Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Singuraticul(SUA 2009) Comedie/Drama
495 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Petitor cu blanita (SUA 2019) Drama romantica
838 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Trenul de Craciun (SUA 2017)Drama romantica 99 min
2.149 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Preda-o pe Dorothy (SUA 1987) Drama romantica
140 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Neinfrant (SUA 2009) Drama, Biografic
1.040 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Panza Rosie (SUA 2009) Actiune,Drama
2.105 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
  Frumusica (SUA 1990) Romantic
1.482 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Castronul de aur ep 1 ( SUA;FR) 2000 Drama romantica
419 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Terenul lui Abel (SUA 2012) Drama
1.588 vizite - 0 comentarii
adaugat de corul
 
  Ultima calatorie (SUA 2009) Drama,Mister
4.352 vizite - 0 comentarii
adaugat de radio
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Trailers
 

 

Singuraticul (SUA 2009) Drama romantica

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 08.05.2023  Adauga la favorite 179 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 6.3
   
 
Solitary Man Full Movie

Regia Brian Koppelman David Levien
IMDB 6.3
Solitary Man
Filmul se deschide cu Ben Kalmen ( Michael Douglas ), in varsta de 54 de ani, un dealer auto de mare succes din zona New York, la controlul medical anual; medicul lui ii spune ca are nevoie de o scanare CAT pentru a vedea mai bine inima lui, din cauza unei „neregularitati" in EKG .

Aproximativ sase ani mai tarziu, averea lui Ben s-a schimbat drastic. El ia medicamente pe cale orala, dar nu a primit niciodata testele de inima prescrise, iar simtul sau pierdut de „nemurire" l-a facut sa se autodistruga: minciuna obisnuita, relatii sexuale ilicite, divort si decizii de afaceri proaste care aproape il pun in inchisoare. . Ben este stricat, imprumutand bani de la fiica sa Susan ( Jenna Fischer ), inca nedorind sa-si accepte varsta, ignorand problema lui cardiaca si are un apetit sexual in serie.

Ben, care si-a inselat adesea sotia Nancy Kalmen ( Susan Sarandon ), o insoteste pe Allyson ( Imogen Poots ), fiica de 18 ani a iubitei sale, Jordon Karsch ( Mary-Louise Parker ), la interviul ei la un colegiu din Boston. campus unde Ben este un absolvent, fiind un donator proeminent in zilele sale mai prospere. In campus, Ben intalneste un student impresionabil pe nume Daniel ( Jesse Eisenberg ) care ii apreciaza intelepciunea si sfaturile. Mai tarziu in acea noapte, Ben si Allyson dorm impreuna.

Inapoi la New York, Ben isi exprima dorinta de a continua relatia, pe care Allyson o respinge ca fiind un experiment o singura data cu un barbat mai in varsta, in cuvintele ei, eliminand fantezia „Tatal" de pe „lista ei". Frustrata de Ben si de propria ei mama, Allyson ii spune dispretuitor mamei sale despre intalnirea sexuala. Jordan este suparat si intrerupe contactul cu Ben. Apoi isi retrage sprijinul de care Ben are nevoie pentru a deschide o noua reprezentanta auto. In timp ce discuta chiria restante cu managerul sau de cladire ( Lenny Venito ), Susan apare si ii spune ca nu mai este binevenit in viata familiei ei, invocand aventura cu Allyson si lipsa de incredere a acestuia ca bunic al fiului ei.

Se confrunta cu evacuarea, Ben ii cere prietenului sau de facultate Jimmy Marino ( Danny DeVito ) sa-i dea un loc de munca la restaurantul sau din campus. Allyson, acum studenta, il descopera pe Ben lucrand langa ea. Ben primeste un telefon de la Jordan care ii cere sa paraseasca orasul imediat, amenintand ca va recurge la forta fizica prin conexiunile tatalui lui Allyson. La o petrecere la facultate , Ben recunoaste un client de la restaurant, apoi face un avans sexual fata de noua iubita a lui Daniel, Maureen ( Olivia Thirlby ). La scurt timp dupa ce fata il respinge, el este batut sever de un fost ofiter de politie ( Arthur J. Nascarella ) trimis de Jordan.

Dupa ce a discutat despre viziunea lui despre viata cu Jimmy, Ben se prabuseste si se trezeste intr-un spital cu Susan langa pat. Ben paraseste apoi spitalul impotriva sfaturilor medicale. Ii cere scuze lui Daniel si o descopera pe Nancy pe banca unde s-au intalnit. Nancy a aflat despre starea medicala a lui Ben si pare sa se lupte cu faptul ca boala lui i-a cauzat comportamentul autodistructiv. Ben ii spune lui Nancy ca imbatranirea si perspectiva de a muri l-au facut sa se simta „invizibil", asa ca a decis sa se cufunde in viata cu toata pofta. Ea ii spune ca nu este o scuza, dar intelege si ii ofera o plimbare inapoi in oras. Filmul se termina cu Nancy care asteapta in masina decizia lui si o tanara trecand pe langa Ben, inca asezat pe banca, in directia opusa. Ben se uita intr-un fel la Nancy, apoi in cealalta parte la femeie.

Distributie
Michael Douglas ca Ben Kalmen
Mary-Louise Parker ca Jordon Karsch
Jenna Fischer ca Susan Porter
Imogen Poots ca Allyson Karsch
Susan Sarandon ca Nancy Kalmen
Danny DeVito ca Jimmy Marino
Jesse Eisenberg ca Daniel Cheston
Ben Shenkman ca Peter Hartofilias
David Costabile ca Gary Porter
Richard Schiff ca Steve Heller
Bruce Altman ca Dr. Steinberg
Olivia Thirlby ca Maureen (necreditata)
Arthur J. Nascarella ca Nascarella
Lenny Venito ca Todd The Building Manager
Douglas McGrath in rolul decanului Edward Giletson
Gillian Jacobs ca Tall Gir


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.