Cauta:   

 

 
Din aceeasi categorie

 
  Trei blonde in viata lui (SUA 1961) Politist 86 min
226 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Disparitia lui Aimee (SUA !976) Drama biografica 100 min
294 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Disparitia (Koreea 2018) Drama
704 vizite - 0 comentarii
adaugat de TUDOR
 
  Casa rosie (SUA 1947) Drama,mister / 100 min
921 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Efect de umbra (SUA 2017) Drama ,mister 86 min Sb rom
1.144 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Vatamare corporala (SUA 2008) Actiune
514 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Secretul lui Nikola Tesla (SUA 1980) Drama 96 min
1.263 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Portretul lui Jennie (SUA 1948) Mister,Romantic/ 86 min
2.639 vizite - 0 comentarii
adaugat de madam
 
  Stabilirea mortii (SUA 2002) Politist 94 min
151 vizite - 0 comentarii
adaugat de Cozana
 
  Disparitia zborului 412 (SUA 1974) Mister,Drama / 72 min
1.302 vizite - 0 comentarii
adaugat de MARCU
 
 
recomandam

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

complete_1

 

 
 
AnuntulVideo >> Cinema >> Filme complete
 

 

Disparitia (SUA 2002) Mister 92 min

 
 
 
 
 
Adaugat de Cozana 30.03.2023  Adauga la favorite 103 vizualizari

Nota film: 0 / 5 (0 voturi )
Nota IMDB: 5.3
   
 
Disappearance 2002 Mystery
Regia Walter Klenhard

IMDB 5.3

In timp ce conduce prin New Mexico , familia Henley – Jim, sotia sa Patty, fiica lor Kate, fiul Matt, impreuna cu prietenul lui Matt, Ethan – descopera unde se afla Weaver, un oras fantoma ., si decideti sa faceti un ocol pentru a face fotografii. Opritindu-se la un restaurant din orasul vecin Two Wells, familia intreaba de Weaver, dar patronii, toti parand nauciti, sustin ca nu au auzit de oras, desi un insotitor de benzinarie il avertizeaza pe Jim sa „stea pe trotuar". Sotii Henley se indreapta spre Weaver, unde gasesc un zid cu un simbol misterios si o piele uscata de marimea unui om. Ei descopera o caseta video care arata ca vizitatorii anteriori sunt luati de o forta nevazuta si apoi se termina cu o fata care fuge de amenintarea necunoscuta. Nelinistita, familia incearca sa plece, dar bateria SUV-ului este descarcata si sunt nevoiti sa petreaca noaptea intr-una dintre cladirile abandonate.

In dimineata urmatoare, familia isi descopera SUV-ul disparut, impreuna cu o lanterna si puloverul lui Jim. Hotarand sa se desparta, Kate, Patty si Matt raman in cladire, in timp ce Jim si Ethan pleaca la cina. Cei doi descopera o intindere mare de sticla in mijlocul desertului, o placa in centru care dezvaluie ca este un loc de testare a bombei cu neutroni din 1948 numit „Ground Zero". Ethan merge chiar in fata lui Jim peste o creasta, iar cand Jim isi croieste drum peste creasta, Ethan nu se vede nicaieri. Jim zareste un cimitir de masini in departare. Se grabeste acolo, sperand sa-l gaseasca pe Ethan, dar in schimb isi descopera SUV-ul parcat cu alte masini in acelasi model ca simbolul de pe perete.

Inapoi in Weaver, Patty, departe de ceilalti pentru a folosi baia, simte ca ceva o urmareste, apoi cade printre scanduri putrede intr-un put de mine. Ea aude sunete de marait de jos si urca mai sus, descoperind multe obiecte aruncate, inclusiv puloverul sotului ei. Matt si Kate isi cauta mama si Matt coboara in mina pentru a o ajuta. Sursa maraitului se repezi in intuneric catre Patty si Matt. Patty trage cu o arma spre sunetul care se opreste, desi nu este descoperit niciun cadavru si nu este sigur daca a fost chiar ranit.

