Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Cum amenajam gradina .
9 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Flori de piatra - ingrijire , inmultire
163 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  5 greseli de evitat in ingrijirea plantelor din ghivece
287 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bignonia capreolata
386 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Nicotiana - Regina noptii
694 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sanchezia speciosa (sanchezia)
892 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plante aducatoare de noroc-Trifoi
1.701 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  In loc de gazon. Armeria maritime
778 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Plante care nu trebuie tinute in casa
964 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Tufanelele, florile toamnei
907 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Afla cum >> Casa si gradina
 

 

Florile care aduc noroc si fericire in functie de zodie

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 24.04.2023  Adauga la favorite 152 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
   
 
Acum stii ce sa daruiesti! Florile care aduc noroc si fericire in functie de zodie
Nu stii ce prefera persoana draga? Alege buchetul in functie de zodia sa. Asa n-o sa gresesti niciodata. Ba mai mult, o sa-i aduci noroc, sanatate si fericire impreuna cu florile oferite.
Asadar, ramai cu noi si afla ce flori ti se potrivesc tie, dar si celor apropiati din punct de vedere astrologic.
Buchetul pentru Berbec
Reprezentantilor acestui semn zodiacal li se potrivesc florile de culoarea flacarilor: rosii, portocalii, roz sau visinii. Norocul, pacea, sanatatea si bunastarea vor veni la Berbec in anturajul lalelelor, macilor, trandafirilor si cactusilor. Orhideea ii va proteja impotriva dusmanilor si ii va ajuta sa cucereasca pe cineva. Gura leului ii va ajuta in problemele amoroase, iar Gentiana – in cele financiare.
Buchetul pentru Taur
Pentru a-si imbunatati starea psihica si fizica, Taurii trebuie sa fie inconjurati de flori dense, puternice si de inaltime nu prea mare, cum ar fi lacrimioarele, liliacul, levantica. Geranium le va aduce sanatate, florile de visin – noroc in casnicie, florile de mar – in iubire. Violetele vor atrage bani in casa, iar zambilele – fericirea si bunastarea.
Buchetul pentru Gemeni
Cel mai bine, Gemenilor li se vor potrivi flori precum mimoza, crinii sau narcisele. Ele ii vor ajuta sa-si imbunatateasca abilitatile de comunicare. In bunastarea financiara ii poate sustine trifoiul, iar levantica in imbunatatirea sanatatii fizice si a celei spirituale.
Buchetul pentru Rac

Nativii acestei zodii sunt compatibili cu ierburile, tufisurile si copacii cu tulpini suculente, frunze carnoase si plantele care se dezvolta compact, intr-o radacina comuna, pentru ca Racii sunt incredibil de atasati de rude si casa. Pentru a avea noroc, acestia trebuie sa fie inconjurati de hortensii, ferigi, trandafiri si orice tip de flori cu petalele albe.
Buchetul pentru Leu
Nativii cu firea solara, naturala si deschisa, Leii s-ar bucura nespus de un buchet care contine Floarea-soarelui, caracteristica zodiei lor. Acestia sunt incantati de culorile luminoase, asa ca daliile, trandafirii galbeni sau galbenelele le-ar aduce multa fericire, dar si protectie karmica.
Buchetul pentru Fecioara
Fiind persoane pragmatice, dar si delicate, Fecioarele sunt reprezentate de flori precum crizantema, iedera, sunatoarea, crinul alb si margareta. Acestea le aduc noroc. Levantica contribuie la sanatatea, linistea si armonia interioara a Fecioarelor.
Buchetul pentru Balanta
Balantelor li se potrivesc florile cu tulpini puternice, cu frunze pestrite colorate si petale neobisnuite. Aici ar putea fi enumerate clopoteii, orihideele si gardeniile. Viola ii va aduce faima, apreciere si prosperitate. Pe de alta parte, echilibrul, armonia si sinceritatea, specifice Balantei, pot fi reprezentate sub forma unei hortensii - floare cu nuante linistitoare.
Buchetul pentru Scorpion
Pasiunea, posesivitatea si daruirea caracteristice Scorpionilor sunt foarte bine reprezentate de bujor, floarea care incanta pe oricine cu frumusetea, dar si cu parfumul ei, fiind considerata aducatoare de noroc si romantism. De asemenea, nativilor acestei zodii li se potrivesc florile cu petalele rosii inchise, cum ar fi geranium, hibiscus sau orhidee.
Buchetul pentru Sagetator
Florile care se potrivesc perfect pentru nativii din zodia Sagetator sunt cele cu o paleta de nuante rosii sau galbene aprinse, portocalii si roz. Intai de toate e vorba de crini, garoafe si brandusa de primavara. Florile de tei ofera atractivitate si farmec, iar papadia ii aduce sanatatea si starea de bine corpului.
Buchetul pentru Capricorn
Una dintre cele mai stabile, disciplinate si cu picioarele pe pamant zodii. Reprezentantii acestui semn zodiacal ar trebui sa aleaga plantele, care ajuta la avansarea in cariera, atrag energia pozitiva si favorizeaza aptitudinile organizationale. Deci, noroc le va aduce iasomia, ghioceii, narcisele, violetele si lalelele.
Buchetul pentru Varsator
Orhideea este o floare spectaculoasa, la fel ca personalitatea Varsatorului. Insa, are nevoie de maini pricepute care sa o ingrijeasca, de multa atentie si de lumina, ca sa incante privirile si sufletul. Gladiolele li se potrivesc pentru ca simbolizeaza capacitatea lor de a lupta si de a invinge orice obstacol. Aloea, lacramioarele si crinii le vor permite Varsatorilor sa aiba succes in afaceri.
Buchetul pentru Pesti
Sensibilitatea si frumusetea interioara ce ii caracterizeaza pe Pesti sunt si trasaturile nufarului. Asa cum acesta pluteste gratios pe apa, asa se lasa si ei influentati de oamenii dragi si de sentimentele lor. Liliacul simbolizeaza fiorii unei noi iubiri, tineretea, puritatea si puterea naturii. Iar violetele, narcisele, crinii vor contribui la dezvoltarea spirituala a Pestilor.
Ei, acum stii ce flori sa oferi, cand vrei sa bucuri pe cineva!


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.