Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Dadaca din greseala (SUA 1999)Comedie romantica 96 min
769 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Dadaca 1 (SUA 1999) Comedie,Romantic,Dragoste 90 min
16.356 vizite - 0 comentarii
adaugat de judy
 
  Pazitorul tatalui nostru (SUA 2020) Drama 92 min
608 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Marele om singuratic (SUA 2012)Comedie 95 min
1.009 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Maiorul Barbara (SUA 1941) Comedie Rex Harrison 119 min
1.318 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Sfarsitul drumului (SUA 2019) Drama 77 min
787 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pericol iminent (SUA 1999) Aventuri/Thriller95 min
346 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Bona I (SUA 1999) Comedie / 90 min
501 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Pericol iminent (SUA 1999) Thriller 95 min
279 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Cum sa ucizi un milionar (SUA 1990_ Comedie 87 min
400 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Inlocuirea tatalui (SUA 1999)Comedie 90 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 12.04.2023  Adauga la favorite 122 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.6
   
 
Replacing Dad
Regizat de catre Joyce Chopra
IMDb 5.6


Linda Marsh este o casnica care pare sa aiba o viata perfecta. Impreuna cu sotul ei, directorul de liceu George si trei copii iubitori Drew, Mandy si Willie, ea locuieste intr-o casa suburbana intr-un oras mic si linistit.

Intr-o zi, Linda hotaraste sa-l surprinda pe George la biroul lui pentru a sarbatori cea de-a 16-a aniversare si il gaseste sarutand una dintre profesoare, Ann Marie Scott. Imediat, viata ei se prabuseste si aterizeaza intr-un roller coaster de emotii.

George spune initial ca vrea sa incerce sa salveze casnicia lor, dar se muta din casa. Mai tarziu, se cearta pentru cresterea copiilor. Pentru a-si uita depresia, Linda iese intr-un bar cu o prietena si se imbata, fapt pentru care George o condamna. El o acuza de parinte proasta, in timp ce ea continua sa dea vina pe adulter pentru tot ce merge prost in familie.

Mandy refuza sa vorbeasca cu tatal ei, iar Drew este deosebit de suparat pe George, pentru ca s-a simtit intotdeauna nedorit de el. Willie, pe de alta parte, ii este enorm de dor de tatal sau si incepe sa se joace purtand constant un costum de iepuras.

Negasind cainele in curte, Linda se indreapta spre liceu pentru a-l infrunta pe George. Ea ajunge sa se prabuseasca, implorandu-l sa vina acasa. El spune ca nu o mai iubeste.

Incetul cu incetul, familia se reorganizeaza. Toata lumea ajuta sa faca treburi ciudate prin casa, inclusiv revopsirea. George se opreste in Ajunul Craciunului cu cadourile copiilor si vede ca ea se aduna si incepe sa mearga mai departe.

In ziua de Craciun, copiii sunt la George si Ann Marie. Copiii stau inconfortabil in camera de zi curata, li se spune sa nu faca mizerie. Se teme ca va fi judecata, in comparatie cu Linda. Linda se bucura de timpul ei singura, cand in cele din urma apare tooferul Tony. Numai ca el este acolo pentru a incerca sa profite de ea, dar ea il da afara imediat.

In timp ce incearca sa-l determine pe Drew sa citeasca o poezie in vacanta de Craciun, Linda observa ca are dificultati. Crezand ca are probleme de vedere, ea il duce la dr. Mark Chandler. (Drew a provocat accidental un accident de masina minor cu el in urma cu putin timp in timp ce se antrena sa conduca cu ea.) El descopera ca Drew are dislexie , ceea ce ii raneste increderea in sine, deoarece se lupta deja cu relatia cu tatal sau.

Mark devine aproape de familie, gasind informatii suplimentare despre dislexie si convingand-o pe Linda sa-l insoteasca la un eveniment de Revelion al Camerei de Comert. Mama Lindei, Dixie, care a venit in oras pentru a-si intretine fiica, o convinge sa inceapa sa se intalneasca cu el, deoarece el este vaduv.

Ajutandu-l pe doctor cu un brat rupt de urgenta, Linda ii distrage atentia pe baietel. Mark este impresionat si ii ofera un loc de munca de receptioner. Ei continua sa se vada, iar copiii accepta treptat lucrurile asa cum sunt.

Intre timp, George afla ca noua lui viata cu Ann Marie nu este atat de satisfacatoare pe cat se astepta si se intalneste cu Linda pentru a o convinge sa incerce sa le salveze casnicia. Aproape ca se indragosteste din nou de el, pana cand el face o remarca urata. Linda face o scena si ii spune ca nu-i vine sa creada ca a fost vreodata indragostita de el.

Curand dupa aceea, Ann Marie, enervata de comportamentul pesimist al lui George, intrerupe relatia lor. George ajunge intr-o depresie severa si intr-o zi ii suna pe Linda si copiii sai, anuntandu-si sinuciderea. Linda si copiii se grabesc la motelul unde sta el si il convin sa nu se impuste.

Distributie
Mary McDonnell ca Linda Marsh
William Russ ca George Marsh
Jack Coleman ca Dr. Mark Chandler
Erik von Detten ca Drew Marsh
Camilla Belle ca Mandy Marsh
Tippi Hedren ca Dixie
Stephen Meadows ca Charlie Pick
Cynthia Steele ca Lucille
Michele Abrams ca Ann Marie Scott
Hayden Tank ca Willie Marsh
Michael Dempsey ca Sid
Megan Paul ca Julie
Robb Reesman ca ofiter Ed
Lyle Kanouse ca Pete
Sarah Hunley ca Janelle
Clive Rosengren ca primar
Rachel Winfree ca Dottie
Jeanette Miller ca domnisoara Pugh
Pattie Tierce ca profesor
Shailene Woodley in rolul Fetitei


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.