In cimitirul vehiculului, in timp ce Jim salveaza o baterie pentru SUV-ul sau dintr-un alt vehicul, el este urmarit de una sau mai multe creaturi nevazute. El reuseste sa-i evite si pune cu succes o baterie de schimb, conducand inapoi la Weaver. El isi salveaza familia, doar pentru ca un autobuz scolar si un camion aparent fara sofer sa le blocheze drumul, fortandu-i pe Jim sa-i conduca pe amandoi printr-o cladire anexa pentru a scapa. Se opresc sa foloseasca un telefon la restaurant, dar este inutil. Jim si Matt vad un nor de praf care se misca in directia lor din vecinatatea Weaver.

Jim il viziteaza pe seriful Richards in orasul din apropiere Two Wells, spunandu-i despre disparitia lui Ethan, orasul Weaver, unde orasenii au disparut fara urma si fiintele nevazute care i-au atacat. Richards neaga orice cunoastere a orasului, dar in timp ce este plecat, Jim este dat deoparte de un batran detinut pe nume Lester, care spune ca orasul exista si ca forta nevazuta este, probabil, descendentii mutanti si deformati ai orasenilor care au refuzat evacuarea inainte de bomba. a fost aruncat sau spiritele indienilor au fost ingropate intr-un loc de inmormantare sub oras sau chiar in Zona 51 , desi el nu crede ca extraterestrii nu sunt neaparat explicatia pentru fortele nevazute din Weaver. Nu este clar daca vreunul dintre acestea este adevarat sau pur si simplu divagatiile unui nebun.

Kate o gaseste pe fata din videoclip in viata si lucrand la Dairy Queen local . Cand se intoarce cu restul familiei, fata nu se vede nicaieri si a spus ca „a plecat din tura". Seriful este de acord sa-l caute pe Ethan a doua zi. Familia sta intr-un motel, dar cand Kate simte ca una dintre fiinte ii urmareste de la fereastra, familia decide sa plece imediat. Intre timp, seriful Richards il duce pe detinutul Lester in desert, aprinde un foc si il paraseste pentru „fiinte".

In timp ce sotii Henley incearca sa fuga, ei sunt opriti de seriful Richards, care le spune ca l-a gasit pe Ethan. Cei patru il iau pe Ethan de la Sheriff, Jim observand celula goala a lui Lester. In timp ce cei cinci pleaca, Ethan le spune ca a cazut si nu isi aminteste nimic altceva, in timp ce Matt pune la indoiala evenimentele. In timp ce Jim este distras, masina loveste o creatura nevazuta, facand SUV-ul sa se rastoarne. Punctul de vedere al uneia dintre creaturile nevazute se indreapta spre masina distrusa, iar Henley-ii sunt auziti tipand.

Sase luni mai tarziu, Jim este acum insotitorul benzinariei, in timp ce Patty lucreaza ca chelnerita la restaurant, toti in aceeasi stare de ametire ca si ceilalti membri ai orasului Two Wells. Dupa ce Kate l-a servit pe seriful Richards la restaurant, filmul se termina cu Kate hranind unul dintre corbi in timp ce mai multi motociclisti apar la restaurant, foarte posibil pentru a incepe ciclul din nou.

Distributie
Jim Henley – Harry Hamlin
Patty Henley - Susan Dey
Matt Henley - Jeremy Lelliott
Kate Henley – Basia A'Hern
Ethan – Jamie Croft
Sheriff Richards - Jeremy Kewley
Lester – Roger Newcombe
Lisa – Victoria Dixon-Whittle
Tammy – Annie Carter
Batranul – Ian Boyce
Adjunct adjunct – Robert MacPherson
Chelnerita cu inghetata – Nikki Fort
Steve – Christopher James Taylor
Rachel – Charlotte Rees
Brian – Paul Reichstein
Bill Bucatarul - Dominic Pedlar
Biker (1) – Claude Revi
Biker (2) – Clive Cunningham
Backpacker - Stephen Marriott


 

Semnaleaza o problema

 

* Nota: Filmele cu / fara subtitrare sunt preluate din youtube.com
  Introdu codul din imagine

Trimite

 
 
Afiseaza playlist (total video: 0)
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.