan la Londra; el incearca sa o ignore, strecurandu-se cu viteza. Ecranul devine negru cu text care indica faptul ca povestea urmeaza sa fie continuata.

Distributie
Ginnifer Goodwin ca Rachel
Kate Hudson in rolul lui Darcy
Peyton List in rolul tanarului Darcy
Colin Egglesfield ca Dex
John Krasinski ca Ethan
Steve Howey in rolul lui Marcus
Ashley Williams ca Claire
Geoff Pierson ca Dexter Thaler Sr.
Jill Eikenberry ca Bridget Thaler


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.