Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Viitorul meu iubit (SUA 2011) / Comedie,Thriller 84 min
4.457 vizite - 0 comentarii
adaugat de mogul
 
  Lovitura (SUA 2003) Thriller 94 min
454 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Un Peisaj de Vis (SUA 1984) Aventuri.Thriller / 99 min
2.291 vizite - 0 comentarii
adaugat de pache
 
  Lovitura mortala (SUA 1945) Drama,Thriller / 87 min
4.353 vizite - 0 comentarii
adaugat de oana
 
  Donato si fiica (SUA 1993) cu Charles Bronson / 90 min
1.555 vizite - 0 comentarii
adaugat de irina
 
  Un minut dupa miezul noptii (SUA 1993) Thriller 94 min
1.363 vizite - 0 comentarii
adaugat de antonia
 
  Minciuna fatala(SUA 1996) Thriller 90 min
369 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Sfiinti desertului (SUA 2002) Thriller 88 min
752 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Alan si Naomi (SUA 1992) Drama 96 min
60 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Jackie Chan - SuperPolitist (1993) Suspans,Crima 90 min
4.302 vizite - 0 comentarii
adaugat de mere
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Murind pentru a-ti aminti (SUA 1993) Thriller 87 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.03.2023  Adauga la favorite 101 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.4
   
 
Dying To Remember
Regia Arthur Allan Seidelman
IMDb 5,4


Lynn Matthews ( Melissa Gilbert ) este o designer de imbracaminte de succes din Manhattan, care are cosmaruri repetate in care o femeie ( Kat Green ) cade pe un lift. Ea decide sa-l viziteze pe doctorul James Portman ( Jay Robinson ) si urmeaza hipnoterapie, in timpul careia afla ca femeia care cadea este insasi Lynn din viata ei anterioara, impinsa in jos de un barbat in San Francisco in 1963. Cosmarurile o fac incepe sa slabeasca la serviciu, iar sefa ei Denise ( Babz Chula ) o obliga sa-si ia o vacanta de sase saptamani pentru a-si reveni. Ea decide sa-si ia timp liber pentru a calatori in San Francisco si pentru a afla cine este doamna din visele ei. Localizeaza rapid cladirea si in aceeasi noapte afla in visul ei ca femeia se numeste Mary Ann.

A doua zi, Lynn viziteaza arhivele si afla ca a fost o femeie pe nume Mary Ann care a murit in 1963. Doamna in cauza avea atunci 20 de ani, singura si s-a sinucis. Lynn este confuza in ceea ce priveste starea ei civila si cauza mortii, deoarece in visele ei isi aminteste viu ca fata purta o verigha si era impinsa de un barbat. Ea decide sa viziteze politia, unde inspectorul Jeff Alberts ( Scott Plank ) insista sa-si ia cazul. Scoate dosare vechi si observa ca cazul a fost tratat de colegul sau Daniel Corso ( Christopher Stone ). Ei decid sa vorbeasca cu el despre caz, dar Corso crede ca nu exista niciun motiv sa-l redeschida. Lynn localizeaza apoi inregistrarile de casatorie ale lui Mary Ann, care arata ca ea a fost casatorita cu Mark Gage ( Ted Shackelford), un dezvoltator imobiliar proeminent. Ea il informeaza rapid pe Alberts despre descoperirea ei, dar el devine suspicios cu privire la insistenta ei de a afla adevarul, avand in vedere ca ea le-a spus ca ea doar face cercetari pentru reuniunea mamei sale la cursul de intoarcere. Corso il alerteaza pe Gage despre istoria lui Lynn si este in mod clar ingrijorat.

Din intamplare, Lynn se loveste de Gage si isi da seama ca l-a intalnit cu cateva zile mai devreme la New York, cand taxiul ei a dat din greseala in el. El o urmareste si ii recupereaza fisierele pe care ea le-a semnat la biroul lui, apoi compara scrisul ei de mana cu o scrisoare scrisa de Mary Ann. Uimit de aspectul ei asemanator cu Mary Ann, el o invita la cina, apoi o surprinde cautand treburile lui in casa lui. El o intreaba despre adevaratele ei motive pentru a-l contacta, dar Lynn pleaca repede.

Pe tot parcursul procesului de strangere a probelor, Lynn este hartuita in mod repetat de o persoana necunoscuta. Cand cineva ii taie cauciucurile, ea crede ca Gage este in spatele ei si ii spune lui Alberts despre suspiciunile ei. El gaseste mai multe informatii despre caz si descopera ca Mary Ann era insarcinata la momentul mortii ei. Cand il confrunta pe Corso cu informatiile adunate, el admite ca a ascuns informatii pentru ca i-ar fi zdrobit parintii ei religiosi, apoi le permite sa redeschida cazul. Dupa aceea, il contacteaza imediat pe Gage, spunandu-i ca trebuie sa o omoare pe Lynn asa cum au ucis-o pe Mary Ann. Corso o conduce pe Lynn la acelasi put de lift in care a impins-o pe Mary Ann si este pe cale sa o conduca la aceeasi soarta, cand deodata apare Gage si ameninta ca il va ucide. Gage dezvaluie ca intr-adevar a fost casatorit cu Mary Ann, care a starnit un scandal cu familia sa instarita. Familia lui l-a angajat apoi pe Corso pentru a-i plati lui Mary Ann suficienti bani pentru a-l parasi pe Gage, dar ea a refuzat si a amenintat ca va merge la politie, moment in care el a ucis-o. Gage a tacut apoi pentru a-si proteja tatal. Urmeaza un schimb de focuri, in timpul caruia Gage este impuscat. Lynn se lupta cu Corso si in cele din urma el cade la moarte in putul liftului.

Distributie
Melissa Gilbert ca Lynn Matthews
Ted Shackelford ca Mark Gage
Scott Plank ca inspectorul Jeff Alberts
Christopher Stone ca Daniel „Dan" Corso
Jay Robinson ca Dr. James Portman
Kat Green ca Mary Ann Emerson
Wade Anderson in rolul tanarului Mark Gage
Sandra Nelson ca Kelsey Daniels
Babz Chula ca Denise Ralston
James Kidnie ca sergent de birou
Peter Williams ca taximetrist din New York
Alvin Sanders ca taximetrist din San Francisco


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.