Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Farmecul zilelor obisnuite (SUA 2005) Drama / 78 minute
3.552 vizite - 0 comentarii
adaugat de vasiliu
 
  Magia zilelor obisnuite (SUA 2005) Drama / 98 minute
2.470 vizite - 0 comentarii
adaugat de maria
 
  Casanova (UK 2005) Drama 63 min / Episod 1
997 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Batuta (SUA 1978) Drama 120 min
541 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Aventurile lui Felicity (SUA 2005) Drama / 85 min
1.017 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Orasul minunilor (SUA 2005) Drama /Familie 120 min
1.412 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Mai mare decat viata (SUA 1956) Drama 95 min
1.088 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Esenta neizolata (SUA 1982) Drama 119 min partea 1
137 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Esenta neizolata (SUA 1982) Drama 119 min partea 2
121 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Minunea zapada(SUA 2005)Drama 100 min
262 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Farmecul zilelor obisnuite (SUA 2005) Drama 120 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.04.2023  Adauga la favorite 155 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
The Magic Of Ordinary Days


Situata in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial , Olivia Dunne „Livvy" este o tanara din Denver care a ramas insarcinata de un instructor de zbor naval aflat in concediu. Rusinat de sarcina in afara casatoriei fiicei sale, tatal ei aranjeaza in liniste ca ea sa se casatoreasca.

Livvy este trimis intr-un oras rural din sud-estul Colorado pentru a se casatori cu Ray Singleton, care isi administreaza ferma familiei. Auzind de dilema lui Livvy de la pastorul sau, Ray este miscat si accepta sa se casatoreasca fara ca macar sa o fi intalnit. Fara sa stie Livvy, el si-a pierdut ambii parinti, precum si fratele sau mai mic, in timpul atacului de la Pearl Harbor. Desi tanar, frumos si un om de familie la suflet, Ray are putine sanse sa-si gaseasca o sotie in aceasta regiune indepartata. Sora lui Martha, sotul ei si cei trei copii ai lor sunt singura familie pe care i-a mai ramas.

Ray si Livvy sunt foarte diferiti. Livvy are o educatie buna si pana de curand a studiat arheologia la scoala absolventa. Ea nu stie nimic despre gatit sau agricultura si nu este deosebit de religioasa. Livvy s-a simtit lipsita si singura de la moartea mamei ei. Ray este un om de putine cuvinte. Muncitor, este amabil, onest si rabdator. Viata de familie si credinta in Dumnezeu au fost trasaturile centrale ale vietii lui Ray. Activitatea lui zilnica este concentrata pe lucrul in ferma familiei sale. [3] Livvy si Ray se straduiesc din greu sa fie politicosi si politicosi unul cu celalalt, dar sunt totusi stanjeniti unul in compania celuilalt.

Desi a fost de acord sa se casatoreasca pentru tatal ei, Livvy nu a intentionat niciodata sa ramana. Ea ii scrie in secret locotenentului Edward Brown, tatal copilului. O vizita a surorii ei aduce un contrast puternic intre viata din care a venit Livvy si viata pe care o traieste acum, dar este, de asemenea, evident cat de mult si-a schimbat Livvy viziunea asupra imprejurimilor. Sora ei nu are stiri despre Lt. Brown, care inca nu a raspuns la scrisorile lui Livvy.

Acum, fara sotul ei care a fost chemat sa slujeasca, sora ei este singura. Ea ii cere lui Livvy sa-l lase pe Ray sa vina cu ea, sugerand ca ei inventeaza povesti despre el ca a baut si a fost violent pentru a justifica acest lucru. Livvy nu poate face asta, deoarece este un barbat decent.

Deoarece majoritatea tinerilor sunt in razboi, ferma lui Ray nu are stapani. Guvernul furnizeaza muncitori la ferme, avand nevoie sa mentina productia de alimente. Ferma lui Ray este completata de japonezi americani internati in tabara Amache din apropiere . Livvy, simtindu-se izolat si singur, se imprieteneste cu doua surori din tabara, Florence si Rose Umahara. Ambii sunt bine educati, iar Livvy isi gaseste familiaritatea si confortul in prietenia lor.

Sora lui Ray, Martha, si familia ei ii ofera lui Livvy o perspectiva asupra Americii rurale. De-a lungul timpului, Ray se dovedeste a fi un sot grijuliu, atat rabdator, cat si sustinator. El face lucrurile in liniste pentru a o face mai confortabila si este mult mai stralucitor decat banuise Livvy.

Livvy ajunge sa pretuiasca viata pe care o duc oameni precum Martha si Ray. Dragostea si ingaduinta aratate fata de ea sunt in contrast marcat cu ceea ce cunostea de la moartea mamei sale. Odata cu venirea bebelusului, ea are in sfarsit raspunsuri de la locotenent, care insista ca nu ar putea fi tatal. Livvy isi da seama ca Ray si ea va avea o viata buna si alege sa ramana
Distributia
Keri Russell ... Olivia 'Livy' Dunne-Singleton
Skeet Ulrich ... Ray Singleton
Mare Winningham ... Martha
Tania Gunadi ... Florence
Gwendoline Yeo ... Rose
Stephen Strachan ... Hank (as Steve Strachan)
Katie Keating ... Ruth
Ken Pogue ... Reverend Case
Eric Winter ... Walter


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.